Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2023 - Συνεχίζει ο σατανάς τό ΜΑΤΑΙΟ σχέδιό του καί ο Θεός τό δικό Του !!! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 



https://www.youtube.com/watch?v=l2vLiw3Chc4&ab_channel=PentapostagmaTV

Βίντεο Ορθοδοξίας
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! Στο τέλος αυτού του βίντεο θα βρείτε μια μικρή έκπληξη. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΤΕ, ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΕΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… Και ένα δώρο από εμάς, για όλους εσάς που πιστεύετε στο Λόγο του Χριστού, ένα ηλεκτρονικό βιβλίο pdf με τίτλο: «ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ - Αποσπάσματα του Θείου Λόγου από τα 4 Ευαγγέλια» Δείτε και κατεβάστε το βιβλίο εδώ: https://drive.google.com/file/d/1ud48... Το βιβλίο-pdf αυτό, περιέχει αποσπάσματα από το βιβλίο «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ» το οποίο προσφέρεται για δωρεάν ανάγνωση στο διαδίκτυο, με την άδεια του συγγραφέα, μέσα από το ιστολόγιο «Δρόμος Ορθοδοξίας»: https://dromosorthodoxias.blogspot.gr/ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.000.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (διότι τόσες είναι οι πραγματικές που δείχνει το YouTube σε μας τους διαχειριστές (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://imgur.com/JAOQV8H ), σε σχέση με τις 9.800.000 που εμφανίζονται στους θεατές και ο λόγος είναι οι προβολές από τα κομμένα βίντεο που δεν εμφανίζονται πλέον.) Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ !!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ THIS IS A NON-PROFIT VIDEO Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός... Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ !!!

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκτίμηση σας και την αναμετάδοση του μικρού μας αυτού βίντεο.
    Συγχαρητήρια για τον μεγάλο αγώνα που δίδετε για την αληθινή ενημέρωση στο ιστολόγιό σας, όπου με σθένος και δύναμη διανύετε καθημερινά την Οδύσσειά σας χωρίς σταματημό.
    Καλή χρονιά να έχετε με τη Φώτιση του Κυρίου μας πάντα !!!
    Η Παναγιά να σας βοηθά και να σας σκεπάζει διαρκώς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!