Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Εκλεκτός του 'ΣΚΑΙ' ο Θάνος Πλεύρης… Του Παναγιώτη Αποστόλου.

 


Επανειλημμένες είναι οι εμφανίσεις του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στον τηλεοπτικό σταθμό 'ΣΚΑΙ' του Ομίλου Γιάννη Αλαφούζου! 

Τελευταία μάλιστα ενημερωνόμαστε, ότι μετέχει και συσκέψεων του καναλιού στο Φάληρο!... 

Αλήθεια, μπορεί και να μεταφέρει ο Θάνος Πλεύρης την κυβερνητική γραμμή στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό; 

Δηλαδή μας δηλώνεται επίσημα, ότι κυβέρνηση και τηλεοπτικός σταθμός είναι συγκοινωνούντα δοχεία πολιτικής προπαγάνδας;

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Αρκεί να θυμηθούμε την εποχή, που ο Θάνος Πλεύρης ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε “απαγορευτικό” από τον Όμιλο Αλαφούζου, αφού τον ενέτασσαν στην ακροδεξιά, ενώ οι του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού ήταν όλοι δημοκράτες!

Σήμερα όμως είναι εκ των αγαπημένων παιδιών του Ομίλου ο Θάνος Πλεύρης, γιατί έγινε δημοκράτης!

Ευτυχώς που υπάρχουν όμως στο διαδίκτυο, οι δραστηριότητες του Θάνου Πλεύρη και αποκαλύπτουν την πραγματικότητα!

Ωστόσο, δεν μπορώ να ξεχάσω τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για να έχει λίγο τηλεοπτικό χρόνο στα μεγάλα κανάλια και στον ΣΚΑΙ βέβαια και εισέπραττε θύραις κλειστές!

Μέχρι της στιγμής βεβαίως – βεβαίως που ο ίδιος και τα πρωτοπαλίκαρά του, Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης “πρόδωσαν” τον πατριωτικό χώρο! 

Πού την πολιτική αυτή σύμπραξη – των 3 σημερινών υπουργών της ΝΔ - κατήγγειλα εγγράφως στον Καρατζαφέρη και με διέγραψε αντικαταστατικά και πραξικοπηματικά τον Νοέμβριο του 2011!

Και τα πρωτοπαλλίκαρά του, τρεις μήνες μετά μετακόμισαν στη Ν.Δ. και ο υποφαινόμενος δικαιώθηκε για τις καταγγελίες του, παραμένοντας σταθερός στις ιδεολογικές απόψεις του και μη πουλώντας τις ιδέες του για μια θέση στο Κοινοβούλιο, ή για έναν υπουργικό θώκο!

Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα!!!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!