Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Οι ασθενείς με καρκίνο αναφέρουν θεραπεία από τη θεραπεία με ιβερμεκτίνη




Η ιβερμεκτίνη είναι προφανώς επίσης αποτελεσματική κατά του καρκίνου.

Ο διάσημος ογκολόγος, ακτινολόγος και ανοσολόγος Δρ William Makis αναφέρει τώρα ότι ένας ασθενής από καρκίνο του προστάτη σταδίου 4 έχει αναρρώσει με εκπληκτικό τρόπο.


6 Οκτωβρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 2,1 λεπτά


Η ιβερμεκτίνη είναι απαλλαγμένη από διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ως εκ τούτου δεν αποτελεί πλέον καλή επιχείρηση για φαρμακευτικά προϊόντα. 

Ως εκ τούτου, γίνονται προσπάθειες να κακολογηθεί η επίδρασή της και έχει συκοφαντηθεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ως «αποπαρασιτωτής αλόγων». 

Εκτός από την επίδρασή της στις αναπνευστικές λοιμώξεις, έχει επίσης ισχυρή επίδραση στον καρκίνο, όπως ανέφερε το TKP. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, όπως έχει βρεθεί σε μελέτες, έχει τουλάχιστον 15 μηχανισμούς δράσης κατά του καρκίνου. Έτσι γνωρίζουμε όχι μόνο για τις θεραπευτικές επιτυχίες, αλλά και γιατί και πώς λαμβάνει χώρα η θεραπεία.


Δεδομένου ότι η συμβατική ιατρική αντιτίθεται στη χρήση γνωστών και αποτελεσματικών φαρμάκων για την προστασία των κερδοσκοπικών συμφερόντων της Big Pharma, η εφαρμογή συχνά λαμβάνει χώρα πίσω από τις πλάτες των γιατρών. 

Το ίδιο αναφέρει και ο Δρ. Makis. Ο ασθενής είπε ότι πήρε κρυφά ιβερμεκτίνη μαζί με άλλες θεραπείες και εξέπληξε τους γιατρούς του με μια «αρκετά γρήγορη» ανάρρωση.

Ο Δρ. Makis έμαθε ότι το πρωτόκολλό του για την ιβερμεκτίνη ακολουθήθηκε χωρίς να ενημερώσει τον γιατρό του.



Ως αποτέλεσμα, τα επίπεδα PSA του ασθενούς μειώθηκαν στα επίπεδα ύφεσης "αρκετά γρήγορα" μετά τη λήψη ιβερμεκτίνης.

Οι γιατροί σοκαρίστηκαν από το πόσο γρήγορα ο ασθενής ανάρρωσε χωρίς προβλήματα / παρενέργειες.

Ο ασθενής είπε στον Δρ. Makis ότι «πάλευε με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο του προστάτη σταδίου 4».

«Συνδύασα το πρωτόκολλό σας για την ιβερμεκτίνη μαζί με τις χημειοθεραπείες», είπε ο ασθενής στον Δρ. Makis.

«Πετύχαμε τον στόχο μας να μειώσουμε το επίπεδο PSA μου στο 0,02 αρκετά γρήγορα. Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι με το πόσο γρήγορα πήγε».

«Δεν ήξεραν ότι είχα πάρει ιβερμεκτίνη.

«Παίρνω 72 mg ιβερμεκτίνης με χημειοθεραπεία τους τελευταίους 6 μήνες, χωρίς προβλήματα ή παρενέργειες», εξηγεί ο ασθενής.

«Νομίζω ότι πρέπει να μπω σε κατάσταση διατήρησης τώρα».

Άλλοι ειδικοί στην ογκολογία έχουν επίσης δημοσιεύσει τέτοιες θεραπευτικές επιτυχίες μετά από θεραπείες ιβερμεκτίνης.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



Οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Ιστοσελίδα προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς γενικής ενημέρωσης. Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν μπορούν σε καμμία περίπτωση να υποκαταστήσουν την άσκηση της ιατρικής, η οποία βασίζεται στην άμεση σχέση γιατρού-ασθενούς. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να το συζητήσετε με τον γιατρό σας, προκειμένου να λάβετε την κατάλληλη διάγνωση και θεραπεία ή (σε περίπτωση έκτακτης ιατρικής ανάγκης) με την άμεση ιατρική βοήθεια (ΕΚΑΒ, τηλ. 166). Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στην παρούσα Ιστοσελίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!