Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

ΣΟΚ! Δίνουν σε ΜΚΟ στήν Λέσβο 3.800.000 ευρώ γιά νά στεγάσει τούς λαθρομετανάστες σέ διαμερίσματα – ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ!

 ...Ενώ οι Έλληνες ΨΟΦΑΝΕ σάν ΣΚΥΛΙΑ στούς δρόμους, ή μένουν σέ σκηνές όπως στήν Θεσσαλία, λόγω των σεισμών !!!Σοκ προκαλούν τα ποσά που δίνονται συνεχώς σε ΜΚΟ για να στεγάσουν λαθρομετανάστες. 
Όπως θα δείτε και στα παρακάτω έγγραφα το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δίνει το πράσινο φως να δοθούν 3,8 εκατομμύρια ευρώ στην ΜΚΟ... «Ηλιαχτίδα» στήν Λέσβο την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα εξαθλίωσης λόγω των οικονομικών συνεπειών στην χώρα απο την πανδημία.

Συγκεκριμένα παρακάτω αναφέρει ότι η εν λόγω ΜΚΟ θα λάβει το ποσό των  3.886.240,80  ευρώ και η στέγαση των λαθρομεταναστών αφορά σε πολυτελή διαμερίσματα, ή μονοκατοικίες!

Αντί η Ν.Δ. να βρει μια λύση ώστε να τελειώσει το λαθρομεταναστευτικό , καθώς πλέον τα νησιά ασφυκτιούν απο τους λαθρομετανάστες  αποφασίζουν να τους στεγάσουν και σε πολυτελή σπίτια.

Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες στη Λάρισα βρίσκονται στον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Image

 

Image

 

Image

Image

2 σχόλια:

 1. Ολετήρες ΟΛΙΚΗΣ...

  Έχουν βαλθεί να μας τελειώσουν και η πλειοψηφία - κρέας με πόδια - φορούν 2πλά φίμωτρα και δεν νοιάζονται για τους συμπατριώτες μας...

  Δεν φτάνουν όλα τα σκουπίδια, δεν φτάνουν οι θλίψεις, δεν φτάνουν οι ξεφτίλες και οι ατέλειωτες ντροπές,
  θέλουν και γιουροβίζιον με σατανιστές τα μοσχάρια, τα γίδια, τα βόδια...

  Κρίμα, θλίψη και απέραντη οργή φωλιάζουν στις ψυχές όσων παλεύουν να μείνουν όρθιοι ακόμη...

  ΥΓ Πρέπει να έχω διαπράξει πνευματικά εγκλήματα ώστε να με "τιμωρεί" ο Κύριος και να με κρατά φωτισμένο, αφυπνισμένο και καταδικασμένο να παρατηρώ και να μην μπορώ να το αλλάξω όλο αυτό. Του ζητώ να με κάνει ένα με το κοπάδι ώστε να μην πονώ, να μην θλίβομαι και αγωνιώ, μήπως και λυτρωθώ αλλά τη χάρη δεν μου τη κάνει...

  ΥΓ2 Από ότι φαίνεται, μάλλον θα πιω μέχρι τελευταίας σταγόνας το πικρό ποτήριον....

  ΥΓ3 Είναι από τις ειδήσεις που παλεύεις να μη βρίσεις, καταραστείς και σιχτιρίσεις αλλά οφείλεις να σεβαστείς το φιλόξενο ιστολόγιο και να προσθέσεις γεμιστήρα για να μην τα κάνεις όλα π@#$τ@να...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τρελό πάρτυ. 1600€ το διαμέρισμα ή 225€ ανά άτομο. Δούλευε κορόιδο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!