Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Δάσκαλος φ υ λ α κ ί σ θ η κ ε, αφού ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ν’ αποκαλέσει 'τρανς' μαθητή!!!!

[ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 'ΠΙΣΤΕΥΩ', ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΜΑΘΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΑΠΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ" ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ; ; ; .....]



Ο Enoch Burke φυλακίστηκε με την κατηγορία της περιφρόνησης (!) επειδή προσήλθε στην εργασία του παρά την πειθαρχική του αποβολή.

Ο χριστιανός ευαγγελιστής δάσκαλος Enoch Burke, φυλακίσθηκε στη φυλακή Mountjoy στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, με την κατηγορία της περιφρόνησης του δικαστηρίου, αφού ορκίστηκε να συνεχίσει να μην υπακούει σε δικαστική απόφαση που είχε ως στόχο να τον κρατήσει μακριά από την πανεπιστημιούπολη μέχρι την έκβαση μιας πειθαρχικής διαδικασίας. 




Ο Μπερκ πέρασε την πρώτη του νύχτα στη φυλακή σε απομόνωση τη Δευτέρα.

Ο δικαστής Michael Quinn ορκίστηκε να κρατήσει τον Burke πίσω από τα κάγκελα μέχρι να συμφωνήσει να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις της Νοσοκομειακής Σχολής Wilson. Ωστόσο, ο Burke επέμεινε ότι κάτι τέτοιο θα παραβίαζε τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις και παραδέχθηκε ότι αν δεν ήταν φυλακισμένος θα συνέχιζε να εμφανίζεται καθημερινά στη δουλειά του.


«Βρίσκομαι εδώ σήμερα επειδή δεν θα αποκαλούσα ένα αγόρι κορίτσι», δήλωσε, επιμένοντας ότι κάτι τέτοιο ήταν «κατά παράβαση της συνείδησής μου». 

Ο Μπερκ και το υπόλοιπο προσωπικό είχαν ενημερωθεί να απευθύνονται σε έναν πρώην άρρενα μαθητή που επιθυμούσε να μεταβεί με διαφορετικό όνομα και να χρησιμοποιούν τις αντωνυμίες «αυτοί» τον Μάϊο, αλλά ο δάσκαλος αρνήθηκε να το πράξει, προκαλώντας μια σειρά συγκρούσεων που κατέληξε στην αποβολή του τον περασμένο μήνα με πλήρεις αποδοχές.

Ωστόσο, αντί να μείνει στο σπίτι του περιμένοντας να ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία, ο Burke συνέχισε να εμφανίζεται στο σχολείο, με αποτέλεσμα ο εργοδότης του να εξασφαλίσει δικαστική εντολή που του απαγόρευε την είσοδο στην πανεπιστημιούπολη μέχρι την Τετάρτη. 

Η συνεχιζόμενη ανυπακοή του έληξε με τη σύλληψή του το Σαββατοκύριακο.

Ο Μπερκ απέρριψε τη διαταγή αποβολής εναντίον του ως άκυρη και άδικη, υποστηρίζοντας ότι για μια τέτοια ποινή απαιτείται «σοβαρό παράπτωμα», ενώ ο ίδιος είχε απλώς εκφράσει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ότι ο «τρανσεξουαλισμός» είναι αντίθετος με τη διδασκαλία της εκκλησίας.

«Είναι καταδικαστέο ότι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις οποιουδήποτε θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως λόγος για παράπτωμα ή βαρύ παράπτωμα», δήλωσε ο Burke.

Οι κατηγορίες για ασέβεια επισύρουν ποινή φυλάκισης επ’ αόριστον, η οποία λήγει μόνο όταν το άτομο συμφωνήσει να εξαγνίσει την ασέβεια ή ο δικαστής επιλέξει να διατάξει την αποφυλάκιση του ατόμου. 

Ο Burke, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει τον εαυτό του στο δικαστήριο, επιμένει ότι δεν θα «εξαγνίσω την περιφρόνησή μου με το να περιφρονήσω τις χριστιανικές μου πεποιθήσεις» ή «να πάω στο σχολείο και να υποκλιθώ σε κάτι που ξέρω ότι είναι προφανώς λάθος», δηλαδή ότι «η πίστη μου στο αρσενικό και το θηλυκό είναι λάθος».

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
RT news

4 σχόλια:

  1. Η Θεόπνευστη Αγία Γραφή είναι ξεκάθαρη (Καινή Διαθήκη, Πράξεις των Αποστόλων, ε΄29):

    «πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἤ ἀνθρώποις».

    Το ίδιο, σε νεοελληνική απόδοση:

    «Πρέπει νά πειθαρχοῦμε μᾶλλον στόν Θεό, παρά στούς ἀνθρώπους».

    https://www.hristospanagia.gr/πειθαρχεῖν-δεῖ-θεῷ-μᾶλλον-ἤ-ἀνθρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΙΤΛΟΣ του κύριου άρθρου, έχει κάποιο ΛΑΘΟΣ: "Δάσκαλος στήν φ υ λ α κ ί σ θ η κ ε, αφού ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ν’ αποκαλέσει 'τρανς' μαθητή!!!!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκοιο, ευχαριστούμε, ο δαίμων του πληκτρολογίου έφαγε τήν λέξη 'Ιρλανδία'!

      Διαγραφή
  3. Περί δειλίας, Ἀρχιμανδρίτου Σάββα Ἁγιορείτου (απόσπασμα -συνομιλία με Ρουμάνους Μοναχούς):

    https://www.youtube.com/watch?v=IjBiqJKoomw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!