Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Στις ΗΠΑ σε 16 Πολιτείες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ υποχρέωση φίμωτρου! Άλλες 5 Πολιτείες τό κ α τ ή ρ γ η σ α ν, 11 δεν τό θέσπισαν π ο τ έ ! Καλό υγειονομικό ...Καρναβάλι Ελλάδα!!!!Στις ΗΠΑ το Τέξας, το Μισσισιπή, η Αϊόβα, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα κατήργησαν την απαίτηση για μάσκα.

Πέντε Πολιτείες – το Τέξας, το Μισσισιπή, η Αϊόβα, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα – κατήργησαν, ή σύντομα θα καταργήσουν τα διατάγματα για υποχρεωτικές μάσκας σε όλη την επικράτειά τους παρά την επικείμενη απειλή του COVID-19 και τις εξαιρετικά μεταδοτικές παραλλαγές του αναφέρει σε ρεπορτάζ του το abcnews στις 04.03.21.


Προστίθενται έτσι σε 11 άλλες πολιτείες – Αλάσκα, Αριζόνα, Φλόριντα, Γεωργία, Αϊντάχο, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα, Νότια Ντακότα και Τενεσσί – που δεν απαιτούσαν ποτέ μάσκα σε όλη την επικράτεια.

Οπότε 16 Πολιτείες στις ΗΠΑ χωρίς μάσκα την ώρα που στην Ελλάδα την έχουν ως και φυλακτό ...μέσα στις εκκλησίες!!! 

Πείραμα πληθυσμού στην Ελλάδα αυτό συνάγεται κι από αυτή την είδηση….

Η αφαίρεση της εθνικής ιδιοπροσωπείας είναι βασανιστήριο και νεοφανές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας….προσωποκτόνοι. 

Στην Καθημερινή έγραφε παλιότερα ο Τάκης Θεοδωρόπουλος ”Ακραία περίπτωση: η ιδιοπροσωπεία της μουσουλμάνας που φοράει μπούργκα δεν είναι το πρόσωπό της, του οποίου τα χαρακτηριστικά θυσιάζονται χάριν του προσωπείου της.” 

Στην Ελλάδα του 2021 η ιδιοπροσωπεία του Έλληνα δεν είναι το πρόσωπό του, του οποίου τα χαρακτηριστικά θυσιάζονται χάριν του υγειονομικού προσωπείου του. Το άρθρο του είχε τον επίκαιρο τίτλο ”Εθνικός καρνάβαλος και ιδιοπροσωπεία” .

Η Αλαμπάμα θα άρει την εντολή της σε περίπου ένα μήνα, ανακοίνωσε ο Κυβερνήτης Kay Ivey την Πέμπτη. 
Είπε ότι από τις 9 Απριλίου, η χρήση μάσκας θα είναι «θέμα προσωπικής ευθύνης και όχι κυβερνητικής εντολής».

Ποιες πολιτείες απαιτούν μάσκες σε όλη τη χώρα;

Το Τέξας και το Μισσισιπή ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι σύντομα θα καταργήσουν την απαίτηση για μάσκες και θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν με πλήρη χωρητικότητα… 

Το Τέξας άρει την εντολή του για μάσκα, δήλωσε ο κυβερνήτης Greg Abbott, καθιστώντας το το μεγαλύτερο κράτος που δεν απαιτεί πλέον έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επιβραδύνει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Κυβερνήτης του Μισισιπή Tate Reeves ανακοίνωσε τήν λήξη της εντολής της μάσκας στην Πολιτεία του από τις 3 Μαρτίου.

Η Αϊόβα ενέκρινε εντολή μάσκας το Νοέμβριο, αλλά τον Φεβρουάριο ο Κυβερνήτης Kim Reynolds την άφησε λέγοντας: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν απαιτείται κυβερνητική εντολή για να το κάνουμε».

Ο κυβερνήτης της Μοντάνα Γκρεγκ Γιάνφορτ επέτρεψε τη λήξη του διατάγματος της μάσκας στην Πολιτεία του τον Φεβρουάριο, αλλά είπε ότι οι τοπικές αρχές θα μπορούσαν να επιβάλουν τις δικές τους εντολές.

Η Βόρεια Ντακότα εξέδωσε εντολή μάσκας τον Νοέμβριο του 2020 και έληξε τον Ιανουάριο. 

Στήν Ελλάδα ο πρωτογονισμός της μάσκας βρήκε εύφορο έδαφος….

Αυτά στις ΗΠΑ με μισό εκατομμύριο νεκρούς ….

Μήπως πρέπει να πάμε σε αναθεώρηση των πολιτικών μας τώρα;

dimpenews.com

3 σχόλια:

 1. τα 'παιξε η θείτσα!!!!! whackoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  WTH? Drunk, Drugged or Insane Pelosi Giggles, Proclaims “Open Biden” as Her New Magic Word (VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/wth-drunk-drugged-insane-pelosi-giggles-proclaims-open-biden-new-magic-word-video/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=daily

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρώτον ευχαριστούμε γιά τήν ενημέρωση, αλλά δεύτερον θείτσα, ή μήπως παλιόγρια;

   Διαγραφή
  2. ό,τι θέλετε!!! απλά προσπαθώ, με πολλή δυσκολία, να παραμείνω ευγενική μετά και το βίντεο "πάρτα". δεν θέλει κανείς και πολύ να αρχίσει τα γαλλικά.

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!