Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ.... Στήν Γερμανία η επιλογή της ε υ θ α ν α σ ί α ς, δίνεται μόνο σε ....εμβολιασμένους καί νοσήσαντες!
Νέα οδηγία όσον αφορά στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία στη Γερμανία.

Νέες οδηγίες ως προς τους πολίτες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε ευθανασία δημοσίευσε η αρμόδια Υπηρεσία της Γερμανίας ξεκαθαρίζοντας, πως θα προχωρά η διαδικασία μόνο για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης.Στις σχετικές ανακοινώσεις σημειώνεται πως «η υποβοηθούμενη αυτοκτονία και η αρχική εξέταση της ικανότητας ασθενών να λάβουν αποφάσεις ελεύθερα σημαίνει σωματική εγγύτητα μεταξύ ατόμων. 
Ωστόσο, αυτή ακριβώς είναι και η προϋπόθεση για την εξάπλωση της COVID».

Τον Φεβρουάριο του 2020, το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας ανέτρεψε την απαγόρευση που είχε οριστεί για τις ευθανασίες, οι οποίες, έως τότε, κρίνονταν αντισυνταγματικές.

Στη χώρα έχουν επιβληθεί αρκετοί περιορισμοί όσον αφορά στις δραστηριότητες των ανεμβολίαστων και μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο μπορούν να μπουν σε εστιατόρια, μουσεία και άλλους χώρους.

Με τη ραγδαία αύξηση, όμως, των περιστατικών κορονοϊού, τοπικές κυβερνήσεις έχουν προχωρήσει σε νέα μέτρα όπως η ακύρωση όλων των χριστουγεννιάτικων αγορών.

Προ ημερών, μάλιστα, η υπηρεσιακή καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, εκτιμώντας πως τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι ανεπαρκή μπροστά στη δραματική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας, δε, τόνισε πως έως το τέλος του χειμώνα, το σύνολο των πολιτών της χώρας θα «είναι εμβολιασμένοι, ιαθέντες ή νεκροί».

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!