Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 24η Νοεμβρίου 1958 ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ στό διαμέρισμα του στο Καράτσι του Πακιστάν, ο (πρ. Αστυνομικός Διευθυντής Αθηνών) Σπυρίδων Παξινός, επειδή ΗΞΕΡΕ τούς Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Υ Σ του Ιωάννου Μεταξά!!!! Κ Α Τ Α Ν Ο Η Τ Ο Ν ; ; ;Ο Σπ. Παξινός δολοφονήθηκε από αγνώστους (...) στό διαμέρισμα του στο Καράτσι του Πακιστάν, υπό συνθήκες που δέν εξακριβώθηκαν. 

Ήταν 63 ετών.... 

Ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας Πόλεων, που υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδος καί διατέλεσε διευθυντής της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών από το 1936 έως τήν Γερμανική Κατοχή τόν Απρίλιο του  1941, όταν έφυγε μέ τήν Κυβέρνηση γιά τήν Αίγυπτο.

Το 1942 κατά τη διάρκεια δεξιώσεως της Αγγλικής πρεσβείας στο Κάϊρο, είπε σε Άγγλο διπλωμάτη ότι σκόπευε να γράψει βιβλίο, που θα απεκάλυπτε τα πάντα γύρω από τον "θάνατο" του Ιωάννη Μεταξά και το οποίο θα εξέδιδε μετά τον πόλεμο. 


Την επόμενη ημέρα τον συνέλαβαν οι Άγγλοι και μεταφέρθηκε στίς Συριακές φυλακές στο Άκρον, ως ...πράκτορα των Γερμανών!

Λίγο πριν το τέλος του πολέμου, μεταφέρθηκε σέ φυλακές στήν Ινδία... 

Όταν αποφυλακίστηκε, δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά εγκαταστάθηκε στο Καράτσι του Πακιστάν άνοιξε δικό του γραφείο και ασκούσε το επάγγελμα του ναυλομεσίτη.

Επίσης διετέλεσε για ένα διάστημα πρόξενος της Ελλάδας στο Πακιστάν...
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

2 σχόλια:

 1. Πρόκειται γιά ένα κυριολεκτικώς ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ κομμάτι μιάς κατασκότεινης ιστορίας, όπως η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Εθνικού μας Κυβερνήτου Ιωάννου Μεταξά!
  Απειροελάχιστοι γνώριζαν καί γνωρίζουν ΟΛΕΣ τίς λεπτομέρειες καί τά γεγονότα γιά τήν δολοφονία του μοναδικού εκείνου ανθρώπου, Έλληνος Ηγέτου καί πατριώτου που άλλαξε τόν ρού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά ήταν κάθετα ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ μέ τά ανθελληνικά αγγλικά σχέδια γιά νά πέσει η χώρα μας στήν δίνη του πολέμου.
  Ο Σπυρίδων Παξινός υπήρξε μία μορφή αξιωματικού αφοσιωμένου στό καθήκον, αλλά δυστυχώς ΜΙΛΑΓΕ πολύ καί μάλιστα σέ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟ!
  Αιωνία του η μνήμη.
  Όσο γιά τού διαχρονικούς ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ αυτού του τόπου, Άγγλους καί ορισμένους άλλους, η Νέμεσις ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ πολύ ακόμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καί τόν Καποδίστρια οί άγγλοι τόν "έφαγαν"...είναι σκέτοι διαβόλοι μέ μορφή ανθρώπου.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!