Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Μία ιατρός στήν Κρήτη, τούς τά ..."ΕΧΩΣΕ" κανονικότατα στήν Αστυνομία γιά τήν ανεπάρκεια του φίμωτρου! Της έβαλαν ΔΥΟ πρόστιμα!....

 



Αναστάτωση προκάλεσε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, μία γυναίκα η οποία δηλώνει ιατρός, αλλά και αρνήτρια μάσκας. 
Όλα ξεκίνησαν από την επιβολή προστίμου 300 ευρώ από την Τροχαία Ηρακλείου στην εν λόγω γυναίκα όταν συμμετείχε σε κινητοποίηση και "πιάστηκε" χωρίς μάσκα...

Η γυναίκα περίπου 50 ετών είχε πάει στην Τροχαία για να παραλάβει την βεβαίωση προστίμου, που της είχε επιβληθεί στις 14 Φεβρουαρίου. 

Έτσι όταν μετέβη χωρίς και πάλι να φορά μάσκα στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να κάνει ένσταση για το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, "βγήκε" από τα ρούχα της, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και φασαρία καθώς έλεγε, ότι η μάσκα αλλά ΟΥΤΕ και το εμβόλιο, προστατεύουν από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη της αλλά και να της επιβληθεί νέο πρόστιμο 300 ευρώ.

Η προαναφερόμενη οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες μετά, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ....διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας...

http://ixnos.blogspot.com/2021/02/blog-post_76.html

3 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μέρος του λαού, των λεγομένων "ειδικών επιστημόνων", και των πολιτικών, βρίσκεται σε επιστημονική ΠΛΑΝΗ (στην αντιμετώπιση του κορωναϊού), λόγω της απιστίας του ή της ολιγοπιστίας του προς τον αληθινό και ζωντανό Θεό της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις (17:56 μμ) κάλεσα στο 100 ζητώντας πληροφορίες περί του ενδεχόμενου επιβολής προστίμου σε επιχείρηση αν δεν φορά φίμωτρο ο πελάτης. Με παρέπεμψε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου (Βέροια Ημαθίας).

    Τηλεφώνησα λοιπόν ως φορολογούμενος Έλλην Πολίτης για να λάβω διευκρινήσεις.

    Το σημείο κλειδί για τον αστυνομικό υπηρεσίας (;) ήταν η χρήση του όρου φίμωτρου αντί για μάσκας από πλευράς μου ! Εξαγριώθηκε διότι αποκάλεσα φίμωτρο τη μάσκα !

    Στην απόπειρα μου να του εξηγήσω πως μάσκα φορούσαμε παιδιά στα καρναβάλια ενώ το φίμωτρο τοποθετείται στο στόμα, ανακάλυψα ένα επιπρόσθετο λόγο γιατί καταντήσαμε μπανανία !

    Έφυγε από το παράθυρο ο πληθυντικός και σε αυστηρό τόνο - πιο ενικός πεθαίνεις - απευθυνόμενος με ρώτησε αν τον κοροϊδεύω !!

    Δεν μου διευκρίνισε τελικά αν επιβληθεί πρόστιμο και στην επιχείρηση, πέρα του πελάτη, όταν του ανέφερα πως στο εν λόγω ΦΕΚ δεν αναφέρει κάτι αντίστοιχο και πως την ευθύνη φέρει ο πελάτης / πολίτης.

    Επικαλούμενος φόρτο εργασίας, μου έκλεισε το τηλέφωνο όσο πιο ευγενικά μπορούσε !!

    Κρίμα μιας και υπάρχουν παλικάρια στις τάξεις των αστυνομικών της πατρίδος μας, λεβέντες και αντιφρονούντες με το θέατρο του παραλόγου και την επιβολής της νέας(;) τάξης πραγμάτων...

    Είθε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδας και του Έθνους μας να μην αργεί πολύ ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε καλά..;; Με τη μάσκα αναπνέετε το εμπνεόμενο από εσάς διοξείδιο του άνθρακος και τους μύκητες.. Θα φορέσετε και 2η;;;

    Όσο φοράτε την βλαπτική μάσκα, η οποία αγκαλιάζει το πρόσωπό σας, τόσο σας αγκαλιάζει και ο θάνατος που δεν θα αργήσει να σας πάρει μαζί του για το μεγάλο ταξίδι στον άλλο κόσμο, διότι είτε πεισθήκατε από τα ΜΜΕ ότι πρέπει να την φοράτε για την προστασία σας από την απάτη του κορωναϊού είτε για να αποφύγετε το πρόστιμο 300€ , αναπνέετε το εκπνεόμενο από εσάς διοξείδιο του άνθρακος και τους μύκητες και την υγρασία

    που συσσωρεύονται στην μάσκα, τα οποία βαθμηδόν θα σας οδηγήσουν αργά ή γρήγορα σε αναπνευστικά προβλήματα και τελικά στον θάνατο…

    Το προστιμο είπαμε ότι είναι παράνομο κ αντισυνταγματικό, γιαυτό δεν πληρώνεται εκτός αν το πληρώσει κάποιος οικειοθελώς.

    ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Η ΓΡΙΠΗ !!!

    ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ…!!!

    ΓΙΑΥΤΟ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ – ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΕΝΟΣ

    ΕΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    ΤΊ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;; ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;;; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ…ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ !!! ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!