Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΝΕΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ο Mario Draghi: ”αυτοί που δέν εμβολιάζονται, δέν είναι μέρος της κοινωνίας μας.” Σουλτάνος των ....Εμβολίων ο Ντράγκι! Β Ι Ν Τ Ε Ο


Ρώμη: οι 2 Πάπες και οι ...2 Ερντογάν. 

Το υγειονομικό 'απαρτχάϊντ' καλά κρατεί στην γειτονική Ιταλία. 
Δημόσιος κίνδυνος εξελίσσεται ο Ευρω-Μεγαλοτραπεζίτης Mario Draghi. 
Δηλώνει : αυτοί που δεν εμβολιάζονται, δεν είναι μέρος της κοινωνίας μας!” Eξοστρακισμός, εξορία, πολιτικοί πρόσφυγες πολιτικοί κρατούμενοι, 'γκέτο' στρατόπεδα συγκέντρωσης γενοκτονία, 'πογκρόμ'. 

Η αποστροφή του λόγου του σε αυτά παραπέμπει.

Δεν είναι παρερμηνεία.

Την ίδια στιγμή που ο Ντράγκι ορίζει ως μοναδικό κριτήριο για την κοινωνική αποδοχή το εμβόλιο, ισραηλινή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο 'British Medical Journal' (25/11/2021) αποδομεί το σκεπτικό του κι αποκαλύπτει ένα προοδευτικό κίνδυνο μόλυνσης 90 ημέρες μετά τήν 2η δόση της 'Pfizer' !


Από τήν μία η Ρώμη, αιώνιο σύμβολο της Δύσεως με τους 2 πάπες, που τώρα ενσαρκώνει και το δόγμα οι 2 Ερντογάν, αφού στο γνωστό Ερντογάν της Ανατολής έρχεται να προστεθεί ως Ερντογάν 2 ο Ντράγκι!

Ο Σουλτάνος των Εμβολίων…θεωρητικός μίας ακόμη κοινωνικής ΑΙΡΕΣΕΩΣ ενός μετα-επιστημονικού Νεοπαγανισμού ( για προ πενικιλίνης εποχή, μιλούν κορυφαίοι επιστήμονες σχετικά με τήν συστηματική άρνηση θεραπειών και φαρμάκων εκ μέρους της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης τα 2 αυτά χρόνια και της εμμονής, σε μια ανεπαρκή πειραματική κι αμφιλεγόμενη πρόληψη. 

Από τήν μία οι μεν κατηγορούνται ως αρνητές εμβολίου, αλλά υπάρχουν από την άλλη και οι αρνητές φαρμάκων και θεραπειών) 

Η Δύση είναι η μήτρα εμμονικών αιρέσεων….όσο η Ανατολή ενός τυφλού παρωχημένου δογματισμού...

Η Ρώμη εκφράζει το μοντέλλο του κυρίαρχου τεχνοκρατικού αθεϊσμού της Δύσεως και η Τουρκία του θρησκευτικού φονταμενταλισμού της Ανατολής. 

Οι 2 εξτρεμισμοί…οι 2 πάπες και οι 2 Ερντογάν… 

Σύστημα διπολικό…

1 σχόλιο:

  1. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , και βέβαια δ ε ν είμαστε μέρος της κοινωνίας τ ο υ ς : Oι πιο αποτελεσματικοί εμβολιασμοί για τον coronovirous είναι αυτοί οι οποίοι δ ε γίνονται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!