Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Σας είπε κανείς, ΠΟΙΕΣ "δημοκρατικές" χώρες α κ ρ ι β ώ ς ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ η Ελλάδα, κλειδώνοντας τίς Εκκλησίες καί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ τίς Θ.Λειτουργίες; Γιά διαβάστε.....Περισσότερα από 2.000 χρόνια από τη γέννηση του Ιησού, οι Χριστιανοί είναι η πλέον διωκόμενη θρησκευτική κοινότητα στον πλανήτη. 

Διώξεις, απειλές, προπηλακισμοί ακόμα και θάνατος περιμένουν τους Χριστιανούς σε πολλές γωνιές της γης, οι οποίοι σε πείσμα όλων αυτών διατηρούν την πίστη και θα εορτάσουν και φέτος τα Χριστούγεννα παρά τους κινδύνους.


Υπάρχουν και πέντε χώρες (μαζί τους καί η "ορθόδοξη" Ελλάς;) στις οποίες η απαγόρευση του εορτασμού των Χριστουγέννων ισοδυναμεί με νόμο του κράτους και οι όποιες εκδηλώσεις λατρείας και πίστεως είναι ποινικό αδίκημα.

Αντιμέτωποι με ποινές θανάτου στήν Βόρεια ΚορέαΣτη Βόρεια Κορέα, ο Χριστιανισμός είναι παράνομος – οι πιστοί πρέπει να εορτάσουν τα Χριστούγεννα με απόλυτη μυστικότητα, σε σπίτια ή μέσα στις φυλακές και τα στρατόπεδα εργασίας καθώς αρκετοί κρατούνται από τις αρχές.

Πολλοί Χριστιανοί της Βόρειας Κορέας διακινδυνεύουν τα πάντα για να συγκεντρωθούν την Ημέρα των Χριστουγέννων, ακόμα κι αν ποινή αν συλληφθούν είναι η θανατική καταδίκη!

Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κίμ Γιόνγκ Ουν απαγόρευσε τα Χριστούγεννα, πρότεινε να εορτάσουν τήν ...γιαγιά του (!) που γεννήθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων το 1919.

Γιορτάζοντας μυστικά στήν Σαουδική ΑραβίαΣτήν Σαουδική Αραβία, οι εκκλησίες, οι σταυροί και οι χριστιανικές συναντήσεις οποιουδήποτε είδους είναι παράνομες σε ολόκληρη τη χώρα. 

Δεν υπάρχουν εκκλησίες και ακόμη και η χρήση κάθε είδους θρησκευτικού συμβόλου απαγορεύεται.

Με θάνατο, ή φυλάκιση, τιμωρείται η αλλαγή πίστεως, από το Ισλάμ στο Χριστιανισμό και δεν είναι λίγοι αυτοί που ενώ βαπτίστηκαν χριστιανοί , εξακολουθούν να δρουν ως μουσουλμάνοι και εορτάζουν σιωπηλά τα Χριστούγεννα.

Ενώ οι νόμοι της χώρας «επιτρέπουν» στους χριστιανούς να γιορτάζουν ιδιωτικά, δεν είναι λίγα τα περιστατικά που οι δυνάμεις ασφαλείας εισβάλουν σε σπίτια και προχωρούν σε συλλήψεις....

«Παράνομα» Χριστούγεννα στήν ΣομαλίαΣτη Σομαλία, τα Χριστούγεννα απαγορεύτηκαν το 2015 – έξι χρόνια μετά την υιοθέτηση της Σαρία. Κάθε χρόνο, υπάρχει μια ανακοίνωση που υπενθυμίζει στους πολίτες ότι ο εορτασμός των Χριστουγέννων είναι παράνομος.

Το 2015, η κυβέρνηση «προειδοποίησε» τους Σομαλούς ενάντια στον εορτασμό των Χριστουγέννων, λέγοντας ότι είναι μόνο για τους χριστιανούς.

Την ίδια χρονιά, ο δήμαρχος της πρωτευούσης του Μογκαντίσου, είπε στό ειδησ.πρακτορείο 'Reuters': 

«Τα Χριστούγεννα δεν θα εορτάζονται στήν Σομαλία για δύο λόγους. 

Όλοι οι Σομαλοί είναι μουσουλμάνοι και δεν υπάρχει χριστιανική κοινότητα εδώ. 

Ο άλλος λόγος είναι για την ασφάλεια. 

Τα Χριστούγεννα είναι για τους Χριστιανούς. 

Όχι για τους μουσουλμάνους. »

Στο μουσουλμανικό Τατζικιστάν.Στο μουσουλμανικό Τατζικιστάν, κανείς δεν γιορτάζει δημόσια τα Χριστούγεννα, καθώς έχουν απαγορευτεί. 

Ένα διάταγμα το 2015 από το υπουργείο Παιδείας της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας απαγόρευσε τις δημόσιες εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, ιδιαίτερα στα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

Φυλακίσεις και πρόστιμα στο Μπρουνέϊ.


Στο Μπρουνέϊ, μια χώρα πολύ πλούσια σε πετρέλαιο στήν νοτιοανατολική Ασία, όποιος συλλαμβάνεται να εορτάζει τα Χριστούγεννα βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης μέχρι πέντε χρόνια και πρόστιμο 20.000 δολλαρίων.Η κατοχή μιας Βίβλου επισύρει ποινές που φτάνουν τα ....9 χρόνια φυλάκισης, ενώ φυλακισμένος μπορεί να βρεθεί κάποιος και για κάτι πολύ μικρό και ανούσιο, όπως για παράδειγμα το να φορά έναν σκούφο του Άγιου Βασίλη.

