Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

«Αντί να τρώτε 1-2 κιλά κρέας το μήνα, ας τρώτε τότε .....μισό!!!!


ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ...."ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ"
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ
ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΙΠΕ, ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!


Την ώρα που στην Τουρκία η οικονομική κρίση και η φτώχεια χτυπούν … «κόκκινο», βουλευτές του κυβερνώντος AKP φαίνεται πως ζουν σε παράλληλο σύμπαν, σε σχέση με όσα βιώνουν οι πολίτες εξ αιτίας της υποτίμησης της τουρκικής λίρας και τους περιορισμούς στην αγορά βασικών προϊόντων, όπως καφές, λάδι και ζάχαρη.


Ο κυβερνητικός βουλευτής, Ζουλφί Ντεμιρμπάγ, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για την κρίση που αντιμετωπίζει η Τουρκία, παρότρυνε τους πολίτες να… τρώνε λιγότερο.

«Πράγματι έχουμε προβλήματα στην οικονομία» παραδέχθηκε ο Ντεμιρμπάγ, προτείνοντάς … λύση στους συμπατριώτες του: «Αντί να τρώμε 1-2 κιλά κρέας το μήνα, ας τρώμε τότε .....μισό!!!! 

Να αγοράζουμε δύο ντομάτες αντί για δύο κιλά, η χρήση πρώιμων λαχανικών το χειμώνα δεν είναι ούτως ή άλλως πολύ ωφέλιμη για την υγεία» δήλωσε, με μεγάλη μερίδα των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα να σχολιάζει έντονα τη συλλογιστική του.

Ο βουλευτής Ικονίου του ΑΚP Χαλίλ Ετιμέζ από την πλευρά του απέδωσε την κακή πορεία της τουρκικής οικονομίας σε ...εξωτερικές δυνάμεις, υποστηρίζοντας πως: 

«Δεν υπάρχει φτώχεια στήν χώρα», αλλά … «αφθονία» σε όλα».

«Τώρα προσπαθούν και επιτίθενται στα χρήματα των ανθρώπων στην τσέπη τους, στο ψωμί τους και στην κουζίνα τους Δείτε το δηλώνουμε ξεκάθαρα. 

Στην χώρα δεν υπάρχει φτώχεια. 

Υπάρχει αφθονία απ’ όλα» δήλωσε, την ίδια ώρα που χιλιάδες Τούρκοι έχουν βγει στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την δραματική πτώση της συναλλαγματικής αξίας της τουρκικής λίρας, που έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί δραστικά η αγοραστική τους δύναμη.

https://warnews247.gr/vouleftis-tou-erntogan-zitaei-apo-tous-polites-na-trone-ligotero-eno-limoktonei-o-laos/

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ "ΦΑΝΕ" ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΛΑΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μοῦ θυμίζει Μπουμποῦκο. Ἴδια κατάληξη θὰ ἔχουν ἀμφότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!