Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Μάρτυρας Δημοσίου Συμφέροντος. 8 από τους 31 Ενοίκους Γηροκομείου στο Βερολίνο, Π Ε Θ Α Ν Α Ν μετά τον Βίαιο, ΠΑΡΑ την Θέληση τους Εμβολιασμό, μέ τό πειραματικό Εμβόλιο mRNA της 'Pfizer'...


19 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του2020News  και τα σχόλια του Brian Shilhavy εκδότη του Health Impact News εδώ: https://tinyl.io/3bjK  [1]

Ο Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich, ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οι υπεύθυνοι για το «Σκάνδαλο Corona» πρέπει να διωχθούν ποινικά για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και έχει επίσης καταθέσει αγωγή εναντίον των «Ελεγκτών γεγονότων» (FactCheckers) της Facebook, δημοσίευσε πρόσφατα μια συνέντευξη με έναν καταγγέλλοντα που εργάζεται μέσα σε γηροκομείο στο Βερολίνο.


Η συνέντευξη είναι στα γερμανικά, αλλά υπάρχει μια αγγλική μετάφραση αυτής που θα συμπεριλάβουμε παρακάτω. Η φωνή του καταγγέλλοντος αλλάζει για να αποτρέψει την αναγνώρισή της ταυτότητάς του.

Ο μάρτυρας περιγράφει πώς οι Γερμανοί στρατιώτες συνόδευαν νοσοκόμες για τη χορήγηση των εμβολίων και ότι δεν υπήρχε συναίνεση μετά από ενημέρωση και ορισμένοι που αντιστάθηκαν ούτως ή άλλως εμβολιάστηκαν.

Ο καταγγέλλων καταθέτει ως αυτόπτης μάρτυρας για το πώς η υγεία των ηλικιωμένων ενοίκων χειροτέρεψε ραγδαία αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους, με αποτέλεσμα 8 από τους 31 κατοίκους να πεθάνουν μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Ενώ αυτοί οι ένοικοι φέρεται να υπέφεραν από άνοια, ωστόσο ήταν σε καλή φυσική κατάσταση πριν τον εμβολιασμό. Είχαν επίσης διαγνωσθεί αρνητικοί στη COVID, αλλά μετά τον εμβολιασμό, τα τεστ τους βγήκαν θετικά.

Σύμφωνα με τη γνώση και την παρατήρηση από πρώτο χέρι του μάρτυρα, οι θάνατοι αυτών των ηλικιωμένων ήταν «απάνθρωποι».

«Συνήθως, το άτομο που πεθαίνει φυσιολογικά τελικά δέχεται τον θάνατό του που πλησιάζει και - ίσως αφού δεί ένα αγαπημένο του πρόσωπο για τελευταία φορά - «φεύγει» ειρηνικά. Ωστόσο, ο θάνατος μετά τον εμβολιασμό ήταν διαφορετικός, είπε ο μάρτυρας. Είναι «απάνθρωπο». Οι ηλικιωμένοι που είδε ο μάρτυρας να πεθαίνουν ανέπνεαν βαριά, έτρεμαν δυνατά και έμοιαζαν σαν να είχαν ήδη πεθάνει. Του φάνηκε σαν ένας μοναχικός, μάταιος αγώνας ενάντια στο θάνατο, σαν «οι άνθρωποι να γνώριζαν ότι ο χρόνος του θανάτους τους δεν είχε έρθει ακόμη, και ως εκ τούτου δεν είχαν ακόμη καταφέρει να το αποδεχθούν».

Η δικηγόρος Viviane Fischer  υπέβαλε αναφορά στο εισαγγελέα και ενημέρωσε επίσης την αστυνομία.

Μάρτυρας Δημοσίου Συμφέροντος από Γηροκομείο του Βερολίνου Ο Φριχτός Θάνατος Μετά τον Εμβολιασμό

Από το 2020News

Για πρώτη φορά, υπάρχει μια αναφορά από αυτόπτη μάρτυρα από ένα γηροκομείο του Βερολίνου σχετικά με την κατάσταση μετά τον εμβολιασμό. Προέρχεται από το γηροκομείο AGAPLESION Bethanien Havelgarten στο Βερολίνο-Spandau.

