Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Κλείστε τ ώ ρ α τα τούρκικα προξενεία! Τ Ω Ρ Α ! Τ Ω Ρ Α ! Τ Ω Ρ Α !






Δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης τουρκικών Προξενείων στην Ελλάδα. 
Σε καμμία πόλη. 

Ειδικά μετά την περίπτωση της κατασκοπείας υπέρ της Τουρκίας με εμπλοκή προξενικού υπαλλήλου, αλλά και τα 100 kg ηρωΐνης στα χέρια τούρκου διπλωμάτη, δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως να ανεχόμαστε την λειτουργία τουρκικών διπλωματικών εστιών που λειτουργούν ως σφηκοφωλιές κατά της πατρίδος.

Από: newsbreak.gr

Ξέφυγαν! 

Σύμβουλος του «σουλτάνου» απειλεί τώρα με σύλληψη του Ελληνος προξένου στήν Σμύρνη!!!!

Ζητούν και τα ρέστα οι Τούρκοι, με αφορμή το κατασκοπευτικό δίκτυο που είχαν στήσει στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με σύμβουλο του Ερντογάν να απειλεί μάλιστα τη χώρα μας ότι μπορούν να συλλάβουν τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Σμύρνη. 

Χρησιμοποιούν δηλαδή πως αντίμετρα την απειλή κατά των ελληνικών διπλωματικών υπαλλήλων, που ούτως ή άλλως δεν προσπαθούν να φτιάξουν κανένα δίκτυο υπέρ της Ελλάδος μέσα στην Τουρκία. 

Γι’ αυτό και πρέπει ΑΜΕΣΑ (τό ξαναγράφουμε: Α Μ Ε Σ Α!) νά ΚΛΕΙΣΟΥΝ τα τούρκικα προξενεία στην Ελλάδα (ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ  Κ Λ Ω Τ Σ Η Δ Ο Ν ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!) και ας κλείσουν και τα ελληνικά στην Τουρκία. 

Κερδισμένοι θα είμαστε.

[ΑΪΝΤΕ ΣΤΑ  Τ Σ Α Κ Ι Δ Ι Α   ΠΙΑ!]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!