Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ερντογάν μήνυσε ....305 παιδιά!!!!!!!!!!! - 22 εξ αυτών, αντιμετωπίζουν ΚΑΤΑΔΙΚΗ! [ Αυτά ΜΗΠΩΣ θά τά πεί ο Κu - Lee στήν Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών; Ορίστε; Πώς είπατε; ]

 ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ (ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΑΡΑ ΓΕ, ΝΑΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ; 

ΕΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ..."ΞΩΦΑΛΤΣΑ"; ; ; Ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος – CHP, Μουχάρεμ Ερκέκ υπενθύμισε, ότι ο αριθμός εκείνων που ανακρίθηκαν για προσβολή του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν πλησιάζει τους 200.000 και τόνισε ότι 305 παιδιά (!!!!!) διώχθηκαν το 2021... Όπως είπε ο Ερκέκ, 22 παιδιά αντιμετώπισαν καταδίκη και ότι οι πολιτικές καταστολής του ΑΚΡ αυξήθηκαν με την οικονομική κρίση.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του, ο Ερκέκ αξιολόγησε την «Έκθεση Στατιστικών Δικαιοσύνης 2021» που δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και είπε ότι η κυβέρνηση του ΑΚΡ δικάζει ακόμη και παιδιά. 


Σύμφωνα με την έκθεση «Τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι τραγικά. Αναφέρουν ότι οι αυθαιρεσίες και οι παρανομίες που επιβάλλονται υπό την ονομασία του Προεδρικού Κυβερνητικού Συστήματος αυξάνουν την αδικία σε κάθε κομμάτι της κοινωνίας.


«Παράλογο το ‘έγκλημα’ της προσβολής του προέδρου»

 

«Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να υπάρχει το έγκλημα που ονομάζεται «προσβολή του Προέδρου» σε αυτό το φρικτό σύστημα. Γιατί διαχειρίζεται και το κράτος και την κυβέρνηση μέσω της προεδρίας του κόμματος. 

Δικάζονται άνθρωποι για ένα έγκλημα που έχει χάσει εντελώς την υλική του βάση.

 Το 2014 υποβλήθηκαν 110 μηνύσεις για εξύβριση του Προέδρου. Το 2021 υποβλήθηκαν 9.168 μηνύσεις. Το 2014 υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος παιδιού για εξύβριση του Προέδρου ενώ το 2021, ο αριθμός των παιδιών ανέβηκε στα 305 και 22 από αυτά που δεν μετανοούν αντιμετωπίζουν καταδίκη, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

boldmedya.com

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγήςhttps://www.echedoros-a.gr

https://www.echedoros-a.gr/2022/09/305-22.html

4 σχόλια:

 1. Λίγα πολύ λίγα είναι τα ψωμιά του από ότι φαίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ερώτηση ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:
  Αυτά καί άλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ καί ισχυρότατα επιχειρήματα ΚΑΤΑ του σουλτάνου καί της Τουρκίας, ΓΙΑΤΙ δέν διανοούνται οι πολιτικοί της Ελλάδος ( προσοχή, δέν γράψαμε Έλληνες πολιτικοί.... ) νά τά ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ;
  Μπάς καί "ΚΑΤΙ" τούς "ΚΡΑΤΑΕΙ" ;
  Ή από "ΚΑΠΟΥ" τούς "ΚΡΑΤΑΝΕ" ;
  Ιδού!
  Α Π Α Ν Τ Η Σ Τ Ε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!