Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

To Συνταγματικό Δικαστήριο της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης έκρινε, ότι αποτελεί Π Α Ρ Α Β Ι Α Σ Η των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η απαγόρευση ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών και η υποχρεωτική μάσκα!!!
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό για το παγκόσμιο Νταχάου, για τους απαγωγείς του λαών που κρατούν τον παγκόσμιο πληθυσμό όμηρο στην μεγαλύτερη κοσμοπειρατεία της Ιστορίας και στήν μεγαλύτερη Παγκόσμια Αιχμαλωσία, που υπήρξε από καταβολής κόσμου παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητος...

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Βοσνίας-Ερζγοβίνης αποφάσισε, ότι τα μέτρα περιορισμού-απαγόρευσης κυκλοφορίας π.χ. locldown και η υποχρεωτική μάσκα αποτελούν παραβίαση των δικαιωμάτων παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (Δημιουργείται Διεθνής Νομολογία)

“Σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για παραβιάσεις του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή και στην ελεύθερη κυκλοφορία, οι οποίες διαπράχθηκαν από εντολές μικρών τμημάτων της εκτελεστικής εξουσίας για υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών και περιορισμό της κυκλοφορίας, καθώς και από τα στελέχη-ομάδες κρίσης των υπουργείων υγείας”, αναφέρει η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Αναφέρεται επίσης, ότι η απόφαση του Προσωπικού Κρίσης των Υπουργείων Υγείας της Ομοσπονδίας της Βoσνίας-Ερζεγοβίνης αποτελεί παραβίαση των δηλωθέντων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεδομένου ότι «δεν υπήρχε ενεργή συμμετοχή στην υιοθέτηση και αναθεώρηση των διαταγμένων μέτρων από τις υψηλότερες νομοθετικές και εκτελεστικές αρχές».

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 11:00 έως τις 5 π.μ. εισήχθη στην Ομοσπονδία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις 10 Νοεμβρίου, λόγω της αύξησης του αριθμού των νεομολυσμένων με κορωνοϊό. 
Στην συνέχεια, αποφασίστηκε υποχρεωτική μάσκα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Μετά την έγκριση αυτών των μέτρων, ορισμένοι δικηγόροι του Σεράγεβο προσέφυγαν στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Β-Ε, ζητώντας να αναθεωρηθούν τα εγκριθέντα μέτρα, καθώς και να ανακληθούν τα μέτρα του Προσωπικού Κρίσεων του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας μέχρι την τελική απόφαση. Αξιολόγησαν τις αποφάσεις του Προσωπικού Κρίσεων της Ομοσπονδίας της Β-Ε σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών ως “παρέμβαση στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες που κατοχυρώνονται από το Σύνταγμα της Β-Ε και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”.

rs.n1info

To θέμα δεν είναι πρωτίστως υγειονομικό όσο νομικό, πολιτικό και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού δεν είναι η α΄επιδημία της ιστορίας, αλλά είναι η α΄φορά που στο όνομα μαις ασθένειας ή ενός ιού καταλύονται τα πολιτεύματα,τα Συντάγματα, τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα που διακρίνουν το άνθρωπο…

rs.n1info 22/12/20

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!