Εκεί, εντός τεσσάρων εβδομάδων μετά τον πρώτο εμβολιασμό με το εμβόλιο BioNTech / Pfizer Comirnaty, οκτώ (8) από τους 31 ηλικιωμένους, οι οποίοι υπέφεραν από άνοια αλλά ήταν σε καλή φυσική κατάσταση ανάλογα με την ηλικία τους πριν από τον εμβολιασμό, πέθαναν.

Ο πρώτος θάνατος συνέβη μετά από μόλις έξι ημέρες και πέντε άλλοι ηλικιωμένοι πέθαναν περίπου 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Τα πρώτα συμπτώματα της νόσου είχαν ήδη εμφανιστεί λίγο μετά τον εμβολιασμό. Από τις διαθέσιμες πληροφορίες του 2020News οι ασθενείς δεν είχαν ενημερωθεί δεόντως για τους κινδύνους αυτού του εμβολίου.

Ένας λόγος είναι ότι δεν έχουν παρασχεθεί λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την καινοτομία αυτού του εμβολίου mRNA που έχει πιστοποιηθεί μόνον υπό όρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η δικηγόρος Viviane Fischer  και ο δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich  της επιτροπής Corona Committee μίλησαν σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με τον καταγγέλλοντα σχετικά με τις λεπτομερείς συνθήκες του εμβολιασμού, τα συμπτώματα που συνέβησαν και τη διαφορετική φύση των θανάτων και την χρονική σχέση τους με τον εμβολιασμό .

Στις 3 Ιανουαρίου 2021, 31 γυναίκες και άνδρες ένοικοι της πτέρυγας ηλικιωμένων με Άνοια «ισόγειο / προστατευόμενη περιοχή» είχαν εμβολιαστεί με το Comirnaty. Οι συγγενείς άλλων τριών ηλικιωμένων είχαν αντιταχθεί στον εμβολιασμό και δύο ένοικοι βρίσκονταν σε καθεστώς τελικής φροντίδας, οπότε δεν τους χορηγήθηκε το εμβόλιο.

Οι ένοικοι αυτού του θαλάμου είναι πολύ ενεργοί, ασθενείς που «αμύνονται» στην άνοια και που είναι σωματικά σε καλή κατάσταση. Επιτρέπεται να κινούνται όλη την ημέρα χωρίς περιορισμούς. Την ημέρα πριν από τον εμβολιασμό, τα 31 άτομα που είχαν εμβολιαστεί ήταν όλα σε καλή υγεία. Λίγες μέρες νωρίτερα, όλοι είχαν υποβληθεί σε τέστ για τον κορονοϊό με αρνητικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με την αναφορά του μάρτυρα.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, η πρώτη φάση εμβολιασμού με το Comirnaty  στις 3 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι οι ένοικοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα αναψυχής της πτέρυγας του πρώτου ορόφου. Μια ομάδα εμβολιασμού που αποτελείτο από έναν ηλικιωμένο εμβολιαστή, τρεις βοηθούς και δύο ομοσπονδιακούς στρατιώτες με στολές καμουφλάζ πραγματοποίησε τους εμβολιασμούς. Το προσωπικό και ο ιατρός του γηροκομείου βοήθησαν στη διαδικασία. Ο ρόλος των στρατιωτών, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν απομακρύνθηκαν από τη διαδικασία των εμβολιασμών, δεν έχει διευκρινισθεί με κατηγορηματικό τρόπο.

Ωστόσο, αυτό που ο καταγγέλλων μπόρεσε να αποδείξει ήταν ότι η παρουσία των ένστολων ανδρών φόβισε πάρα πολύ τους ηλικιωμένους.

Η ομάδα των ηλικιωμένων, η οποία συνήθως δείχνει μια «ισχυρή αμυντική συμπεριφορά» στην περίπτωση άγνωστων θεραπειών, ήταν δύσκολα αναγνωρίσιμη, σαν να είχαν μετατραπεί σε «αρνιά» ώστε δέχθηκαν τον εμβολιασμό με το Comirnaty  αδιαμαρτύρητα. Ο καταγγέλλων υποψιάζεται ότι αυτό θα μπορούσε επίσης να σχετίζεται με το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι είχαν βιώσει τον πόλεμο, δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν σωστά το ρόλο των στρατιωτών και πιθανώς ξαναθυμήθηκαν τις τραυματικές καταστάσεις πολέμου.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εμβολιασμού, ένας ηλικιωμένος που αντιστάθηκε τέθηκε υπό κράτηση από νοσοκόμα κάτω από τα άγρυπνα μάτια των Γερμανών στρατιωτών, ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας. Δεν είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση για την κράτηση, η οποία ως εκ τούτου συνιστά εξαναγκασμό  και συνεπώς απαιτεί κατ’ 'αρχήν δικαστική αξιολόγηση σε κάθε περίπτωση.

