Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Πατρός Σάββα Αχιλλέως, "Πλησιάζει να μαντρώσουν ΟΛΟΝ τον κόσμο σε ένα κ λ ο υ β ί, γιά νά τόν ΠΙΕΣΟΥΝ να πάρει τήν ΣΦΡΑΓΙΔΑ του αντιχρίστου".

 Ομιλεί προφητικά για τα όσα ζούμε και τα όσα θα ζήσουμε ο μακαριστός π. Σάββας Ἀχιλλέως


Απόσπασμα ομιλίας μακαριστού Άγιου του Θεού, πατρός Σάββα Αχιλλέως υπο τον τίτλο Αγωνία ο καιρός του αντίχριστου που έγινε το 1996 παρακαλώ! 
Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

Πλησιάζει να μαντρώσουν όλον τον κόσμο σε ένα κλουβί για να τον πιέσουν να πάρει την σφραγίδα του αντιχρίστου.- Τρία πράγματα θα χρειαστεί ο αντίχριστος για να ελέγξει τον κόσμο γιατί χωρίς αυτά δεν θα καταφέρει να ελέγξει τον κόσμο.

Το πρώτο σημείο που θα χτυπήσει ο διάβολος είναι το φαγητό, τα τρόφιμα, αυτά θα τα ελέγχει ο διάβολος γιατι χωρίς να ελέγχει αυτά δεν μπορεί να πέσει ο άνθρωπος εις την δική του παγίδαν.

Δεύτερον σημείο που θα χτυπήσει γιατί χωρίς αυτό πάλιν ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει, να κινηθεί και να επιβιώσει είναι αυτό το έρημον το χρήμαν το οποίο επρόδωσε Τον Διδάσκαλον Χριστόν. 
Αυτό πρέπει να το ελέγξει και να το κρατά στα χέρια του.
Χωρίς αυτό δεν μπορεί να ελέγξει τον κόσμο.

Και το τρίτο το φοβερότερο είναι η μετακίνησης απο τόπο εις τόπο, οι συγκοινωνίες (πλοία, αεροπλάνα, σιδηρόδρομοι, αυτοκίνητα)! 
Όταν τα πιάσει αυτά, τι θα κάνεις;

Ή θα περπατείς, ή θα υποταγείς!

- Τι θα μας πει ο Χριστός; «υποκριταί, το μεν πρόσωπο του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύναστε γνώναι;» Ματθ. κεφ. β’, 5 ! -

σχόλιο :Κάτι συμπτώσεις με αφορμή την υγεία μας ε;; πρόβα τζενεράλε !

εδώ

 

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2021/02/blog-post_77.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!