Οι μη μουσουλμάνοι μπορούν να εορτάσουν προσωπικά τα Χριστούγεννα στα σπίτια τους, αλλά πρέπει πρώτα να ειδοποιήσουν τις αρχές!

orthodoxianewsagency

http://aktines.blogspot.com/2020/12/blog-post_368.html#more

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

11 σχόλια:

 1. 4 χωρες στις 5 ειναι Μουσουλμανικες.και εμεις εδω τους χτιζουμε τζαμια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ σωστά!
   Σκεφθείτε όμως ότι, στήν Βόρειο Κορέα τό αληθινά πολύ σκληρό καθεστώς, που αλλοίμονο σέ όποιον συλληφθεί μέ τήν Βίβλο επάνω του, επιτρέπει τήν λειτουργία μόνο ΕΝΟΣ Ορθοδόξου Ι.Ναού πρός εξυπηρέτηση των αναγκών του προσωπικού της Ρωσικής Πρεσβείας στήν Πιόνγκ Γιάγκ, που μάλιστα είναι περίκλειστος μέ μεγάλα τείχη περιμετρικώς....

   Διαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ....https://www.youtube.com/watch?v=oyhjVq7NwY8&feature=emb_logo

   Διαγραφή
 2. Εγώ προτείνω να δίνεται άδεια παραμονής στην Ελλάδα, σε όποιον δεχτεί να βαπτιστεί Χριστιανός και να συμμετάσχει ενεργά στα μυστήρια της εκκλησίας. Όλοι οι άλλοι να απελαύνονται επιτόπου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εγώ πάλι προτείνω να πάνε όλοι τους στα τσακίδια.
   έπειτα, αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο. ξεχάσατε σε πόσες τέτοιες βαπτίσεις έγιναν νονοί αρκετοί Έλληνες και σε πολλές περιπτώσεις δεν υπήρχαν αγαθά κίνητρα από την πλευρά του νεοφώτιστου;

   είναι αυτό προϋπόθεση για να κατσικώνονται στην Ελλάδα, δηλ. να επιτρέπουμε να κοροϊδεύουν τα μυστήρια της Εκκλησίας και το κράτος για να πάρουν την άδεια; αυτό δεν πρέπει να είναι διαπραγματεύσιμο.
   είμαστε πολύ αφελείς εμείς οι Έλληνες, τελικά.

   Διαγραφή
  2. Μα δε θα βαπτίζονται απλώς θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στα μυστήρια της εκκλησίας,πρτάγμα αδύνατο για έναν μουσουλμάνο.Εφόσον δεν μπορούμε να τους στείλουμε στα τσακίδια εξαιτίας των όσων έχουμε υπογράψει,ας τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη,μπας και φιλοτιμηθούν και ξεκουμπιστούν από μόνοι τους.Ξέρεις τι είναι για έναν μουσουλμάνο να συμμετέχει σε Χριστιανικά μυστστήρια;Είναι σαν να βάζεις λιβάνι μπροστά σε έναν σατανά.

   Διαγραφή
  3. ντόϊνγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   https://i2.wp.com/trufflereads.com/wp-content/uploads/2018/10/Nick-Young.jpg?resize=500%2C323&ssl=1

   απορώ........................................

   https://pbs.twimg.com/media/Ce-7cqLWQAEAXew.jpg

   Διαγραφή
  4. και κάτι ακόμη @2:37, 1:49: Ορθοδοξία σημαίνει ελευθερία και σεβασμός, έτσι λοιπόν δεν έχει ανάγκη ούτε να προσηλυτίσει ούτε και να βάλει σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό για να την ακολουθήσουν. μάλλον κάτι έχετε μπερδέψει με το ισλάμ. θυμηθείτε λιγάκι κι εκείνη την Ιστορία του Έθνους μας! θυμηθείτε τους Νεομάρτυρές μας!
   ο Χριστιανισμός όπως βιώνεται μέσα από την Ορθοδοξία δεν ήρθε για να "κάνει δύσκολη τη ζωή" κανενός, το αντίθετο.

   Διαγραφή
  5. Το δύσκολη είναι τρόπος του λέγειν.Θα τους ξεκαθαρίσουμε,ότι αν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα,θα πρέπει να γίνουν Χριστιανοί και να συμμετέχουν ενεργά στα μυστήρια της εκκλησίας.Δε θα τους βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό όπως κάνουν αυτοί,απλώς θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα με αυτό τον όρο ή όχι.Εάν είναι φανατικοί μουσουλμάνοι,θα ξεκουμπιστούν από μόνοι τους.

   Διαγραφή
 3. Θα τους γυρισει μπουμερανγκ
  το κλεισιμο των Εκκλησιων
  ουτε ο Διοκλητιανος δεν εκλεισε τις Εκκλησιες δεν γκρεμισε ναους
  αν και πολεμουσε τους χριστιανους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 2.37 ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΙΠΕΣ. ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΣ? Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ, ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΠΛΥΜΜΗΡΗΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΠΟΣΕΣ ΨΕΥΤΟΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ? ΑΛΛΑΞΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΤΑΝΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!