Σύμφωνα με την κατάθεση του καταγγέλλοντος, η χορήγηση της δεύτερης δόσης των εμβολίων πραγματοποιήθηκε χωρίς προειδοποίηση και ο εμβολιασμός λάβαινε χώρα στο σημείο που έβρισκαν τον ηλικιωμένο. Για παράδειγμα, μια ηλικιωμένη κυρία ξαπλωμένη ανυποψίαστα στο κρεβάτι που άρχισε να αντιστέκεται στη δεύτερη δόση συγκρατήθηκε από δύο μέλη του προσωπικού για να κάμψουν την αντίστασή της - και πάλι χωρίς την απαραίτητη δικαστική απόφαση. Η λήψη επιχρίσματος για το τεστ PCR, κάτι στο οποίο ορισμένοι ηλικιωμένοι προσπάθησαν να αντισταθούν, γίνεται επίσης τακτικά με τη χρήση σωματικής δύναμης εναντίον των ηλικιωμένων που αντιστέκονται στην ανεπιθύμητη ιατρική πράξη, δήλωσε ο καταγγέλλων.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, η εκπαίδευση για τον εμβολιασμό των φροντιστών και των συγγενών - οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να συναινέσουν αποτελεσματικά στον εμβολιασμό λόγω της άνοιας τους - βασίστηκε σε απαρχαιωμένα δελτία πληροφοριών από το RKI / Grünes Kreuze. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που απαιτούνται από τον Κανονισμό (ΕC) αριθ. 507/2006 σχετικά με το γεγονός ότι το εμβόλιο Comirnaty  έχει λάβει μόνον άδεια κυκλοφορίας υπό όρους και ποιοι είναι οι λόγοι που αυτό συμβαίνει, λείπουν. Ειδικότερα, οι πληροφορίες θα έπρεπε να είχαν παρασχεθεί την ρυθμιστική αρχή EMA (European Medicines), η κατάσταση των δεδομένων και της πληροφόρησης πρέπει ακόμη να βελτιωθεί όσον αφορά διάφορες πτυχές, π.χ. την αλληλεπίδραση του Comirnaty  με άλλα φάρμακα.

Ήδη την ημέρα του εμβολιασμού, τέσσερις από τους εμβολιασμένους ηλικιωμένους άρχισαν να εμφανίζουν ασυνήθιστα συμπτώματα. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας ήταν εξαντλημένοι και εξαιρετικά κουρασμένοι, μερικοί από αυτούς κοιμήθηκαν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του δείπνου. Σημειώθηκε απότομη πτώση του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα. Στην περαιτέρω πορεία, η ασυνήθιστη κόπωση συνεχίστηκε, ο κορεσμός οξυγόνου στο αίμα παρέμεινε ανεπαρκής, σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίστηκε λαχανιασμένη αναπνοή και πυρετός, οίδημα, δερματικό εξάνθημα, κιτρινωπός-γκρίζος αποχρωματισμός του δέρματος και (χαρακτηριστικός) μυϊκός τρόμος εμφανίστηκε στο άνω σώμα και τα χέρια.

Οι ηλικιωμένοι έδειξαν επίσης μια αλλαγή συμπεριφοράς, ήταν εν μέρει μη ανταποκρινόμενοι και αρνήθηκαν να φάνε ή να πιούν. Ένας εμβολιασμένος ηλικιωμένος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν «σε καλή κατάσταση» για την ηλικία του και δεν είχε σοβαρές υποκείμενες ασθένειες, πέθανε στις 9 Ιανουαρίου 2021, μόλις έξι ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Οι θάνατοι μεταξύ των εμβολιασμένων ηλικιωμένων συνέβησαν στις 15 Ιανουαρίου, 16 Ιανουαρίου, 19 Ιανουαρίου (2 θάνατοι), στις 20 Ιανουαρίου, στις 2 Φεβρουαρίου και στις 8 Φεβρουαρίου 2021. Ο πιο πρόσφατα νεκρός ηλικιωμένος πολίτης ήταν πρώην τραγουδιστής της όπερας που έπαιζε πιάνο την ημέρα πριν από τον εμβολιασμό. Ο καταγγέλλων μάρτυρας, αναφέρει σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ότι ο ηλικιωμένος  έκανε τακτικά τζόκινγκ, χόρευε, έπαιζε μουσική και κατά τ’ άλλα ήταν πολύ δυναμικός και δραστήριος.

