Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΤΟΝ ΦΑ - ΓΑ - ΝΕ ! Πολιτική Δολοφονία; A ι φ ν ί δ ι ο ς ΘΑΝΑΤΟΣ (;) στα 61 του Προέδρου της Τανζανίας, που είπε: δέν θα κάνω ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ τόν λαό μου μέ τά εμβόλια, που είναι ΕΠΙΒΛΑΒΗ και χ λ ε ύ α ζ ε τίς μάσκες !!!

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

ΤΟΥ "ΑΡΡΩΣΤΟΥ" ΠΡΟΕΔΡΟΥ.....

ΚΑΛΑ!

ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....

ΗΤΑΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ" ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!
ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ....
ΗΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ  Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Α,
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΣΕΩΣ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥ.....


Ερωτήματα γεννά ο αιφνίδιος θάνατος (;) του νο1 Προέδρου χώρας παγκοσμίως, που αντιστάθηκε στον εμβολιασμό στις μάσκες κλπ καταναγκαστικά μέτρα.
Τον σκότωσαν; 
Toν πέθαναν με κορωνοιό;

Στοχευμένη επίθεση με το βιολογικό τους όπλο που μόνοι τους αποκάλεσαν πόλεμο; 
Ο ΜΟΛΙΣ "ΑΠΟΘΑΝΩΝ" ΚΑΙ ...ΑΡΡΩΣΤΟΣ
ΤΑΝΖΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΛΩΤΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,
ΚΑΝΕΙ 'ΠΟΥΣ-ΑΠΣ' ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ,
ΕΝΩΠΙΟΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΟΥ!
ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ...ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΗΤΑΝ!
(ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΤΑ 'ΠΟΥΣ-ΑΠΣ' ΤΑ
ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ
!!!!!
ΑΛΛΑ ...ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ.....)
['ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Ο αντιφρονούντας της πανυποδούλωσης πληθυσμών, υγειονομικός αντιρρησίας Πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli πέθανε σε ηλικία μόλις 61 ετών. 

Η Τανζανία είναι η χώρα που απορρίπτει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. 

Μεγάλο σαμποτάζ στην παγκόσμια μπίζνα από τη μια των Big Pharma κι από την άλλη στον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό που δρομολογήθηκε στο υγειονομικό πλαίσιο με αφορμή έναν ιό!!! Ανοίγει ο δρόμος για πανεμβολιασμό και Αφρικής;;;;

Να ησυχάσει κι εκείνος ο Γκέιτς καημό την έχει την δόλια..

O ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!!!


”Εδώ και μήνες η κυβέρνηση της Τανζανίας επιμένει ότι στη χώρα δεν υπάρχει ο κορωνοϊός, οπότε δεν υπάρχουν και σχέδια για εμβολιασμούς.

Τον περασμένο Ιούνιο ο πρόεδρος της χώρας δήλωσε ότι η Τανζανία είναι «Covid-free», ενώ μαζί με άλλους κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους χλεύασε την αποτελεσματικότητα των μασκών ( σσ. πως τόλμησε το ιερό φετίχ να το πιάσει στο στόμα του), αμφισβήτησε το ότι λειτουργούν τα τεστ και κορόιδεψε τις γειτονικές χώρες που πήραν μέτρα για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Επίσης ο Μαγκουφούλι ισχυρίστηκε, χωρίς να παρουσιάσει καμία απόδειξη, ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι επιβλαβή και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν εισπνοές ατμού και να χρησιμοποιούν φυτικά φάρμακα. 

Τίποτα από τα δύο δεν έχει εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως θεραπεία.( αυτή η δήλωση τον έφαγε.. επιτέθηκε στο διεθνές κατεστημένο)

Πρόσφατα δήλωσε ότι οι πολίτες της Τανζανίας δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως «πειραματόζωα». «Αν ένας λευκός άνδρας ήταν ικανός να βρει εμβόλια, θα έπρεπε να είχε βρει εμβόλιο για το AIDS και τον καρκίνο έως τώρα», είπε. 

Είναι και πολλοί λευκοί άνδρες που το ισχυρίζονται και είναι και 'σούπερ' ειδήμονες, Νομπελίστες όπως ο Luc Montagnier που επίσης είπε ότι δεν πρέπει να μας χρησιμοποιήσουν ως ινδικά χοιρίδια!!!

