Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ… «ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ «ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ!



Εκδήλωση υπέρ της ζωής και κατά των αμβλώσεων διοργάνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου το Κίνημα «Αφήστε με να ζήσω», η Ιερά Μονή Δουραχάνης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων, ο Σύλλογος Τρίτεκνων, η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου, ο «Απόστολος Παύλος» και η Ενωμένη Ρωμιοσύνη, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές πραγματοποίησαν παράνομη και εκφοβιστική αντισυγκέντρωση, για να τρομάξουν τον κόσμο και να μην πάει στην εκδήλωση, με την άδεια της αστυνομίας....

Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που παρουσίασε τους παρακρατικούς αντισυγκεντρωσάκηδες της αριστεράς η «ναυαρχίδα» του Μητσοτάκη – που προεκλογικά υποσχόταν πως θα… εξαφανίσει τα «γκρουπούσκουλα»:

«Εκδήλωση πραγματοποίησε στα Ιωάννινα το κίνημα «Αφήστε με να ζήσω», προκαλώντας αντιδράσεις και διαμαρτυρίες συλλογικότητων, έξω από την Ακαδημία όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση.
Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου, συγκεντρώθηκαν δεκάδες νέοι και νέες έξω από την Ακαδημία φωνάζοντας συνθήματα, ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο, κρατώντας τουςδιαδηλωτές μακριά από την είσοδο του σχολικού συγκροτήματος.

Στη συνέχεια τα μέλη των συλλογικοτήτων απομακρύνθηκαν κάνοντας πορεία προς το κέντρο της πόλης με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να ακολουθούν».

https://ethnikismos.net/2020/02/23/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85/

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!