Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.........

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΛΚΙΔΑ


Σο-κα-ρι-στι-κή εικόνα για το μέλλον του Ελληνισμού, προκύπτουν από τα τυχαία στοιχεία γεννήσεων και θανάτου του ληξιαρχείου Χαλκίδος, που αφορούν το διάστημα 29 Ιανουαρίου - 5 Φεβρουαρίου 2020 και δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα 'trelogiannis.blogspot.com'.



ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ;
7 ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ !


Όπως βλέπουμε, σχεδόν 200 χρόνια από την επέτειο της αποτινάξεως της οθωμανικής κυριαρχίας, σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδος δεν υπάρχει ούτε μία γέννηση Ελληνόπουλου, αλλά πολλών «προσφυγόπουλων» από μουσουλμανικές χώρες, οι δε θάνατοι αφορούν μόνο Έλληνες.

Φανταστείτε ποια θα είναι η εικόνα της Ελλάδος σε 5-10 χρόνια και αντισταθείτε στον σχεδιασμένο από ντόπια και ξένα κέντρα εποικισμό και στην αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, όσο ακόμα υπάρχει καιρός και υπάρχουν Έλληνες!

https://ethnikismos.net/2020/02/23/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%85/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Είστε απαράδεκτοι.... Φυσικά ναι ειναι αληθινό το άρθρο!!! Ξέρετε γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες γιατί προτείναμε να πανε σε νοσοκομείο που έχουν σωστές βάσεις για τα έμβρυα και τις Εγκυμωνουσες και τις λεχώνας!!!! Και Χ ή ψ γυναικολογικα. Προφανώς θα πανε περισσοτεροι ξένοι γιατι δεν έχουν άλλες επιλογές.... Και ξέρω πολυ καλα από μέσα τι λαθη γίνονται σε γυναίκες... Απαράδεκτο άρθρο!!!!! μην γίνεστε ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ με τους φτωχούς.... Ελπίζω η γυναινες να γεννάνε εκεί από εδώ και στο εξής και ελάτε πειτε μου μετά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!