Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Σιωνιστές Ουκρανο-μπαντεριστές, επιχειρούν μέ ΜΑΝΙΑ ν΄αφαιρέσουν τόν Σταυρό από Ρώσο αιχμάλωτο στρατιώτη!!! Θέλουν νά ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ μέ τήν α λ υ σ ί δ α του Σταυρού!! ΜΙΣΟΣ γιά τόν Σταυρό! ΜΙΣΟΣ γιά όσους φέρουν Σταυρό ! ! ! Β Ι Ν Τ Ε Ο




Σιωνιστές Ουκρανο-μπαντεριστές επιχειρούν με μανία ν΄αφαιρέσουν το Σταυρό από Ρώσο αιχμάλωτο στρατιώτη!!! Θέλουν να τον πνίξουν με την αλυσίδα του Σταυρού!!! Μίσος για το Σταυρό. 
Μίσος για όσους φέρουν Σταυρό!!!



Βασανισμός Ρώσου αιχμάλωτου στρατιώτη από Ουκρανομπαντεριστές. 

Φέρει χειροπέδες είναι ακινητοποιημένος και οι δήμιοι τον χτυπούν βάναυσα στο πρόσωπο και προσπαθούν με μανία κατειλημμένοι να του αποσπάσουν το σταυρό που φέρει στο λαιμό. 

Σιωνιστικά ανδρείκελα του σιωνιστή Ζελένσκι επιχειρούν να τον πνίξουν με την αλυσίδα που έχει στο λαιμό στη λύσσα τους να του αφαιρέσουν το σταυρό. 

Φαίνεται έχουν ρητές εντολές.

Ο στρατιώτης δεν πολεμάει μόνο για τη Ρωσία είναι στρατιώτης του κόσμου. 

Πολεμάει ενάντια στην παγκόσμια ηγεμονία που μετεξελίχθηκε σε Παγκόσμια Δικτατορία (2020-2022) ενάντια στη μεγαλύτερη αποικιοκρατική δύναμη όλων των εποχών που καθυπόταξε ολόκληρες ηπείρους και κατέκτησε ευτελίζοντας τους αρχαιότερους και μοναδικούς πολιτισμούς του κόσμου..

dimpenews.com
https://dimpenews.com/2023/01/15/%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5/

1 σχόλιο:

  1. Πολλές φορές μου έρχεται στο μυαλό η ιδέα να μπεί σε εφαρμογή αυτή η παλιά νομοθεσία των εβραίων "το οφθαλμόν αντι οφθαλμού" είς τον πρέποντα χρόνο μήπως και αρχίσουν όλα αυτά τα διαβολανθρωπάκια να αντιληφθούν ότι το φιλότιμο η πραότητα και η ανεκτικότητα των Χριστιανών δεν είναι αδυναμία ή βλακεία που το εκλαμβάνουν αυτοί αλλά προτέρημα ποιότητος χαρακτήρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!