Από τους ηλικιωμένους που βρέθηκαν αρνητικοί πριν τον εμβολιασμό, κάποιοι ξαφνικά «θετικοποιήθηκαν» στο τεστ μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, όλοι αυτοί οι ηλικιωμένοι δεν είχαν κανένα από τα γνωστά συμπτώματα της COVID-19, δηλαδή συμπτώματα κρυολογήματος όπως βήχα, κρύο, απώλεια αίσθησης οσμής και γεύσης κ.λπ.

Στις 24 Ιανουαρίου 2021, η δεύτερη δόση Comirnaty  δόθηκε σε 21 ηλικιωμένους. Μετά από αυτόν τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, έντεκα ηλικιωμένοι δείχνουν επίμονη ακραία κόπωση, εν μέρει λαχάνιασμα στην αναπνοή, μερικό οίδημα, δερματικό εξάνθημα και τον κιτρινωπό-γκριζωπό αποχρωματισμό του δέρματος. Από τις 10 Φεβρουαρίου 2021, κανένας από τους ηλικιωμένους που έλαβαν τη δεύτερη δόση Comirnaty δεν πέθανε, αλλά η υγεία ορισμένων ηλικιωμένων σε αυτήν την ομάδα επιδεινώνεται σταθερά.

Ο μάρτυρας περιγράφει εντυπωσιακά τη διαφορετική φύση της διαδικασίας θανάτου των εμβολιασμένων. Κανονικά, το άτομο που πεθαίνει φυσιολογικά τελικά δέχεται τον θάνατό του που πλησιάζει και - ίσως αφού δεί ένα αγαπημένο του πρόσωπο για τελευταία φορά - «φεύγει» ειρηνικά. Ωστόσο, ο θάνατος μετά τον εμβολιασμό ήταν διαφορετικός, είπε ο μάρτυρας. Είναι «απάνθρωπο». Οι ηλικιωμένοι που είδε ο μάρτυρας να πεθαίνουν ανέπνεαν βαριά, έτρεμαν δυνατά και έμοιαζαν σαν να είχαν ήδη πεθάνει. Του φάνηκε σαν ένας μοναχικός, μάταιος αγώνας ενάντια στο θάνατο, σαν «οι άνθρωποι να γνώριζαν ότι ο χρόνος του θανάτου τους δεν είχε έρθει ακόμη, και ως εκ τούτου δεν είχαν ακόμη καταφέρει να το αποδεχθούν».

Η δικηγόρος Viviane Fischer, ενεργώντας για λογαριασμό των δύο δημοσιογράφων που ερευνούν το θέμα, ζήτησε από το γηροκομείο AGAPLESION Bethanien Havelgarten, να σχολιάσει τα γεγονότα στις 3 Φεβρουαρίου 2021, πλην όμως δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση.

Η δικηγόρος κα Viviane Fischer  κατέθεσε μήνυση στο γραφείο του Εισαγγελέα στις 3 Φεβρουαρίου, το 2021, 12:04 π.μ., και ενημέρωσε την αστυνομία, καθώς και τον καθηγητή Klaus CICHUTEK Υπεύθυνο και επικεφαλής του Ινστιτούτου Paul Ehrlich, που είναι υπεύθυνο για την καταγραφή των παρενεργειών των εμβολιασμών καθώς και των γερουσιαστή υπεύθυνο για την υγεία του Βερολίνου, Dilek Kalayci , σχετικά με τα γεγονότα. Ενημερώθηκε επίσης το Τμήμα Υγείας, καθώς και το γραφείο της διοίκησης της Γερουσίας που είναι υπεύθυνο για τα γηροκομεία.

Η δικηγόρος Fischer ζήτησε από τον Εισαγγελέα να ασφαλίσει τη σορό του τελευταίου νεκρού ηλικιωμένου κυρίου, προειδοποίησε τους αξιωματούχους για τον επικείμενο θάνατο του όγδοου θανάτου ο οποίος αναμενόταν από στιγμή σε στιγμή, ο οποίος εν τω μεταξύ υπέκυψε στην ασθένειά του.

