Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Εύγε ! Θά παρελάση τμήμα, με στολές τού Ιερού Λόχου στο Δραγατσάνι !!! Καί όχι μόνο!

 







Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ.


http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/03/blog-post_326.html

6 σχόλια:

  1. Αγαπητοί συντάκτες της σελίδας, σας στέλνω μια ιδέα, νομίζω καλή. Για λίγες μέρες και ειδικά μέχρι και την 25η Μαρτίου, κρατήστε ψηλά στη σελίδα πρώτο το επετειακό φυλλάδιο και ακολούθως τα επετειακά βίντεο. Από αυτά και κάτω ας αρχίζουν όλα τα άλλα άρθρα που δημοσιεύετε.
    Υ.Γ. Μπορείτε να μη δημοσιεύσετε αυτό το μήνυμα, όποια κι αν είναι η απάντηση σας. Ούτως ή άλλως θα τη δω εμπράκτως, είτε είναι θετική είτε είναι όχι, για λόγους που εσείς γνωρίζετε και από μένα είναι σεβαστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. > Γεμίστε - Οπλίστε , και πάμε για Κωνσταντινούπολη ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποιους με τους μασκοφορεμένους και χ....ους μην χάσουν την μίζερη ζωούλα τους;

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΑΡΕΣ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ. ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρέλαση με φίμωτρα; Καλύτερα να μην γίνει. Ξεφτυλίζεται ο θεσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΙΖ:το γωγουλινι ειναι τακτικοs θαμωναs των gay bar???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!