Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Ξ α ν α ν ο ί γ ε ι τήν οικονομία 100% το Τέξας: Αίρει την υποχρέωση των κατοίκων να φορούν ΦΙΜΩΤΡΟ, ο κυβερνήτης Άμποτ!

 Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας, ο Γκρέγκ Άμποτ,


ανακοίνωσε τήν παρελθούσα Τρίτη, ότι τερματίζει το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μασκών από τους κατοίκους και ότι θα επιτρέψει να ΑΝΟΙΞΟΥΝ εκ νέου ΟΛΑ τα εμπορικά καταστήματα, κρίνοντας ότι η δεύτερη πολυπληθέστερη αμερικανική πολιτεία διαθέτει «τα μέσα για να προστατεύσει» τον πληθυσμό του από την πανδημία του νέου κορονοϊού.




«Από την Τετάρτη (03/03), όλα τα εμπορικά καταστήματα κάθε είδους θα μπορούν να ανοίξουν και να λειτουργήσουν στο 100% της δυναμικότητάς τους», διαβεβαίωσε ο κυβερνήτης σε διάταγμά του με το οποίο βάζει εξ άλλου «τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλη την πολιτεία», μέτρο που εφαρμοζόταν από τον Ιούλιο του 2020.



«Χάρη στις ιατρικές προόδους, τα εμβόλια και τις θεραπείες αντισωμάτων, το Τέξας διαθέτει πλέον τα μέσα για να προστατεύσει τους Τεξανούς από τον ιό», συμπλήρωσε ο Γκρεγκ Άμποτ.



Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξ αιτίας της COVID-19 επί συνόλου 2,66 εκατομμυρίων κρουσμάτων του SARS-CoV-2, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

hellasjournal.com/

1 σχόλιο:

  1. Εμείς εδώ τί;;;Εμείς έχουμε τσιόδρα και χαρδαλιά πανεπιστήμονες τις μ@λ@κί@ς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!