Μετά από τηλεφωνική έρευνα στις 8 Φεβρουαρίου 2021, το πιστοποιητικό θανάτου αρχείο δεν ανεβρέθη στο αρχείο της Εισαγγελίας. Μια τέτοια εγγραφή, έτσι κοινοποιήθηκε, μπορεί να διαρκέσει έως και έξι εβδομάδες λόγω της κρίης του κορονοϊού.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2021, η δικηγόρος Fischer, υπέβαλε επιπλέον ποινική καταγγελία, μέσω του Διαδικτύου, στην αστυνομία του Βερολίνου.

Μια δημοσιογραφική έρευνα με σκοπό την διερεύνηση από τις αρχές, την κατάσχεση των πτωμάτων και πιθανά παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν που εξετάστηκαν από τις αρχές, τις οποίες η δικηγόρος Fischer ,είχε ζητήσει ενεργώντας για λογαριασμό των δύο δημοσιογράφων στις 8 Φεβρουαρίου 2021, απαντήθηκε από την αστυνομία το απόγευμα της 9ης Φεβρουαρίου 2021, ως εξής: 

«Μέχρι στιγμής η αστυνομία του Βερολίνου δεν διενήργησε έρευνες σχετικά με τους θανάτους που περιγράφονται από εσάς. Τέτοιες έρευνες ξεκινούν πάντα όταν ένας γιατρός πιστοποιεί μια μη φυσική αιτία θανάτου κατά την έκδοση του πιστοποιητικού θανάτου. Οι δύο θάνατοι που αναφέρατε δεν είναι επίσης γνωστοί στην αστυνομία του Βερολίνου. Από την άποψη αυτή, δεν πραγματοποιήθηκαν έρευνες ούτε κατασχέθηκε η σορός του αποθανόντος. Οι ποινικές κατηγορίες που υποβάλατε είναι διαθέσιμες στην αστυνομία του Βερολίνου και επί του παρόντος διερευνάται από εξειδικευμένο τμήμα εγκλημάτων της αστυνομίας ή από την εισαγγελία του Βερολίνου. Πληροφορίες για αυτό μπορούν να ληφθούν από το γραφείο τύπου του εισαγγελέα στο Βερολίνο.»

Η συμπεριφορά της αστυνομίας σχετικά με τη διεξαγωγή ερευνών όπως παρουσιάζεται επί του παρόντος δηλαδή ελάχιστα ενδιαφερόμενή έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της νομιμότητας και την υποχρέωση διερεύνησης ποινικών αδικημάτων, στην οποία υπόκεινται η αστυνομία και ο εισαγγελέας, αναφέρει ο δικηγόρος Δρ. Fuellmich. Μια παραβίαση αυτού του είδους θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταγγελία για παρακώλυση της δικαιοσύνης σύμφωνα με το άρθρο § 258 a StGB. § 160 (I) όπως η πρόταση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ορίζει: 

«Μόλις η εισαγγελία λάβει γνώση των υπονοιών για την τέλεση ποινικού αδικήματος μέσω αναφοράς ή με άλλα μέσα, πρέπει να διερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης για να αποφασίσει εάν θα ασκήσει ποινική έρευνα.» 

Το άρθρο 163 (I) πρόταση 1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ορίζει: «Οι αρχές και οι αξιωματικοί της αστυνομίας πρέπει να ερευνήσουν όλες τις εγκληματικές πράξεις και να δράσουν άμεσα ώστε να μην χαθούν αποδεικτικά στοιχεία».

Θα ήταν επομένως αντίθετο με τον ισχύοντα νόμο για την αστυνομία να αναλάβει δράση μόνο όταν ο οικογενειακός γιατρός, ο γιατρός έκτακτης ανάγκης ή ακόμη και ο ίδιος ο εμβολιαστής που συμπληρώνει το πιστοποιητικό θανάτου επιβεβαίωσε μια αφύσικη αιτία θανάτου.

Ήταν ήδη αμφισβητήσιμο εάν ένας εξωτερικός ιατρός, ο οποίος σε περίπτωση αμφιβολίας δεν μπορούσε να γνωρίζει λεπτομερώς το ιατρικό ιστορικό, θα μπορούσε να εκτιμήσει σωστά την κατάσταση και τη διαδικασία και τις συνθήκες θανάτου.

