Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ στόν Τσαβούσογλου, η απόφαση του Σουηδού εισαγγελέως! – Δέν θεώρησε ποινικά κολάσιμο τό ΑΝΑΠΟΔΟ “κ ρ έ μ α σ μ α” του ομοιόματος Ερντογάν στό Δημαρχείο της Στοκχόλμης.....

 



Τσαβούσογλου: «Εξωφρενική» η στάση της σουηδικής δικαιοσύνης, για το συμβάν με το ομοίωμα Ερντογάν

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε, ότι είναι «εξωφρενικό» που Σουηδός εισαγγελέας δεν ανέλαβε δράση για το περιστατικό με το ομοίωμα του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, που κρεμάστηκε με σκοινί....




Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε σήμερα ότι είναι «εξωφρενικό» που Σουηδός εισαγγελέας δεν ανέλαβε δράση για το περιστατικό κατά το οποίο ομοίωμα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κρεμάστηκε με σκοινί στη Στοκχόλμη.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι το περιστατικό συνιστά έγκλημα μίσους και ρατσιστική επίθεση. 

Η Σουηδία δεν θα πρέπει να προσπαθεί να ξεγελάσει την Τουρκία επικαλούμενη την ελευθερία της έκφρασης, πρόσθεσε.




Σουηδός εισαγγελέας δήλωσε χθες, Δευτέρα, ότι δεν θα υπάρξει επίσημη έρευνα για το περιστατικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν ομοίωμα του Ερντογάν, σε φυσικό μέγεθος, κρεμάστηκε από τα ...πόδια (!) από έναν φανοστάτη στήν Στοκχόλμη, ανέφερε η εφημερίδα 'Aftonbladet'.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ...
    ΙΣΩΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ) ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ, Ε Τ Α Φ Η ;
    Ε Ξ Α Ϋ Λ Ω Θ Η Κ Ε;
    Α Π Ο Σ Ι Ω Π Η Θ Η Κ Ε;
    Γ Ι Α Τ Ι ;
    Μήν στεναχωρηθεί ο σουλτάνος, που "βρέθηκε κρεμασμένος" σέ φανοστάτη της σουηδικής πρωτευούσης;
    Μήν μπούν - λέτε; - παρόμοιες ΙΔΕΕΣ καί ...αλλού;
    Μόνο καί μόνο οι φωτογραφίες που έκαναν τόν κύκλο της Ευρώπης, αλλά ΟΧΙ στήν χώρα μας, αρκούν γιά νά βγεί τό συμπέρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!