Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Αποφάσισε νά ...."φ ύ γ ε ι", ώστε νά "γ λ υ τ ώ σ ε ι" ;


Former US Olympic Gymnastics Coach John Geddert Found Dead Amid Sexual  Assault Allegations - SPORTbible

Στήν πολιτεία του Michigan κάπου κοντά στο Ντιτρόϊτ, χθες το πρωΐ βρέθηκε νεκρός (...) σέ μία στάση ταξιδιωτών στην εθνική οδό, ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας των Ολυμπιακών αγωνων JOHN GEDDERT.



Ο προπονητής είχε συμφωνήσει να παραδοθεί στις δικαστικές αρχές χθες το πρωί γιατί του είχαν απαγγελθεί 20 κατηγορίες για βιασμό ανηλίκων και την εμπορία και διακίνηση ανθρωπων και για κάποιες οικονομικές απάτες. 
Αντιμετώπιζε πολλές φορές Ισόβια. 

Πιστεύεται ότι θα υπάρξουν πολλές συλλήψεις ακόμα σε παιδεραστές για διακίνηση και εμπορία ανθρωπων.

Φανταστείτε πόσοι άλλοι επώνυμοι θα εμφανιστούν στην πορεία. Στέλνανε οι γονείς τα παιδιά τους στην οργάνωση των Ολυμπιακών αγωνων για να γίνουν σωστοί Αθλητες, και να διακριθούν, και ίσως μια μέρα να πουν ότι διέπρεψαν, και εκεί τα περίμενε αυτός ο Άθλιος.

Γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να ζει Ελεύθερος, σταμάτησε σε μια στάση στη διαδρομή όπου και έβαλε τέρμα στήν ζωή του. (επίσημη εκδοχή).



Είναι αδιανόητο, ακόμα και στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής οργάνωσης μιάς χώρας να κινδυνεύουν τα παιδιά. 
Οι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής επιτροπής που διάλεξε για τόσα χρόνια αυτόν τον προπονητή, δεν φέρουν ευθύνες για την κακοποίηση αυτών των παιδιών;

Που ήταν τόσα χρόνια όλοι αυτοί, τι ρόλο έχουν παίξει στήν σιωπή και στην κάλυψη στα αίσχη του προπονητή τους;

Αναρωτιέται κανείς σε τέτοιες εγκαταστάσεις, μόνος του λειτουργούσε αυτός, δεν υπήρχε κανένας να επιβλέπει την ασφάλεια των παιδιών;



Τόσο μεγάλο διάστημα που ήταν υπεύθυνος, ούτε ένας στον οργανισμό δεν κατάλαβε τίποτα;

η....

...είναι μπλεγμένοι και αλλοι στην βρώμικη αυτή ιστορία....;

Είναι ΒΑΘΥΣ ο βάλτος....

 https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

 http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/02/john-geddert.html
 

2 σχόλια:

  1. "Γλύτωσε" από την ανθρώπινη δίκη...
    Που να ήξερε τι Δίκη τον περιμένει και ποιος τον περιμένει με την αγκαλιά / δαγκάνα / κάμινο αναμμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρει από που να φυλαχτεί ο γονιός. Φοβάται να στείλει το παιδί του στο σχολείο, στον αθλητισμό και οπουδήποτε αλλού δεν είναι υπό την επίβλεψή του. Όταν παιδιά 16-17 χρονών κακοποιούνται, πώς να προστατευτούν τα παιδιά κάτω των 12;Κακό ψόφο εύχομαι σε όσους κακοποιούν παιδιά και να πάνε στα πιο μεγάλα βάθη της κολάσεως.Μόνο αυτό τους αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!