Σύμφωνα με τον Δρ Fuellmich, τον δικηγόρο, υπάρχει αναμφίβολα μια σημαντική αρχική υποψία ότι η εξαιρετική συσσώρευση θανάτων - συνήθως μόνον ένας ή δύο ηλικιωμένοι πεθαίνουν το μήνα στο αντίστοιχο τμήμα του γηροκομείου - δεν οφείλεται σε φυσικά αίτια.

Όσον αφορά τους έντεκα ηλικιωμένους των οποίων η κατάσταση υγείας είχε επιδεινωθεί μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης Comirnaty, υπήρχε επίσης επικείμενος κίνδυνος.

Η αστυνομία, τα γραφεία υγείας και η διοίκηση της Γερουσίας έχουν τα εχέγγυα για να αποτρέψουν τον κίνδυνο για τον πληθυσμό. Εάν τα άτομα που είναι επιφορτισμένα για να αποτρέψουν τον κίνδυνο από το κοινό δεν τηρούν την υποχρέωσή τους, τότε ο νόμος προβλέπει την τιμωρία των προσώπων που είτε  ενήργησαν ή / και αμέλησαν να εμποδίσουν σωματική βλάβη (πιθανώς ακόμη και με συνέπεια θανάτου), αναφέρει η δικηγόρος Fischer.

Πρέπει επίσης να εξεταστεί η συμμετοχή στην αμέλεια. Προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι για πιθανά μελλοντικά θύματα, η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει αμέσως επαγγελματικές έρευνες.

Οι μεταθανάτιες εξετάσεις (νεκροψίες-νεκροτομές) πρέπει να διενεργούνται. Δεν είναι αποδεκτή αντί των νεκροψιών, η πιθανή θεωρητική αξιολόγηση από τους εμπειρογνώμονες της αστυνομίας, όπως δηλώθηκε από τον υπεύθυνο του αστυνομικού τμήματος στην δικηγόρο Fischer (LKA 115, αδικήματα κατά των ανθρώπων).

Το ερώτημα, ποια συμπτώματα παρουσιάζονται μετά τον εμβολιασμό και πιθανώς προκαλούν το θάνατο του ασθενούς, δεν μπορεί προς το παρόν να απαντηθεί από κανέναν ειδικό μόνο επειδή δεν υπάρχει επίκαιρη μελέτη, για παράδειγμα, σχετικά με τον κίνδυνο από το εμβόλιο για τους ηλικιωμένους.

Συγκεκριμένα δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες αλληλεπίδρασης σχετικά με άλλα φάρμακα. Μετά τους θανάτους στη Νορβηγία μετά τον εμβολιασμό τους για τον κορονοϊό, ο εμβολιασμός πολύ ηλικιωμένων, εύθραυστων ατόμων  δεν συνιστάται πλέον στη Νορβηγία .

Η αιτιώδης σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και της συσσώρευσης θανάτων, ιδίως μεταξύ των ηλικιωμένων, είναι τέτοια που απαιτείται επειγόντως κυβερνητική δράση για την προστασία της υγείας και της ζωής όλων όσων θέλουν να εμβολιαστούν και εκείνων που έχουν ήδη λάβει μια δόση Comirnaty.

Η αρχή της προφύλαξης μπορεί να περιλαμβάνει προσωρινή αναστολή της χρήσης αυτού του εμβολίου κατά τη διάρκεια μιας πλήρους και διαφανούς διερεύνησης για οποιοδήποτε ρόλο που μπορεί να διαδραμάτισε στους θανάτους των ηλικιωμένων των οποίων η τύχη αποτελούν το αντικείμενο αυτού του άρθρου.

Αυτά τα κυβερνητικά μέτρα θα πρέπει επίσης να ληφθούν, ιδίως, προς όφελος εκείνων που επιθυμούν να επισκεφθούν κέντρα εμβολιασμού, είναι ένοικοι είκων ευγηρίας ή εργάζονται στην υγειονομική περίθαλψη και έρχονται σε επαφή με ασθενείς.

Το Comirnaty  σε καμμία περίπτωση δεν φαίνεται να είναι τόσο ασφαλές  όσο θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί με βάση την εκστρατεία της κυβέρνησης υπέρ του εμβολιασμού και τις πολλές δημόσιες δηλώσεις πολιτικών και εμπειρογνωμόνων που υποστηρίζουν την πολιτική Απαγορευτικών (lockdowns) που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Το Comirnaty είναι το λεγόμενο εμβόλιο mRNA (αγγελιαφόρος του ριβονουκλεϊκού οξέος) .Το mRNA περιέχει το «σχεδιάγραμμα» για μια πρωτεΐνη στην επιφάνεια του SARS-CoV-2.

