Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Του έσβηναν τά 'προφίλ' καί ο Τράμπ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ φτιάχνοντας δική του ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ! ! !

 Θά επιστρέψει στα social media σε 2-3 μήνες με τη δική του πλατφόρμα...



Το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημιουργεί ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξ αιτίας της απαγόρευσης που το επέβαλε το 'Twitter' έπειτα από τα γεγονότα που συνέβησαν στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου. 


Σημειώνεται πως το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης «πάγωσε» τον λογαριασμό του Τραμπ διότι οι αναρτήσεις του ...«υποκίνησαν σε βία»!

Πλέον ο σύμβουλος του Τραμπ, Τζέϊσον Μίλλερ δήλωσε ότι τα social media είναι ο άμεσος στόχος του πρώην Αμερικανού προέδρου, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα παραμένει «σιωπηλός» στην έπαυλή του στήν Φλώριντα: 

«Θα επιστρέψει στα social media σε 2-3 μήνες», με «τήν δική του πλατφόρμα» η οποία θα «ορίσει εκ νέου το παιχνίδι» και θα προσελκύσει «δεκάδες εκατομμύρια χρήστες», σημείωσε ο Μίλλερ μιλώντας στο 'Fox News'. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά τήν βίαιη εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, εκτός από το 'Twitter', το 'Facebook' και το 'Twitter' «έρριξαν κόκκινο» στον Τράμπ...

πηγη 

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2021/03/blog-post_562.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!