Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΚΟΥΝΕ; H Big Medicine ΩΘΕΙ τίς γυναίκες νά αρχίσουν νά κάνουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ μαστογραφίες, στήν ηλικία των 40 ετών, υποβάλλοντάς τις σέ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, που προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ ! ! ! !

 


Η Ειδική Ομάδα Προληπτικών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών (USPSTF) δημοσίευσε νέο σχέδιο συστάσεων (https://naturalnews.com/029839_mammograms_risk.html) που προτρέπει όλες τις γυναίκες να υποβάλλονται σε μαστογραφία με ακτίνες Χ κάθε δύο χρόνια ξεκινώντας από την ηλικία των 40 ετών τώρα, αντί για την προηγούμενη ηλικία έναρξης των 50 ετών.



Από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού το 1985, οι λεγόμενες εκστρατείες «μάρκετινγκ αιτίας» που προωθούν τη μαστογραφία έχουν αυξηθεί. Ξεκίνησε με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και σταδιακά μειώνεται για να συμπεριλάβει και νεώτερες γυναίκες.

Η ιδέα του «πρώϊμου ελέγχου» έχει προωθηθεί πιεστικά στα κεφάλια των γυναικών σε τέτοιο βαθμό που ορισμένες έχουν αναπτύξει μια εμμονή με το να πιέζουν το στήθος τους για να εντοπίσουν ενδεχομένως την παρουσία καρκίνου του μαστού νωρίς - αλλά με ποιο κόστος;

Αποδεικνύεται ότι η βιομηχανία καρκίνου χρησιμοποιεί τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του μαστού ως όχημα για να ρουφήξει τις γυναίκες στον ακριβό κόσμο της θεραπείας του καρκίνου του μαστού. Και όλο αυτό το διάστημα, οι γυναίκες δεν ενημερώνονται ποτέ για τίποτα προληπτικό που μπορούν να κάνουν για να αποφύγουν την ανάπτυξη της νόσου.

«Η «βιομηχανία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού» είναι διαβόητη για την ξεδιάντροπη προώθηση προϊόντων που είναι γνωστό ότι προκαλούν καρκίνο (https://cancercauses.news/), όπως το πρόχειρο φαγητό, τα αναψυκτικά, τα τοξικά καλλυντικά, ακόμη και το fracking, το οποίο απαιτεί τη χρήση δεκάδων καρκινογόνων χημικών ουσιών - ακόμη και ραδιονουκλεϊδίων, με αποτέλεσμα τη μόλυνση του περιβάλλοντος", προειδοποιεί μια έκθεση.

«Η βιομηχανία ρίχνει μια ροζ κορδέλα σχεδόν σε κάθε προϊόν ή υπηρεσία που είναι πρόθυμη να δωρίσει στον «σκοπό» της, ο οποίος ποτέ δεν αντιμετωπίζει τις βασικές αιτίες της επιδημίας του καρκίνου. Αντίθετα, το καλύπτει κιόλας».

(Σχετικά: Οι ειδικοί λένε (https://naturalnews.com/029839_mammograms_risk.html) ότι οι μαστογραφίες δεν λειτουργούν καν για την ανίχνευση του καρκίνου του μαστού.)

Όσο περισσότερες μαστογραφίες κάνει μια γυναίκα, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητές της να αναπτύξει καρκίνο

Η ίδια η μαστογραφία είναι αιτία καρκίνου λόγω όλης της ακτινοβολίας που εκτοξεύει η τεχνολογία στο σώμα των γυναικών. Όσο περισσότερες μαστογραφίες κάνουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του μαστού, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί περισσότερα χρήματα για τη βιομηχανία καρκίνου.

Οι γυναίκες δεν ενημερώνονται ποτέ για τίποτα από αυτά όταν πιέζονται να κάνουν μαστογραφία. Και τώρα που οι γυναίκες από την ηλικία των 40 ετών θα τα κάνουν τακτικά, οι κίνδυνοι είναι ακόμη μεγαλύτεροι επειδή θα υποβληθούν σε επιπλέον 10 χρόνια ραδιενεργών εξετάσεων, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους να αναπτύξουν καρκίνο ως αποτέλεσμα.

«Δυστυχώς, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας και η ιατρική βιομηχανία φέρνουν στο προσκήνιο και ακόμη και διογκώνουν τα θεωρητικά οφέλη της μαστογραφίας χωρίς να αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια τη σοβαρότητα των γνωστών κινδύνων της», προειδοποιούν οι εκθέσεις.

«Αυτή η προκατάληψη παραβιάζει την ιατρική ηθική αρχή της ενημερωμένης συναίνεσης, η οποία απαιτεί από τους ασθενείς να ενημερώνονται για τους πραγματικούς κινδύνους και τα οφέλη μιας παρέμβασης, προκειμένου να κάνουν μια ενημερωμένη επιλογή».

Είναι ενδιαφέρον ότι το USPSTF μείωσε ξαφνικά την ηλικία έναρξης για μαστογραφίες από 50 σε 40, βλέποντας πώς το 2016, ο οργανισμός συμβούλεψε να μην πάρει οποιαδήποτε γυναίκα κάτω των 40 ετών.

«Η έναρξη του μαστογραφικού ελέγχου σε νεαρότερη ηλικία και ο συχνότερος έλεγχος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υπερδιάγνωσης και επακόλουθης υπερθεραπείας», ανέφερε η ομάδα μόλις πριν από επτά χρόνια.

Τι άλλαξε εν τω μεταξύ για να αναγκάσει το USPSTF να εγκαταλείψει ξαφνικά αυτήν την προειδοποίηση και να αγκαλιάσει το ακριβώς αντίθετο; Οι πιθανότητες είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα και τη συνέχιση της κομπίνας του καρκίνου.

Με πολλούς τρόπους, η μαστογραφία φυτεύει τον ραδιενεργό σπόρο, για να το πούμε έτσι, που ξεκινά το σώμα μιας γυναίκας στο θανατηφόρο μονοπάτι της ανάπτυξης καρκίνου του μαστού, ο οποίος στη συνέχεια «αντιμετωπίζεται» με περισσότερη ακτινοβολία, χημειοθεραπεία και άλλα δηλητήρια, τα οποία συχνά σκοτώνουν την ασθενή.

«Σκεφτείτε ότι η ιατρική ακτινοβολία που σχετίζεται τόσο με διαγνωστικές τεχνολογίες όπως η μαστογραφία ακτίνων Χ όσο και με θεραπευτικές τεχνολογίες όπως η ακτινοθεραπεία μπορεί να συμβάλει στην αθανατοποίηση καλοήθων ή χαμηλού κινδύνου καρκινικών κυττάρων που διαφορετικά δεν θα διέθεταν ικανότητες σχηματισμού όγκων ή μεταστατικό φαινότυπο», προειδοποιούν οι εκθέσεις.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου, επισκεφθείτε το CancerSolutions.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

GreenMedInfo.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-05-15-big-medicine-pushing-women-risky-mammograms-40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!