Η εμφάνιση του κοροναϊού προκάλεσε μεγάλη ευθύνη μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Κίνας. Οι Κινέζοι κατηγορούν την Αμερική για την εξάπλωση του ιού. 

Ο εκπρόσωπος του Κινεζικού 'Στέϊτ Ντιπάρτμεντ' Ζάο Λιτζιάν έγραψε στο 'Twitter', ότι «θα μπορούσε να είναι ο αμερικανικός στρατός» που έφερε τον κοροναϊκό στην Κίνα, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέφερε επίσης σταθερά το COVID-19 ως «κινεζικό ιό».


Μετά από αυτό το μπρος-πίσω, η ερευνητική ομάδα της EYEGAMBIA αντιμετώπισε έναν πολύ ισχυρό ισχυρισμό του Muammar Mohammed Abu Minyar Gaddafi, πρώην επαναστατικού προέδρου της Λιβύης και παναφρικανιστών.

Σε ομιλία του πρώην αρχηγού κράτους της Λιβύης κατά την περίοδο της θητείας του, μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη το 2009 κατά την 64η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού στήν Νέα Υόρκη. 

Ο Καντάφι ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ειδικεύονται στήν δημιουργία προβλημάτων υγείας μόνο για να βγάλουν λεφτά, ανεξάρτητα από τον κίνδυνο που θέτει στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τον

 ιό και στήν συνέχεια θα πουλήσουν τα

 αντίδοτα,

 προσποιούμενοι ότι παίρνουν το χρόνο τους

 για

 να βρουν τήν λύση εάν το έχουν ήδη».

Δείτε στο βίντεο από το σημείο 1:30:00

Muammar Gaddafi Speech To United Nations. September 23, 2009 (Full)



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/muammar-gaddafi.html
https://kyklwpas.blogspot.com/2020/12/muammar-gaddafi.html