Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

1.000 νομικοί υπέγραψαν ψήφισμα, υπέρ της ....μεταγωγής Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού. Έ;

 


«Έκκληση νομικών για τήν ζωή του απεργού πείνας κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα» επέδωσε χθές Τετάρτη στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Πάνο Αλεξανδρή, αντιπροσωπεία δικηγόρων, προκειμένου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους, να ικανοποιηθεί «το νόμιμο και εύλογο αίτημά του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως ορίζει ρητά και ο νόμος».


Συγκεκριμένα, τον κ. Αλεξανδρή επισκέφθηκαν, ο σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Παπαστεργίου, ο πρώην σύμβουλος του ΔΣΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης, και η εκπρόσωπος της «Ένωσης Δικηγόρων για την Υπεράσπιση των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων» Χρυσάνθη Ζαχάρωφ και του επέδωσαν ψήφισμα με 1.000 υπογραφές, καθώς και δύο προγενέστερα κείμενα δικηγόρων, με τα οποία ζητείται η ικανοποίηση του αιτήματος του απεργού πείνας.

Ο κ. Αλεξανδρής, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αρκέστηκε να παραλάβει το ψήφισμα και άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις της αντιπροσωπείας.

https://www.zougla.gr/greece/article/psifisma-1000-nomikon-iper-tis-metagogis-koufontina-stis-filakes-koridalou

3 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...... Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......... Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...... Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ. ΤΕΛΟΣ, ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ........ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα βάζει με τη σειρά του και ο Διάολος να δεί ποιοι του κάνουν υπακοή καλή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι θα είχαν και δικαιώματα τρομοκράτες και κατά συρροήν δολοφόνοι,δεν το περίμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!