Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Σέ ψυγείο γιά ....ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ έβαλαν τά εμβόλια!!!!! Τί παραμύθια μας λένε γιά κατάψυξη σέ -70 βαθμούς Κελσίου;;;;



Σάλος στήν Βουλγαρία, καθώς στήν Φιλιππούπολη τά εμβόλια κατά του κορονοϊού έφτασαν με ένα παλιό φορτηγό για ....λουκάνικα και αποθηκεύτηκαν σε ψυγείο του ’60 που έχει κατασκευαστεί στήν Σοβιετική Ένωση!!!

Οι εικόνες είναι κωμικοτραγικές και αν μη τι άλλο, προκαλούν ερωτήματα. 

Δεδομένα, πάντως, έχουν προκαλέσει σάλο στη Βουλγαρία… 

Και όχι άδικα, καθώς τα εμβόλια κατά του κορονοϊού μεταφέρθηκαν στη Φιλιππούπολη σε φορτηγό για λουκάνικα και αποθηκεύτηκαν σε ψυγείο ....40ετίας!

Οι εικόνες έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην γειτονική χώρα, ενώ το απίστευτο είναι πως στη Φιλιππούπολη για την παραλαβή των εμβολίων βρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόικο Μπορίσοφ, όσο και ο υπουργός Υγείας Κονσταντίν Ανγκέλοφ!




Ο Μπορίσοφ, δε, λίγο αργότερα και εισερχόμενος σε ένα από τα κέντρα, ανακάλυψε ότι τα εμβόλια πρόκειται να αποθηκευτούν σε ένα αυτοκίνητο ψυγείο 'ZIL', κατασκευασμένο τήν δεκαετία του ’60 στη Σοβιετική Ένωση!

Οι επιστήμονες που ήταν παρόντες εξήγησαν στον Βούλγαρο πρωθυπουργό ότι το ψυγείο λειτουργεί μία χαρά, και καθώς τα εμβόλια αποθηκεύονται σε θερμοκρασίες 2 έως 8 βαθμών Κελσίου, εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν άμεσα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.



Σύμφωνα με τα βουλγαρικά Μέσα, αυτός ήταν και ο λόγος που επικαλέστηκαν οι αρχές, για την μεταφορά με το φορτηγό των λουκάνικων!

http://www.oparlapipas.gr/2020/12/voylgaria-meteferan-ta-emvolia-koronoioy-me-fortiga-gia-loykanika.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!