Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τεράστια ΤΡΥΠΑ βάθους ....8 μέτρων (!!!!!!) άνοιξε στήν μέση κεντρικού δρόμου της Θεσσαλονίκης! (βίντεο)Αυτοκίνητα περνάνε δίπλα από μια τεράστια τρύπα βάθους 8 μέτρων (!!!!) που άνοιξε στη μέση της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Συνεργεία της 'ΕΥΑΘ' προσπαθούν το μεσημέρι της Δευτέρας να κλείσουν την τρύπα που δημιουργήθηκε, όταν έσπασε αγωγός και άρχισε να διαβρώνεται το έδαφος. 


Η ζημιά είχε προκληθεί εδώ και μέρες, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης που ενώνει το αεροδρόμιο με το κέντρο της πόλης, όταν άρχισε να διαβρώνεται το έδαφος με τους περίοικους και τους επιχειρηματίες της περιοχής να καλούν τον δήμο. 

Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα και ειδικές σημάνσεις από συνεργεία του δήμου ενώ το έδαφος συνεχώς υποχωρεί με το βάθος της τρύπας να είναι μεγάλο.

https://www.olympia.gr/ellada/terastia-trypa-vathoys-8-metron-anoixe-sti-mesi-kentrikoy-dromoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!