Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

"Γονέας α' και Γονέας β' " ; Ευχαριστούμε, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ! ( Νά τό διαβάσουν άπαντες οι ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ & ΜΑΝΑΔΕΣ! )


Οι γονείς  α ν τ ι σ τ έ κ ο ν τ α ι. 

Γονέας [ ΑΞΙΟΣ! ] στον Βόλο επέστρεψε στο σχολείο της κόρης του, κάπως "διορθωμένη" την Υπεύθυνη Δήλωση, που του ζητήθηκε. 

Δέν αποδέχτηκε τήν δόλια αποδόμηση των παραδοσιακών ανθρωπίνων αξιών μας.





πηγή: https://www.facebook.com/demetrios.mantes (προσωπική σελίδα του γονέα, που υπογράφει τήν δήλωση)

6 σχόλια:

  1. Μπράβο σας κ. Μαντέ ! Άρα γε πόσοι γονείς αντέδρασαν ? Έχουν λυσσάξει οι νεοταξίτες και βιάζονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο πιο καθαρά να στο πει?????

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/04/blog-post_4.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια για το αυτονόητο που κατάντησε να μην είναι πια.
    - - -

    PSYOP-19 Η Παιδοκτονία σε κοινή θέα: η ιστορία της Suri μιας παιδιατρικής ασθενούς

    https://2ndsmartestguyintheworld.substack.com/p/psyop-19-pedicide-in-plain-sight

    * * *

    Η ομαλοποίηση των ανεπιθύμητων ενεργειών των θανατηφόρων m-volίων (DEATHVAX™) στην παιδική ηλικία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

    Η ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ έχει ως αποτέλεσμα ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ. Στην πραγματικότητα, πολλοί νέοι που «αναπτύσσουν» αυτή την πάθηση από τις «Ασφαλείς & Αποτελεσματικές» και αργής θανάτωσης ενέσεις βιολογικών όπλων ζουν κατά ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 έως 10 ΧΡΟΝΙΑ. Αρκετά καθυστερημένο αλλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ.

    Τα σημερινά βιο-εγκλήματα κατά των παιδιών μας παρουσιάζονται με την ευγενική χορηγία του NewYork-Presbyterian Hospital. Αυτή η ανήθικη και ποταπή διαφήμιση διάρκειας 30 δευτερολέπτων έχει τόσες πολλές συγκρούσεις συμφερόντων και είναι τόσο ΕΜΕΤΙΚΗ που είναι δύσκολο να την παρακολουθήσετε:

    (βίντεο διάρκειας 00:31)

    Υπάρχει, ωστόσο, ελπίδα.

    Η χρήση της επέκτασης Return YouTube Dislike στο πρόγραμμα περιήγησης Brave επιτρέπει σε κάποιον να παρακάμψει τις τεχνοκομμουνιστικές πολιτικές του YouTube του YourTube και να εκτιμήσει πραγματικά την ανταπόκριση του κοινού στο αναρτημένο περιεχόμενο, δηλαδή:

    (εικ.: 56 (like) προς 2,8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ (DISLIKE): αυτός είναι ένας σοβαρά ενθαρρυντικός λόγος να ταχθείτε υπέρ δίνοντας αρνητική ψήφο.)

    Παρόλο που τα νοσοκομεία της «πανδημίας» κινητοποιήθηκαν άμεσα από την εγκληματική ομοσπονδιακή κυβέρνηση ώστε να εξελιχθούν ολοένα χειρότερα σε ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, όλο και περισσότερα ιατρικά ιδρύματα όπως το NewYork-Presbyterian ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ βγάζοντας δημόσια διάφορα μηνύματα που επιχειρούν να παρουσιάσουν την ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ τους και την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ως ένα είδος λύσης στα ίδια τα προβλήματα ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ.

    Με άλλα λόγια, τα νοσοκομεία παίζουν τώρα το διαλεκτικό παιχνίδι, όπως ακριβώς έκαναν η Κυβέρνηση του Ενός Κόσμου (One World Government) και οι κόμβοι τους, δηλαδή : πρόβλημα (PSYOP-19), αντίδραση (DEATHVAX™), λύση («θεραπείες» περισσότερο σε συγκαλύψεις και πρόωρους θανάτους).

    Η παραπάνω διαφήμιση είναι ένα πραγματικά τρομακτικό παράδειγμα του τι διαπράττεται εναντίον όλων μας, ειδικά τώρα στα παιδιά μας.

    Αλλά σύμφωνα με την παραπάνω αναλογία υπέρ προς την αρνητική ψήφο, η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. Και ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΝ BIG TECH, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΝΙΚΟΥΜΕ. (;;;;........)

    ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι δεν έχουν καταλάβει ότι πάμε προς το διεθνές κράτος του ψευτο-μεσσία Αντίχριστου με το σύμβολο 666, ας το ξανασκεφτούν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Όταν βλέπεις από νωρίς τό πρωΐ έως τό βράδυ αργά τηλετύφλωση, περιδιαβαίνοντας ΟΛΑ τά ΚΑΡΑΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, υπάρχει περίπτωση νά τό "ξανασκεφτείς καλύτερα" ; ; ;

      Διαγραφή
  5. Καλα θα ειναι,εκτος απο το παραπονο ή την αγανακτηση μας,καποιος νομικος ή ειδικος να μας πει εαν αυτο το εγγραφο ειναι νομιμο,με ποιο νομο ή εγκυκλιο και τι πρεπει να κανουμε.Αλλιως δεν προκειται να σωθουμε.Εχουμε πολεμο με ανηθικους και διεστραμενους εχθρους,δεν ειναι παιχνιδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!