Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗ! ΜΙΝΑΑΑΑΑ ! Τό Ανώτατο Δικαστήριο Νέας Υόρκης ΚΑΤΑΡΓΕΙ τόν υποχρεωτικό εμβολιασμό γιά υγειονομικούς καί Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ε Ι αρχές γιά ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ε ξ ο υ σ ί α ς !!!!


Ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης καταργεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 σε όλη την πολιτεία για τους εργαζόμενους, στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. 

Το τμήμα υγείας της Νέας Υόρκης «διερευνά επιλογές», αφού ο δικαστής απέρριψε την εντολή για υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.


Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης απέρριψε διάταγμα την Παρασκευή που απαιτούσε από όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στην Πολιτεία να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, λέγοντας ότι η Κυβερνήτης Κάθι Χότσουλ και το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης είχαν υπερβεί τις εξουσίες τους. 

Τους κατηγορεί ευθέως για κατάχρηση εξουσίας!



Στην απόφασή του, ο δικαστής Gerard Neri είπε, ότι η εντολή είναι “άκυρη, άκυρη και χωρίς αποτέλεσμα” επειδή το κράτος δεν μπορεί να απαιτήσει από τους υγειονομικούς να κάνουν εμβόλια που δεν απαιτούνται από τη νομοθεσία για τη δημόσια υγεία, η οποία περιλαμβάνει παρωτίτιδα, ιλαρά και ηπατίτιδα.

Το κρατικό υπουργείο υγείας δήλωσε το Σάββατο ότι «διερευνά τις επιλογές του» μετά την απόφαση.

Η προσφυγή υποβλήθηκε από επαγγελματίες γιατρούς για ενημερωμένη συναίνεση, η οποία περιελάμβανε υπαλλήλους υγειονομικής περίθαλψης που ανταποκρίθηκαν, ή είχαν ήδη χάσει τη δουλειά τους πέρα από την απαίτηση.

«Το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας διαφωνεί σθεναρά με την απόφαση του δικαστή και διερευνά τις επιλογές του», ανέφερε η υπηρεσία σε δήλωση στο Associated Press, προσθέτοντας ότι η εντολή για τον COVID-19 προστάτευε τους ασθενείς που κινδυνεύουν περισσότερο και αυτούς που τους φροντίζουν.
'foxnews' 14/01/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!