Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΜΑ. ΜΟΝΟ Ν Τ Ρ Ο Π Η ! ΜΕΓΑΛΗ ! Τίποτε άλλο....

 Με εντολή του Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Γερμανού


απολύθηκαν από το Γηροκομείο «Παναγιά Καθολική» της Ι. Μ. Ηλείας στήν Γαστούνη δύο εργαζόμενοι που δεν δέχθηκαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.... 

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς»: «Πήγα από τους πρώτους με ραντεβού στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς τυμπανοκρουσίες και εμβολιάστηκα. 

Είμαι 89 ετών και έχω κάνει και τις δύο δόσεις. Πρέπει να επαινέσω τον διοικητή του Νοσοκομείου γιατί στον Πύργο υπάρχει ένα εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί άψογα».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ
ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡ.ΗΛΕΙΑΣ...
(ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΩΣ
..."ΟΔΟΔΕΙΚΤΗ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΧΙΑ
ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ....)
ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ,
ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ
ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ !
Ν  Τ  Ρ  Ο  Π  Η !
ΜΕΓΑΛΗ!


Όπως αναφέρει η πηγή ο Μητροπολίτης αιτιολόγησε την απόφαση του, τονίζοντας πως η απόφαση πάρθηκε για την προστασία των ηλικιωμένων που διαμένουν στον οίκο ευγηρίας.... 

Θα πρέπει όμως να τονιστεί, πως όταν προσλήφθηκαν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δέν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ που να τους υποχρεώνει να εμβολιάζονται, ΟΥΤΕ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ κάποια σχετική σύμβαση, ενώ ακόμα και σήμερα ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού δεν είναι υποχρεωτικός. 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/967771_arhise-i-tromokratia-apelysan-dyo-ergazomenoys-apo-girokomeio

2 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ Κ......Ο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΛΑ. ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΡΠΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΩΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟ-ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΔΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!