Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

ΥΠΕΞ Ρωσίας: το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσσο, έχει ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ εαυτόν, αφού παράβλαψε τόν επί σειρά ετών αντισημιτισμό στήν Ουκρανία, τά σύμβολα των 'SS', σβάστικες καί τήν εξύμνηση των συνεργατών των Ναζί, από το καθεστώς του Κιέβου!....



Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στην πρόταση του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσσου, για «συγγνώμη» για τήν σύγκριση των δυτικών ενεργειών στην Ουκρανία με εκείνες της ναζιστικής Γερμανίας κατά της ΕΣΣΔ.

«Η γνώμη μιας οργάνωσης που έχει  α γ ν ο ή σ ε ι   το καταστροφικό επίπεδο του αντισημιτισμού στην Ουκρανία για πολλά χρόνια, δεν ενδιαφέρει.


Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο κατάφερε να παραβλέψει τα σύμβολα των SS, τις σβάστικες και την εξύμνηση των συνεργατών των Ναζί από το καθεστώς του Κιέβου. 

Η δομή έχει απαξιώσει τον εαυτό της σε αυτόν τον τομέα.” τόνισε το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Στη φωτογραφία ο στρατηγός Valery Zaluzhny επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων Ουκρανίας ποζάρει πανευτυχής με πορτραίτο του συνεργάτη των ναζιστών και του Χίτλερ στο Β΄Παγκόσμιο τον Στεπάν Μπαντέρα υπεύθυνο για εξολόθρευση εκατοντάδων χιλιάδων Εβραίων και Πολωνών. 

Το καθεστώς του Κιέβου είναι ναζιστικό, ο στρατός του είναι 'SS' και στην κλοπιμαία θέση του Προέδρου, έβαλαν ένα θεατρίνο Εβραίο για ξέπλυμα παριστάνοντας στη Δύση τον κυνηγημένο Εβραίο…

Ο Λαβρόφ έχει δίκιο οι ΗΠΑ συμπαρασύροντας την Ευρώπη αυτή τη φορά συμμάχησαν με το ναζισμό….. μόνο και μόνο γιατί τους βόλευε για να διαλύσουν τη Ρωσία. 

Το ΥΠΕΞ Ρωσίας έχει δίκιο ναι το καθεστώς Κιέβου προβαίνει σε εγκωμιασμό εξύμνηση των συνεργατών των Ναζί!

 Στρατολογεί ναζί, εξαίρει την ιδεολογία του ναζισμού μόνο και μόνο για ν΄ανατροφοδοτήσει τήν σύγκρουση με Ρωσία ως συνέχεια του αντισοβιετισμού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!