Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΓΙΑΤΙ ; Τά παιδιά μας π ε ι ρ α μ α τ ό ζ ω α : Ανακοινώθηκε ο εμβολιασμός των παιδιών στην Ελλάδα!



Ενώ τώρα ξεκίνησαν οι δοκιμές σε Βρετανία και Αμερική για εμβόλια σε παιδιά και εφήβους η επιτροπή εμβολιασμών, κάνοντας μια επικίνδυνη και αντιεπιστημονική δήλωση ανακοίνωσε ότι παιδιά πάνω από 16 ετών μπορούν να κάνουν το εμβόλιο της Pfizer με το mRNA.

Συνεπώς τα παιδιά μας πλέον και επίσημα

 υπάγονται στά ....π ε ι ρ α μ α τ ό ζ ω α !!!!


Η Μαρία Θεοδωρίδου κατά την ενημέρωση που έγινε  από το Υπουργείο υγείας για την εμβολιαστική διαδικασία, είπε ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και παιδιά άνω των 16 ετών, τονίζοντας πως το εμβόλιο mRNA της Pfizer έχει….. αδειοδοτηθεί και για τα παιδιά άνω των 16 ετών!

Πρόκειται για μία ανησυχητική  εξέλιξη που αφορά χιλιάδες παιδιά άνω των 16 ετών, και ανησυχεί αρκετούς γονείς, που βλέπουν αυτές τις εξελίξεις, σχετικά με τα εμβόλια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Μέχρι σήμερα οι ειδικοί δεν είχαν προτείνει τα εμβόλια κορωνοϊού σε ανηλίκους, είτε παιδιά, είτε εφήβους. Φαίνεται όμως ότι στην Ελλάδα οι κάθε τυχάρπαστοι «ειδικοί» θέλουν να πρωτοτυπήσουν παίζοντας με την υγεία των δικών μας παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι εκπρόσωπος της Pfizer είχε κάνει γνωστό ότι τα αποτελέσματα στους εφήβους θα είναι γνωστά μέσα στο καλοκαίρι και διευκρίνισε ότι για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα χρειαστεί μια νέα μελέτη και πιθανώς η τροποποίηση του σχήματος των δόσεων. Είχε δηλώσει επίσης ότι αυτή η μελέτη στα μικρότερα παιδιά αναμένεται να ξεκινήσει εντός του έτους, αφότου βγουν τα αποτελέσματα για τα παιδιά 12-15 ετών.

Δείτε το βίντεο με την επικίνδυνη και αντιεπιστημονική δήλωση:

https://capnews.ml/%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%b6%cf%89%ce%b1%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8e%ce%b8/

5 σχόλια:

  1. Αυτοί οι Υπανθρωποι είναι δαίμονες και εγκληματιες και ζητούν να δολοφονησουν εμάς και τα παιδια μας .
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουν να στειρώσουν τα παιδιά.
    ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή τους, το "σχέδιο ελευθερία" δεν προβλέπει εμβολιασμό ατόμων κάτω των 18 ετών, δηλαδή ανηλίκων και εφήβων. Τι άλλαξε τώρα; Μήπως θέλουν να μας πουν εμμέσως ότι τελικά το εμβόλιο δεν είναι προαιρετικό αλλά υποχρεωτικό για όλους; Κάτω τα χέρια από τα παιδιά, οι μεγάλοι(και αναφέρομαι στους άνω τον 18 μέχρι όσο πάνε) να αποφασίσουν τι θέλει ο καθένας του να επιλέξει να κάνει. Μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ που προσπαθούν να μας την πασάρουν ως δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Trump, Former First Lady Got COVID-19 Vaccines at White House in January

    https://www.theepochtimes.com/trump-former-first-lady-got-covid-19-vaccines-at-white-house-in-january_3716328.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-03-02

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!