Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Είναι τρομοκράτες καί δέν τό κρύβουν...Εικόνα ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ! Εκπροσώπησε τόν κοιμισμένο μέ ...'ΤΣΑΝΤΟΡ' !!!!!!!

 

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 
ΘΕΑΜΑ, ΩΣ ...ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!!!!
ΜΕ ΤΣΑΝΤΟΡ !!!!!!!

 

Είναι τρομοκράτες και δεν το κρύβουν... 
Με τσαντόρ ως εκπρόσωπος τύπου* του Λευκού Οίκου την ώρα που οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στην εθνική κυριαρχία της Συρίας βομβαρδίζοντας έδαφός της.

Οι συνεργάτες της ισλαμιστικής τρομοκρατίας είναι επίσης τρομοκράτες….Υποστήριξαν όλα τα εξτρεμιστικά γκρουπούσκουλα και ισλαμιστικές οργανώσεις από τον Jaish al Islam-Ισλαμικό Στρατό και το Ισλαμικό Μέτωπο ως και την συριακή πτέρυγα της Αλ Κάιντα την περιβόητη Αλ Νούσρα στον 10ετή πόλεμο στη Συρία. 

Τώρα δείχνουν εικόνα πολιτικού Ισλάμ. 

Οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι στον Λευκό Οίκο: 
Δεν μας κάνει εντύπωση προχθές ο β΄στρατός του ΝΑΤΟ ο Ερντογάν έκανε και πάλι το σήμα τους και οι ΗΠΑ-Δύση πιστά υποστήριξαν τον τουρκικών συμφερόντων τζιχαντιστικό στρατό FSA σύμμαχο σε όλες τις μάχες της Αλ Κάιντα.

Οι ΗΠΑ χτύπησαν για α΄φορά τη συριακή επικράτεια υπό τη διοίκηση του Δημοκρατικού Προοδευτικού Αρχιμπεριαλιστή Μπάιντεν. 

Βομβάρδισαν πολλούς στόχους στη Συρία... 

Η διοίκηση Biden δια του εκπροσώπου τύπου του Υπ. Άμυνας δήλωσε πως πρόκειται για απάντηση κατά ενός σερί χτυπημάτων κατά αμερικάνικων συμφερόντων στο Irak (την εισβολή κατάκτηση κατοχή και λεηλασία του Ιράκ τη βαπτίζουν αμερικάνικα συμφέροντα). 

Οι ΗΠΑ πρόσθεσαν μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία τους στις 25 Φεβρουαρίου βομβαρδίζοντας υποδομές που κατ΄αυτήν χρησιμοποίηθηκαν από φιλο-ιρανικές πολιτοφυλακές στα σύνορα με Ιράκ στην επαρχία Ντέιρ Έζορ στο al Bukamal.

Χαρακτήρισε ...«αμυντική», την επιχείρηση ο εκπρόσωπος τύπου του Υπ, Άμυνας ο John Kirby , από που κι ως που χαρακτηρίζεται αμυντική μια επιχείρηση βομβαρδισμού επί ξένης επικράτειας σε άλλη ήπειρο;;;;

Eπίσης δήλωσε ότι ο θέσεις των βομβαρδισμών χρησιμοποιήθηκαν από Kataeb Hezbollah και Kata’ib Sayyid al-Shuhada, δύο Ιρακινές φιλοϊρανικές ομάδες που λειτουργούν υπό την ομπρέλα Hashd. 

Για 22 νεκρούς μαχητές κάνει λόγο το γνωστό παραμάγαζο των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Το ΥΠΕΞ Συρίας καταδίκασε την επίθεση που παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο και τη Χάρτα των Ηνωμένων Εθνών.

Aυτή η εικόνα που βγάζει η Αμερική μέσα από το Λευκό Οίκο είναι υπόθαλψη και σαφή δήλωση υποστήριξης στην 5η τους Φάλαγγα που είναι η ισλαμιστική τρομοκρατία…..
Επιχειρούν την ενεργοποίηση της ξανά πιο δυναμικά ανά τον κόσμο και στη Συρία για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα….

* είναι η Sameera Fazili, που λίγες ώρες πριν την αμερικάνικη επίθεση στη Συρία έδωσε συνέντευξη τύπου, ενημέρωση από το βήμα του Λευκού Οίκου είναι αναπληρώτρια διευθύντρια του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου (NEC) του Joe Biden.
Έφερε το hijab της ήταν η πρώτη φορά που ο Λευκός Οίκος εκπροσωπήθηκε από μια γυναίκα με τσαντόρ…
Η καταγωγή της είναι από το διαφιλονικούμενο Κασμίρ μεταξύ Πακιστανών και Ινδών…


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!