Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ε τ ο ι μ ο π ό λ ε μ α είναι πλέον μισή ντουζίνα Ε λ λ η ν ι κ ά 'Rafale' …( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 

 


Με απίστευτα ταχείς ρυθμούς, συνεχίζεται η εκπαίδευση του τρίτου κύματος των Ελλήνων Χειριστών, που έφτασαν πλέον τους 12 καί με τα Ελληνικά 'RAFALE'  να έχουν φτάσει τήν μισή Ντουζίνα και είναι όλα ετοιμοπόλεμα και πλήρως εξοπλισμένα !!!



Τα πρώτα έξι γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη 'Rafale' έχουν προγραμματιστεί να βρίσκονται στην αεροπορική βάση της Τανάγρας μέχρι το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2022, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εκπαίδευση των Ελλήνων Χειριστών στήν Γαλλία.


Να σημειωθεί πως, στο τέλος του χρόνου, πρόκειται να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση και του τρίτου κύματος των Ελλήνων Χειριστών που ήδη εκπαιδεύονται στην βάση Μερικιάν, κοντά στο Μπορντό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το τέλος της εκπαίδευσεώς τους, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα «φέρνοντας» μαζί τους και τα πρώτα έξι 'Rafale'.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!