Μέσω του εμβολιασμού, αυτό το σχεδιάγραμμα εισέρχεται στα σωματικά κύτταρα του εμβολιασμένου ατόμου μέσω μικροσκοπικών σωματιδίων λίπους (νανοσωματίδια λίπους). Στη συνέχεια υποτίθεται ότι παράγουν μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στην επιφάνεια του ιού.

Αυτό προορίζεται να προκαλέσει απόκριση στο ανοσοποιητικό σύστημα που με τη σειρά του θα προκαλέσει την κατάλληλη ανοσοαπόκριση σε περίπτωση επακόλουθης μόλυνσης με SARS-CoV-2.

Λόγω της ασυνήθιστα μικρής διάρκειας των κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους, είναι προφανές σύμφωνα με την άποψη 2020news.de ότι δεν θα μπορούσαν να ερευνηθούν όλες οι πιθανές αρνητικές επιπτώσεις αυτού του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί πιστεύουν ότι υπάρχει κίνδυνος σχηματισμού «ενίσχυσης λόγω των αντισωμάτων» (antibody dependent enhancement-ADE). Αυτός είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα αντισώματα που συνδέονται με την επιφάνεια των ιών αλλά αμτί να τους εξουδετερώνουν οδηγούν σε αυξημένη πρόσληψη του ιού σε ένα κύτταρο και έτσι υποβοηθούν την εξάπλωση και τον πολλαπλασιασμό του ιού.

Τα αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση προάγουν την  ανοσοπαθογένεση  και συνιστούν έναν πολύ γνωστό πιθανό κίνδυνο ορισμένων εμβολίων.

Η εμφάνιση αυτού του κινδύνου έχει τεκμηριωθεί καλά για προηγούμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες ανάπτυξης εμβολίων κατά των κορονοϊών (όπως το SARS-CoV).

Σε ορισμένες προκλινικές μελέτες σε ζώα, τα πειραματόζωα αρρώστησαν σοβαρά ή ακόμη και πέθαναν μετά από την αντιμετώπιση του άγριου ιού λόγω της εμφάνισης αντισωμάτων που ενισχύουν τη μόλυνση.

Οι ειδικοί φοβούνται επίσης ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η εμφάνιση αυτοάνοσων ασθενειών και η βλάβη ή ο κίνδυνος για τη γονιμότητα, την εγκυμοσύνη, την αγέννητη ζωή, το θηλασμό με μητρικό γάλα και τα παιδιά των οποίων οι μητέρες εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κατά την άποψή τους, η πιθανότητα εμφάνισης αυτών των αρνητικών συνεπειών δεν μπορούσε ή τουλάχιστον δεν διερευνήθηκε επαρκώς λόγω του σχεδιασμού των κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους, τις οποίες η BioNTech / Pfizer διεξήγαγε πριν από την έγκριση υπό όρους του Comirnaty.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Ινστιτούτου Paul Ehrlich, τα νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) που περιέχονται στο Comirnaty μπορεί επίσης πιθανόν να προκαλέσουν σοβαρές αντιδράσεις σε σχέση με τον εμβολιασμό.

Αυτό είναι επίσης ενοχλητικό, επειδή σε πολλές προκλινικές μελέτες, τα λιποσώματα PEG έχουν αποδειχθεί ότι μεταφέρουν ουσίες μέσω του φράγματος μεταξύ αίματος-εγκεφάλου. Ορισμένα λιποσώματα έχουν επίσης συνδεθεί με το θάνατο συγκεκριμένων κυττάρων στο ήπαρ και τους πνεύμονες σε μελέτες σε ζώα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακούστε την  ηχογράφηση της συνεδρίασης της επιτροπής Corona # 37  (ξεκινώντας στις 03:55:00).

Σύμφωνα με τον πίνακα  ελέγχου EMA , από τις 12 Φεβρουαρίου 2021, έχουν ήδη αναφερθεί 54.828 ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίου. Από τις 31 Ιανουαρίου 2021, υπήρχαν 26.849.

