Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Οι νεοναζί του Κιέβου, ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ! Καί όχι μόνο.... / Β Ι Ν Τ Ε Ο

Φ α ύ λ α  έργα, φ α ύ λ α  συνέδρια!

σ.σ. Ενημερωθήκαμε στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Δημητριάδος ότι εχθές ξεκίνησε το 2ο Συνέδριο της Διεθνούς Ορθόδοξης Θεολογικής Ένωσης που φιλοξενείται από την μεταπατερική σχολή Βόλου. Πολλοί σπουδαίοι! και τρανοί! μαζεύτηκαν να παρακολουθήσουν το συνέδριο με θέμα: Ιεραποστολή και Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης στον χαιρετιστήριο λόγο του μεταξύ των άλλων είπε ότι «η Ορθοδοξία, βαθιά πληγωμένη από τις εθνικές διαιρέσεις όσο και από τις επεκτατικές τάσεις ορισμένων εκκλησιών, καλείται να βρει το σθένος να σταθεί στα πόδια της και να ανταποκριθεί στις επείγουσες προκλήσεις…».


Επίσης πρόσθεσε για τον Βόλο όπου πραγματοποιείται το συνέδριο, ότι είναι, «μια πόλη με παράδοση στον διάλογο και στην ειρηνική συνύπαρξη, μια πόλη που αγωνίστηκε υπέρ της ειρήνης και αντιστάθηκε έμπρακτα σε κάθε κατακτητή και σε κάθε απάνθρωπη ιδεολογία, όπως ο Ναζισμός… μια πόλη στην οποία συνυπάρχουν αρμονικά οι χριστιανικές παραδόσεις με τα δημοκρατικά ιδεώδη».

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, δημοσιεύθηκαν βίντεο με την «πρωτοποριακή» μέθοδο «ιεραποστολής» που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία εδώ και καιρό και έχει ενταθεί επικίνδυνα τις τελευταίες ημέρες λόγω της αποφάσεως του Ουκρανικού καθεστώτος να εκδιώξει, ανοιχτά πλέον, την κανονική Εκκλησία της Ουκρανίας.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ αυτής της «πρωτοποριακής ιεραποστολής» ήταν οι ουκρανοναζί που έβαλαν φωτιά σε έναν Ναό επειδή ο εφημέριος αρνήθηκε να τον παραδώσει στον σχισματικό Ντουμένκο, τον εκλεκτό ψευδοΚιέβου που αναγώρισε ο πατρ. Βαρθολομαίος και οι αντι-Ναζιστές Έλληνες ιεράρχες! 

Ο ίδιος Ντουμένκο, για να συμβάλει στην εθνική ενότητα, είπε πρόσφατα στους πιστούς να απορρίψουν τους Αγίους προστάτες τους εάν αυτοί είναι Ρώσσοι!

Εν μέσω όλης αυτής της καταστροφής που έχει ονοματεπώνυμο, είναι ασύλληπτη η υποκρισία της Ελληνικής εκκλησιαστικής αφρόκρεμας, η οποία δείχνει να εργάζεται χέρι χέρι με την Πολιτεία για έναν πολιτισμικό αχταρμά που θα ταιριάξει με τις οικουμενιστικές αθλιότητες.

Ο Θεός να μας φυλάει απ’ τα χέρια τους.


Η είδηση από το dimpenews

Ολοκαύτωμα Ναών από τους Ναζί του Επιφάνιου!!! 

Κάψαν το ναό στην Ουκρανία επειδή ο εφημέριος αρνήθηκε να υποταχθεί στην ΝΑΤΟική Βάση-”Εκκλησία” του Επιφάνιου! ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκαύτωμα Ναών από τους Επιφανείς!!! Κάψαν την εκκλησία επειδή ο εφημέριος αρνήθηκε να μεταγραφεί στην παρασυναγωγή των ναζιστών…

Ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ανάληψης στο χωριό Ovadne, στην περιοχή Volyn στην Ουκρανία κοντά στα σύνορα με Λευκορωσία, αρνήθηκε να πάει από την κανονική Εκκλησία στους σχισματικούς του Επιφάνιου στην αυτοσχέδια “OCU”. Για αντίποινα και οι Ναζί έβαλαν φωτιά στην εκκλησία!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

dimpenews.com



-https://www.youtube.com/watch?v=On2kjxVckhE

The village of Ovadne, Volyn region. For the rector’s refusal to move from the Moscow to the Kiev Patriarchate, the Ukranian Nationalists set fire to the Holy Ascension Church

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

http://aktines.blogspot.com/2023/01/blog-post_13.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!