Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΦΙΜΩΤΡΑ ...'πάπαλα' στό Τέξας! Καί ΚΥΝΗΓΑΝΕ όσους τά φορούν !

 

Στήν Πολιτεία του Τέξας - πλέον! - κυνηγάνε αυτούς που ΦΟΡΑΝΕ (!) μάσκες με εντολή Εισαγγελέως! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Κεν Πάξτον μήνυσε τους υποστηρικτές της μάσκας μετά την άρνησή τους να εφαρμόσουν εντολή της Πολιτείας που αίρει την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλη την επικράτεια του Τέξας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Το Τέξας ανακοίνωσε την άρση του περιορισμού -που προέβλεπε την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δημόσια κτίρια και πολλούς εξωτερικούς χώρους– την Τετάρτη, μαζί με τον τερματισμό των περιορισμών πληρότητας για τις επιχειρήσεις. 


Ωστόσο, το δημοτικό συμβούλιο στο Όστιν, την πρωτεύουσα της πολιτείας,....

ψήφισε να συνεχίσει να είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας.

Τώρα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου είναι αντιμέτωπα με την Δικαιοσύνη.

«Είπα στην Κομητεία Τράβις και την Πόλη του Όστιν να συμμορφωθούν αμέσως και απόλυτα με τον πολιτειακό νόμο για τη μάσκα.

Με αγνόησαν. Άρα, για ακόμα μια φορά, τους οδηγώ στο δικαστήριο», ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας Κεν Πάξτον σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το Όστιν βρίσκεται στην κομητεία Τράβις, όπως εξηγεί το ΑΜΠΕ.

Πολλές μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, σούπερ μάρκετ και εστιατορίων στο Τέξας έχουν πει ότι θα συνεχίσουν να απαιτούν από τους πελάτες τους να φορούν μάσκα.

Αυτό είναι δικαίωμά τους, ανέφερε ο Πάξτον σε επιστολή με ημερομηνία 10 Μαρτίου προς τον δήμαρχο του Όστιν Στιβ Άντλερ και τον δικαστή της κομητείας Τράβις Άντι Μπράουν.

Ωστόσο η απόφαση αυτή «δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία της Πόλης του Όστιν ούτε της Κομητείας Τράβις», πρόσθεσε.

Ο Άντλερ δήλωσε χθες σε συνέντευξή του στο MSNBC: «Νομίζουμε ότι η μάσκα είναι πολύ σημαντική. 

Δεν είναι τώρα η ώρα να διακινδυνεύσουμε. 

Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα πολύ. 

Ακόμα παλεύουμε με τον ιό».

Το Τέξας ήταν από τις πρώτες πολιτείες στις ΗΠΑ που ξανάνοιξαν την οικονομία του μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας τον περασμένο Μάιο.

Πηγή

6 σχόλια:

  1. Που να βρεθούν αντίστοιχα παλικάρια εν Ελλάδι ?!?!
    Όλα μοιάζουν να είναι παραδομένα...
    Ένα θαύμα μέλλει να γενεί και η θυσία όσων ακόμη καρτερούν ελευθερία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, πρόοδος, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια...

    Τελευταίες πνευματικές ετοιμασίες απομένουν για όσους αντιλαμβάνονται και κατανοούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν είμαστε σέ θέση νά γνωρίζουμε ΠΟΣΟΙ έχουν καταλάβει ότι αυτός ο αληθινά ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ Κυβερνήτης του Τέξας, είναι ...ΑΜΕΑ!
      Αφού πάντα κινείται, είτε δημοσίως, είτε στό γραφείο του μέ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ!

      Διαγραφή
  2. GREXIT TΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ..ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΓΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ SS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ..ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΑ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΚΑΣ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ...ΤΩΡΑ GREXIT ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΗΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΘΑΜΜΕΝΑ,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ,,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,ΠΧ.ΠΑΓΓΑΙΟ ΦΑΛΑΚΡΟ,ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΙΣΤΟΡΙΚΟΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ 100 ΝΕΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΓΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ,, Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟ1 ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? Η ΕΛΛΑΔΑ,...ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ..ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ..Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν.....Σ Α Β Α Χ Θ Α ΝΙ ..ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ 9 γραμμές τά είπατε σχεδόν ΟΛΑ !
      Εύγε!
      ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ μέ υγεία!

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΘΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. Αυτό μοιάζει σαν εφιάλτης για τους νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές τέτοιου είδους αποφάσεις κυβερνώντων.
    Ούτε στην ποιό μεγάλη φαντασία του μαλθακούλη δεν πρόκειτε να υλοποιηθεί εδώ στην Ελλάδα.
    Κλειστά ερμητικά και τα μάτια και τα αυτιά τί λές τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!