Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Φ Ρ Ι Κ Η ! Βρεττανία : « νά εμβολιάσουμε τά παιδιά τό συντομότερο δυνατόν »!!! Α Δ Ι Σ Τ Α Κ Τ Ο Ι !

 




https://www.youtube.com/watch?v=BSTMmkuBsa0&feature=youtu.be&ab_channel=%CE%91%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82

Το άρθρο του βίντεο : https://oaskhths.blogspot.com/2021/02...

2 σχόλια:

  1. Το ψυχρό και ανέκφραστο βλέμα του άμα προσέξεις καταλαβαίνεις ότι είναι και αυτός ένας νεοταξίτης εωσφωτιστής όργανο του πονηρού δηλαδή.Είναι δυνατόν να πιστέψεις και να ακολουθήσεις τις προτροπές τέτοιων (ερπετοειδών)????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τύχη που την έχει η ανθρωπότητα όμως... από τον έναν ανώμαλο στον άλλο πέφτουμε... και το χειρότερο όλων, αυτό το "ανθρώπινο" δείγμα αναπαράχθηκε κιόλας... η απόλυτη φρίκη!!!!!!!!!!!!!!!!

    τώρα βάλτε τους δίπλα-δίπλα, αυτό το φρικιό από πάνω, τον fauci, τον βριλ γκέητς, τον σήψη, τον τσίρλα, την κυανοπώγωνη, τη λινάτσα κι όσους άλλους ψυχάκηδες θυμάστε. μη σας ξεγελούν που τους βλέπετε να εμφανίζονται ξεχωριστά. φανταστείτε τους μαζί. θα τους εμπιστευόσασταν;;;;;;;
    τέτοιες φάτσες τις κόβεις ή σε ψυχιατρείο ή καταζητούνται από την αστυνομία. όλο το "psycho" μαζεμένο δηλαδή...

    https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fwww.edfilmfest.org.uk%2Fsites%2Fedfilmfest.org.uk%2Ffiles%2Finline-images%2FPsycho.jpg&f=1&nofb=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!