Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Τά είπες Ο Λ Α.....



 "Ο κόσμος αποτελείται από τρείς κατηγορίες ανθρώπων:

α. από μία μικρή ομάδα, η οποία  π ρ ο κ α λ ε ί όσα γίνονται


https://en.wikipedia.org/wiki/Nicholas_Murray_Butler

β. από μία κάπως μεγαλύτερη, που τά  π α ρ α κ ο λ ο υ θ ε ί   νά συμβαίνουν καί

γ. από τήν  τ ε ρ ά σ  τ ι α  πλειονότητα, που ΔΕΝ πληροφορείται  π ο τ έ, τί ακριβώς συμβαίνει....."


Δρ.Νίκολας Μάρεϊ Μπάτλερ

Πρύτανης Πανεπιστημίου Columbia



7 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά εκρηκτικό από τη Γαλλία: Σήμερα προετοιμάζεται ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης από τον αμερικανό-γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, υποστηριζόμενο από χιλιάδες δικηγόρους παγκοσμίως.

    https://www.lnnmedia.nl/corona/zeer-explosief-uit-frankrijk-vandaag-wordt-een-tweede-neurenberg-tribunaal-voorbereid-waarin-onder-de-bescherming-van-duizenden-wereldwijde-advocaten-achter-de-amerikaans-duitse-advocaat-reiner-fuel/
    Ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης προετοιμάζεται σήμερα, στο οποίο θα ξεκινήσει μια «ταξική δράση» από τον αμερικανό-γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, (υπό την προστασία χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως), ο οποίος θα καταγγείλει το σκάνδαλο Covid-19 που έχει θεσμοθετήσει το Ντάβος. Από αυτήν την άποψη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Reiner Fuellmich ήταν ο δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει τον γίγαντα αυτοκινήτων Volkswagen στην περίπτωση των συζητηθέντων καταλυτικών μετατροπέων. Και αυτός είναι ο ίδιος δικηγόρος που καταδίκασε την Deutsche Bank ως εγκληματική εταιρεία


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε γιά τήν σημαντική ενημέρωση που μας παραθέτετε.
      Καί γιά τήν περίληψη της υποθέσεως κατά του Γερμανού νομικού.
      (Ο σύνδεσμος που γράφετε στό σχόλιό σας, παραπέμπει σέ γερμανική ιστοσελίδα, οπότε αντιλαμβάνεσθε ότι μάλλον απειροελάχιστοι μπορούν νά τήν αναγνώσουν).
      Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία.

      Διαγραφή
    2. είναι στα ολλανδικά

      Διαγραφή
    3. "σήμερα ετοιμάζεται μια δεύτερη δίκη της Νυρεμβέργης από τον γερμανο-αμερικανό δικηγόρο Reiner Fuellmich με την υποστήριξη χιλιάδων δικηγόρων από όλο τον κόσμο"

      Διαγραφή
    4. μια πρόχειρη περίληψη: αναφέρεται στο ποιος είναι ο δικηγόρος Fuellmich (υποθέσεις κατά της Volkswagen για τους καταλύτες, και της Deutsche Bank για διαφθορά)ο οποίος έχει αναλάβει να κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων για το σκάνδαλο covid-19, μπροστά στο οποίο τα γερμανικά σκάνδαλα ωχριούν, σύμφωνα με τον Γερμανό δικηγόρο. ο Fuellmich το χαρακτηρίζει ως σκάνδαλο του αιώνα (χειραγώγηση των πρωτοκόλλων των τεστ και ψευδή αποτελέσματα) και ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ως καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας. λέει επίσης ότι έχει συστήσει στη Γερμανία, μαζί με μια ομάδα νομικών μια επιτροπή για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

      από 7 Οκτ. 2020 εκατοντάδες επιστήμονες, γιατροί, οικονομολόγοι και νομικοί διεθνούς φήμης αναγνώρισαν ότι το σκάνδαλο covid19 ουδέποτε υπήρξε ζήτημα υγείας, αλλά στόχος ήταν η εγκληματική κλίκα του Davos (όπως αναφέρεται στο άρθρο) να αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική επιρροή και ισχύ μέσα από εγκληματικές πρακτικές και να αφαιρέσει τον πλούτο από τον πληθυσμό. επίσης να μεταθέσει τον πλούτο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε παγκόσμιες πλατφόρμες όπως Uber, Amazon, Google και άλλους παγκόσμιους κολοσσούς.

      αναφέρεται ακόμη στην αναξιοπιστία των PCR test και στο ότι ο ιός είναι σχεδόν όπως η εποχιακή γρίπη, όπως επίσης και στα καταστροφικά αποτελέσματα των μέτρων που συνιστούν ιστορική καταστροφή.

      η σημασία μίας δεύτερης Νυρεμβέργης: ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι τα ψέματα του Drosten και της έρευνας COrman-Drosten για τα PCR τεστ οδήγησαν σε όλη αυτή την καταστροφή. με όχημα την απάτη του DROSTEN και του ΠΟΥ ο Klaus Schwab, η οικονομική ελίτ και οι πολιτικοί της ΕΕ επέβαλαν δρακόντεια μέτρα όπως οι μάσκες, η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφορίας κλπ ενάντια σε έναν ανύπαρκτο κίνδυνο κι επιπλέον τον υποχρεωτικό εμβολιασμό .

      ο Fuellmich καλεί και προειδοποιεί, όσο είναι καιρός, τους πολιτικούς να φέρουν τον επιστημονικό διάλογο στην κοινωνία, ώστε να μην γίνουν ένα με τους τσαρλατάνους της επιστήμης και διωχθούν με την σειρά τους από ποινικά δικαστήρια.

      (συγγνώμη για το πρόχειρο της μτφρ.)

      Διαγραφή
    5. Τίς πλέον θερμές μας ευχαριστίες γιά τήν εργώδη προσπάθειά σας καί τόν κόπο σας νά ενημερώσετε γιά ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Εύγε!

      Διαγραφή
    6. μην ευχαριστείτε, σας παρακαλώ. δεν ήταν κάτι. αν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, τότε σε κάθε σχόλιο που θα παίρνετε από όλους εμάς θα διαβάζετε μόνο ευχαριστίες. χαρά μου, και πιστεύω όλων μας, να γινόμαστε χρήσιμοι στο έργο σας.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!