Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια Catherine Ringer, που άν καί ΠΛΗΡΩΣ ε μ β ο λ ι α σ μ έ ν η, νόσησε από 'Covid19' καί ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ επί σκηνής σέ συναυλία στήν Λιέγη στό Βέλγιο! Β Ι Ν Τ Ε Ο

Η διάσημη Γαλλίδα 'ποπ ροκ' τραγουδίστρια Catherine Ringer, που αν και πλήρως εμβολιασμένη νόσησε από 'Covid19', κατέρρευσε στη μέση μιας συναυλίας στήν Λιέγη στο Βέλγιο, όπως δείχνει και το σοκαριστικό βίντεο.Αυτή την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, ενώ εμφανίστηκε στην μουσική παράσταση στο Forum της Λιέγης στο Βέλγιο, η Catherine Ringer κατέρρευσε επί σκηνής. 
Είχε μόλις ξεκινήσει το κομμάτι Marcia Baïla όταν έπεσε στήν σκηνή.

Τους τελευταίους μήνες η Catherine Ringer έχει προκαλέσει την ανησυχία των θαυμαστών της. 

Το περασμένο καλοκαίρι είχε όντως αναγκαστεί να αναβάλει αρκετές συναυλίες της για ιατρικούς λόγους. 

Αναμενόμενη στο Nuits de Fourvière στις 19 Ιουλίου, είχε ανακοινώσει την τελευταία στιγμή ότι δεν μπορούσε να ταξιδέψει. 


Άλλες ημερομηνίες στη συνέχεια ακυρώθηκαν με τη σειρά τους. 
Όπως στις 23 Ιουλίου στο Escales du Cargo d´Arles ή στις 25 Ιουλίου στο Brive Festival στο Brive-la-Gaillarde.

Επιπλέον, η πρώην σταρ του συγκροτήματος Rita Mitsouko ( γκρουπ που έφτιαξε με τον σύζυγό της Fred Chichin) στη συνέχεια προσβλήθηκε από τον Covid-19. 

Όπως είχε αποκαλύψει το Télé-Loisirs, η Catherine Ringer έπρεπε να ακυρώσει ξανά τις παραστάσεις επειδή είχε βγει θετική στη νόσο, «παρ΄όλο που είχε λάβει την προφύλαξη να εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις (σ.σ. πλήρως εμβολιασμένη»). 


Πληροφορίες επιβεβαίωσαν λίγες ημέρες αργότερα ότι η ίδια είχε ανακοινώσει ότι θεραπεύτηκε. 
«Χάρη στα εμβόλια, ήταν ένας ήπιος Covid», είπε. (σ.σ. Όμως τι συνέβη και κατέρρευσε επί σκηνής;)

Μετά από όλα αυτά οι θαυμαστές της Catherine Ringer ήταν πολύ χαρούμενοι που τη βρήκαν στη σκηνή του Forum de Liège, αυτή την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου. 

Όμως ήταν μόλις είχε ξεκινήσει η συναυλία, που η 64χρονη έπεσε επί σκηνής. 

Είχε μόλις ξεκινήσει το τέταρτο τραγούδι της βραδιάς, το Marcia Baïla, όταν ξαφνικά κατέρρευσε. 

Μια τρομερή σκηνή που τη βιντεοσκόπησε ένας από τους θεατές που ήταν παρόντες στην αίθουσα.

Στο εν λόγω βίντεο, ο πρώην σύντροφος του Frédéric Chichin εμφανίζεται ξαπλωμένη στο έδαφος για πολλά δευτερόλεπτα, πριν έρθει τελικά ένα μέλος του 'γκρουπ' της να την βοηθήσει. 

Αν και συνήλθε γρήγορα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τη συναυλία της, η οποία τελικά αναβλήθηκε. Μια νέα ανησυχία για την υγεία που είναι απίθανο να καθησυχάσει τους θαυμαστές της…voici 25/11/21

”Πιστεύω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω” τραύλισε καθώς πήρε το μικρόφωνο και παρέμεινε στα γόνατα για κάποιο χρόνο. 

Ο συστημικός τύπος το αποδίδει στην υπερκόπωση ενώ συμπληρώνει πως δεν νοσηλεύεται κι απλά έχει τεθεί σ’ ανάπαυση. 

Προσθέτουν ωστόσο ότι είναι άγνωστο, αν η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στις 2 τελευταίες παραστάσεις μιας τουρνέ που καταλήγει στις 28 Νοέμβρη στη Reims.Μελέτη που παρουσιάστηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Science αυτό τον μήνα διαπίστωσε, ότι η
αποτελεσματικότητα του εμβολίου της 'Pfizer' κατά της μόλυνσης έχει μειωθεί από το 86% τον Φεβρουάριο στο 43% τον Οκτώβριο… οπότε λογικό που μολύνθηκε η 'στάρ'...


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!