Λόγω των πολλαπλών ανησυχιών σχετικά με το εμβόλιο, έχει ήδη υποβληθεί αίτημα απόσυρσης κατά της έγκρισης στον EMA.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Fischer, ο δικηγόρος Δρ. Renate Holzeisen θα καταθέσει αγωγή κατά αυτής της έγκρισης, συμπεριλαμβανομένων των συνοπτικών διαδικασιών, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (ΕCJ) εγκαίρως για λογαριασμό πελατών που κατοικούν στην Ιταλία.

Μια τέτοια ενέργεια και μια τέτοια αίτηση είναι δυνατή εντός δύο μηνών από τη χορήγηση της υπό όρους έγκρισης του Cominarty.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Fischer, αυτές οι διαδικασίες θα συνοδεύονται τώρα επίσης από ένα διεθνές δίκτυο δικηγόρων και επιστημόνων, στο οποίο ανήκουν και τα μέλη της επιτροπής Corona. Η απόφαση της κύριας δίκης και η απόφαση της συνοπτικής διαδικασίας θα έχουν αντίκτυπο σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ για τα οποία ισχύει η υπό όρους έγκριση της Comirnaty.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2021, ο εισαγγελέας ενημέρωσε γραπτώς την πληρεξούσιο δικηγόρο Viviane Fischer:

«Η ποινική σας καταγγελία είναι ήδη γνωστή εδώ, αλλά δεν έχει ακόμη καταγραφεί στο σύστημά μας, επομένως δεν μπορώ να σας παράσχω περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτήν επί του παρόντος. Ωστόσο, στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων ερευνών, όλες οι απαραίτητες ενέργειες θα διευθετηθούν με την απαραίτητη επιτάχυνση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο 2020News .

Δικτυογραφία:

1.—Whistleblower: 8 of 31 Residents Dead in German Nursing Home After They Were Forcibly Injected with Pfizer Experimental mRNA COVID Shots Against Their Will

https://healthimpactnews.com/2021/whistleblower-8-of-31-residents-dead-in-german-nursing-home-after-they-were-forcibly-injected-with-pfizer-experimental-mrna-covid-shots-against-their-will/

2.--Testimony of German Attorney: Those Responsible for "Corona Scandal" Must be Criminally Prosecuted for Crimes Against Humanity

https://healthimpactnews.com/2020/testimony-of-german-attorney-those-responsible-for-corona-scandal-must-be-criminally-prosecuted-for-crimes-against-humanity/

3.--Whistleblower from Berlin nursing home: the terrible dying after vaccination - 2020 NEWS

https://2020news.de/en/whistleblower-from-berlin-nursing-home-the-terrible-dying-after-vaccination/

4.--Stiftung Corona Ausschuss

https://corona-ausschuss.de/

5.--Comirnaty | European Medicines Agency

https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty

6.--Risiko Impfstoff - immer mehr Tote? - 2020 NEWS

https://2020news.de/risiko-impfstoff-immer-mehr-tote/

7.--Riesenskandal aufgedeckt: Covid-19-Impfung zerstört unser Immunsystem nachhaltig - 2020 NEWS

https://2020news.de/riesen-skandal-aufgedeckt-covid-19-impfung-zerstoert-unser-immunsystem-nachhaltig/

8.--Stiftung Corona Ausschuss

https://corona-ausschuss.de/

9.--Oracle BI Interactive Dashboards - My Dashboard

https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages

10.--EMA: 26.849 gemeldete negative Corona-Impfeffekte - 2020 NEWS

https://2020news.de/ema-26-849-gemeldete-impfschaeden/

11.--Dr. Wodarg and Dr. Yeadon request a stop of all corona vaccination studies and call for co-signing the petition - 2020 NEWS

https://2020news.de/en/dr-wodarg-and-dr-yeadon-request-a-stop-of-all-corona-vaccination-studies-and-call-for-co-signing-the-petition/

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/02/8-31-mrna-pfizer.html

1 σχόλιο:

  1. The vaccine IS the pandemic: 80% of nuns vaccinated at Kentucky convent tested positive for coronavirus two days later

    https://www.naturalnews.com/2021-03-02-vaccine-pandemic-nuns-vaccinated-convent-tested-positive.html
    ----------------------------------------
    MEDICAL SHOCKER: Scientists at Sloan Kettering discover mRNA inactivates tumor-suppressing proteins, meaning it can promote cancer

    https://www.naturalnews.com/2021-03-02-scientists-discover-mrna-inactivates-tumor-suppressing-proteins.html
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!