Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ιωαννίνων Μάξιμος καί ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, στήν ...'Γιουροβίζιον' του Συμβουλίου των Α ι ρ έ σ ε ω ν !!! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

Δεν μας ερώτησε κανείς αν θέλουμε να γίνουμε μέλη του Παγκόσμιου Συμβουλίου των Αιρέσεων, γνωστό και ως «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών». 

Αναγκαζόμαστε δυστυχώς να βλέπουμε τους  υ π ο τ ι θ έ μ ε ν ο υ ς  ποιμένες μας, να  π ο υ λ ά  ν ε   τα Τζιβαέρια της Πίστεώς μας, για ....φραγκοδίφραγκα στα πορνεία της Δύσεως.


Παρακολουθείστε την «βραδινή προσευχή» του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αιρέσεων που έλαβε χώρα την 1η Σεπτεμβρίου με θέμα «Η Δημιουργία του Θεού». 

Την πρώτη ημέρα είχαν την τιμητική τους οι «Ορθόδοξοι»

Θα δείτε δύο ομάδες «Ορθοδόξων», ή καλύτερα Οικουμενιστών. 

Οι δύο Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας μαζί με την κομπανία τους εμφανίζονται γύρω στο 16:00.

Τι κι αν οι Πατέρες της Εκκλησίας απαγορεύουν τις συμπροσευχές με αιρετικούς; 

Στην αιχμάλωτη των Οικουμενιστών Εκκλησία της Ελλάδος οι Κανόνες θεωρούνται «τείχη του αίσχους» και οι Πατέρες της Εκκλησίας «θύματα του αρχεκάκου όφεως» (τάδε έφη πατρ,. Βαρθολομαίος).

Καλούμαστε σε βαθιά μετάνοια για να να καθαρίσει ο Θεός την Εκκλησία στην Ελλάδα.

Ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος έλεγε ότι όλα στην Εκκλησία, η υμνογραφία, τα δόγματα, η εικονογραφία, οι κανόνες, η Θεία Λειτουργία, η ψαλμωδία κτλ, όλα μιλάνε για τον Θεό, όλα «είναι έκφρασις και ερμηνεία ακριβεστάτη της όλης ακριβούς Αγίας Γραφής του Όλου Ακεραίου και Αναλλoιώτου Χριστού. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ..»

Στο Συμβούλιο των Αιρέσεων (ΠΣΕ) όμως δέχονται ότι όλοι έχουν μέρος της αλήθειας. 

Οι οικουμενιστές εκ των Ορθοδόξων, αυτό θεσμοθέτησαν στην Ψευδοσύνοδο της Κρήτης, ότι οι αιρέσεις είναι «εκκλησίες», καταργώντας στην ουσία το Σύμβολο της Πίστεως «εις Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν».

Τί νόημα έχει τότε η ψαλμωδία όταν την αποκόπτεις από το Όλο; 

Όταν αποσυνδέεις την ψαλμωδία από τον Ακέραιο και Αναλλοίωτο Χριστό, και την κατευθύνεις σε έναν αλλότριο «κοινό θεό» των αιρέσεων, τότε αυτό που σου μένει είναι ένα … τραγούδι της Γιουροβίζιον !!

-https://www.youtube.com/watch?v=RTYuLtT4KAY 

World Council of Churches


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ........................ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΑ ΜΑΣΣΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΥΣΙΜΟ! ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ Η ΑΝΟΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!