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ο Tundu Lissu είπε ότι ο Πρόεδρος που είχε να εμφανιστεί 2 εβδομάδες μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από νοσοκομείο της Kenya στην Ινδία, σε κρίσιμη κατάσταση και υποβάλλεται σε θεραπεία για covid19.

Τον έλεγαν 'κοβιντοσκεπτικιστή' θα ήταν ορθότερο αντιρρησίας Α’ Παγκόσμιου Υγειονομικού Ολοκληρωτισμού (μ΄αναγραμματισμό δίνει και Π.Ο.Υ)

Και το ερώτημα που πλανάται είναι ποιός θα είναι ο επόμενος;

Αν είναι ικανοί ; ναι είναι, αυτοί που δεν δίστασαν να μετατρέψουν την υφήλιο σε παγκόσμια φυλακή και συνεχές στρατόπεδο συγκέντρωσης θα διστάσουν στη μονάδα κι ας είναι και πρόεδρος της όποιας χώρας!;

dimpenews.com

------------------------

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/03/blog-post_612.html

https://no2idcardgr.blogspot.com/2021/03/61.html?m=1

7 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ..ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ..ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΛΤΣΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ
    ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ

    .
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ Ν Ε Α ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ Ν Τ Α Χ Α Ο Υ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ , ΚΑΙ Τ Ρ Ε Λ Α Θ Ε Ι Τ Ε !! Σ Β Η Σ Τ Ε ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ !

    ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ” !!! -ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΗΤΣΟΣ, 69 ΕΤΩΝ


    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/03/blog-post_235.html


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά πρώτο λόγο, άς σκεφθούν όλοι ΑΝ είδαν (ή άκουσαν) πουθενά τήν είδηση αυτή, είτε σέ κανάλι, είτε σέ ραδιόφωνο, είτε στίς συστημικές (καί καλολαδωμένες ιστοσελίδες) του διαδικτύου.
    (Αμέσως σχεδόν μετά τήν "αναχώρηση" του Προέδρου του Μπουρούντι, "έφυγαν" καί τόν Πρόεδρο της Τανζανίας!)
    Κατόπιν, άς σκεφθούν ότι "αρρωσταίνουν" οι ΗΓΕΤΕΣ που ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Υ Π Ε Ρ της ακεραιότητος της Πατρίδος τους καί του λαού τους.
    Έχουμε καί εδώ στήν Ελλάδα μας πλήθος παραδειγμάτων που αποφεύγεται νά διδαχθούν στα σχολεία καί στά Πανεπιστήμια, όπου "οδηγούνται" σέ ..."αρρώστιες" ΗΓΕΤΕΣ που ΔΕΝ συμβιβάσθηκαν είτε μέ τόν (εκάστοτε) ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, είτε στάθηκαν δυναμικά ΑΠΕΝΑΝΤΙ σέ (πιέσεις γιά) προδοτικές αποφάσεις καί υπογραφές....
    Καί κρίνεται απαραίτητο νά προστεθεί ότι ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ" καί η "αναχώρηση" (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ) αυτών των Ελλήνων ηγετών, παρά τίς ε ι κ ο σ α ε τ ί ε ς καί βάλε που παρήλθαν, παραμένουν εισέτι ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ & ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ!....
    Σ χ ό λ ι α ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xριστοδουλος , Tσαβες , Tασσος Παπαδόπουλος , βγήκαν από τη μέση . Tυχαιο ?

      Διαγραφή
    2. Ο Τάσος Παπαδόπουλος μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό όταν διάβασα το σχόλιο του Καποδίστρια.

      Καθόλου τυχαίο που αφού εκοιμηθει(που δεν εκοιμηθει από μόνος του) ο Χριστόδουλος άρχισαν τα όργανα στην δύσμοιρη χώρα μας

      Διαγραφή
  4. ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ''δολοφόνοι και κτήνη στα νοσοκομεία''

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ -ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

    https://newtube.app/fake_pandemic/FdSpnoG


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ gates ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ AIDS? ΕΣΥ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ gates ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ''ΕΙΔΙΚΟΣ'' ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΕΞΩΓΙΗΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!