Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Αποκλειστικό: Το 70% των ταριχευτών αναφέρουν ότι βρήκαν περίεργους θρόμβους αίματος από τα μέσα του 2021. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Ενδεχομένως ενοχλητικό οπτικό υλικό)

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender, ο πρώην ταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας Thomas Haviland μοιράστηκε το αποτέλεσμα της έρευνάς του για τους ταριχευτές, οι οποίοι ανέφεραν απότομες αυξήσεις στους ινώδεις θρόμβους, τη μικροπήξη και τους θανάτους βρεφών από τα μέσα του 2021 μετά τη μαζική διάθεση εμβολίων COVID-19.

Από τον John-Michael Dumais

Σε μια πρόσφατη έρευνα σε 269 ταριχευτές σε τέσσερεις μεγάλες χώρες και τρεις ηπείρους, περισσότερο από το 70% ανέφερε ότι βρήκε περίεργους ινώδεις θρόμβους λευκού αίματος σε σημαντικά ποσοστά νεκρών το 2023 - θρόμβους που δεν έβρισκαν πριν από την πανδημία.

Μια παρόμοια έρευνα που διεξήχθη στα τέλη του 2022 αποκάλυψε ότι το 66% των ταριχευτών άρχισε να βρίσκει τους ασυνήθιστους θρόμβους στα μέσα του 2021, υποδηλώνοντας μια χρονική σύνδεση με την κυκλοφορία εμβολίων COVID-19, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα εκείνο το έτος.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender, ο δημιουργός των ερευνών, πρώην σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Thomas Haviland, δήλωσε ότι συνέλαβε το έργο αφού παρακολούθησε το ντοκυμανταίρ, "Died Suddenly", όπου ταριχευτές ανέφεραν ότι παρατήρησαν πρωτοφανείς ινώδεις μάζες που φράζουν τις αρτηρίες.

Ο Richard Hirschman, ένας από τους ταριχευτές που εμφανίζονται στο ντοκυμανταίρ, μίλησε επίσης στο The Defender.

«Στα πρώτα 20 χρόνια εμπειρίας μου, δεν είχα δει ποτέ τέτοιους θρόμβους. Και τα βλέπουμε τόσο στις αρτηρίες όσο και στις φλέβες», δήλωσε ο Hirschman.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνάς του, ο Haviland είπε: «Ξέρω ότι η συσχέτιση δεν είναι απαραίτητα αιτιώδης συνάφεια, αλλά φίλε, υπάρχει πάρα πολλή συσχέτιση που συμβαίνει εδώ».

Στις 9 Ιανουαρίου, ο Haviland έστειλε τα αποτελέσματα της έρευνάς του στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση.

Ο Haviland έχασε την προσοδοφόρα δουλειά του στην άμυνα το 2021 επειδή αρνήθηκε το υποχρεωτικό εμβόλιο. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να επαληθεύει τους ισχυρισμούς των ασυνήθιστων θρόμβων ερευνώντας τους ταριχευτές παγκοσμίως σχετικά με το τι παρατηρούσαν στο έργο τους, ώστε να μπορέσει να ποσοτικοποιήσει πόσο διαδεδομένο είχε γίνει αυτό το φαινόμενο.

Haviland προς τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας: «Ντροπή σας»

Ο Haviland υπηρέτησε 20 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ πριν περάσει 16 χρόνια εργαζόμενος ως ηλεκτρολόγος μηχανικός για έναν εργολάβο άμυνας στην αεροπορική βάση Wright-Patterson στο Οχάϊο.

Με πάθος για την ανάλυση δεδομένων ριζωμένο στην εκπαίδευσή του στα μαθηματικά και τη μηχανική, ο Haviland βοήθησε στην ανάπτυξη εξελιγμένων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένου του μαχητικού αεροσκάφους F-16, του F-22 Raptor και του μαχητικού stealth F-117.

Ωστόσο, η μακρά στρατιωτική του καρριέρα σταμάτησε απότομα τον Οκτώβριο του 2021 όταν αρνήθηκε να λάβει το υποχρεωτικό εμβόλιο COVID-19 σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές απαιτήσεις που εκδίδονται για στρατιωτικούς, κυβερνητικούς υπαλλήλους και ομοσπονδιακούς εργολάβους.

Ο Haviland ανησυχούσε για την έλλειψη δεδομένων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας στο πειραματικό εμβόλιο. Ερεύνησε ευρέως το θέμα, αλλά δεν μπόρεσε να βρει πολλές επίσημες πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ή στην ιστοσελίδα του CDC.

Ωστόσο, βρήκε μια τεχνική ενημέρωση του Σεπτεμβρίου 2021 (βλ. Πίνακα 5) από τη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (PHE) που δείχνει εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις COVID-19 που καταγράφηκαν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, υπονομεύοντας τους ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια θα εμπόδιζαν τη μετάδοση.

"Το ποσοστό θνησιμότητας [CFR] [στο έγγραφο PHE] για τους μη εμβολιασμένους ήταν περισσότερο από 3,6 φορές χαμηλότερο από το CFR για τους πλήρως εμβολιασμένους", είπε.

Μετά την τελική προθεσμία για τη συμμόρφωση με την εντολή εμβολιασμού, ο Haviland έστειλε στον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας ένα email λέγοντας: «Ντροπή σας που δεν υπερασπιστήκατε το δικαίωμά μας να αποφασίσουμε μόνοι μας εάν θα κάνουμε ή όχι ένεση με πειραματικό φάρμακο».

Σε μια προκλητική τελευταία στάση, ο Haviland αντέγραψε το email στους 30.000 υπαλλήλους της βάσης.

Τριάντα λεπτά αργότερα - όπως ακριβώς περίμενε - ο εργοδότης του τηλεφώνησε για να πει ότι απολύθηκε.

«Κατά κάποιο τρόπο ήταν ευλογία, σωστά;» είπε ο Haviland. Ήταν 61 ετών εκείνη την εποχή και έπαιρνε τον μισθό συνταξιοδότησης ενός ταγματάρχη της Πολεμικής Αεροπορίας και η σύζυγός του, 10 χρόνια νεώτερη, εξακολουθούσε να εργάζεται.

«Έτσι μπορέσαμε να τα καταφέρουμε οικονομικά και μπόρεσα να το κάνω αυτό», δήλωσε ο Haviland, προσθέτοντας ότι η αποχώρηση από τον ρόλο του παρείχε χώρο για τη συνέχιση κρίσιμων ερευνών όπως η έρευνα ταριχευτή.

«Οι ταριχευτές θέλουν πραγματικά να σας πουν τι βλέπουν»

Για να επικυρώσει συστηματικά τις αναφορές και να διασφαλίσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ο Haviland δημιούργησε μια έρευνα 12 ερωτήσεων χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα SurveyMonkey για να συλλέξει ανώνυμα στοιχεία ταριχευτών.

Το ερωτηματολόγιο ζήτησε από τους ερωτηθέντες να προσδιορίσουν τι είδους θρόμβους αίματος παρατηρούσαν, πότε άρχισαν να εμφανίζονται οι ανωμαλίες, το εκτιμώμενο ποσοστό των σωμάτων που εμφανίζουν τις ινώδεις μάζες και τις ηλικίες των νεκρών.

Για να μεγιστοποιήσει τη συμμετοχή, ο Haviland αξιοποίησε εκτεταμένα επαγγελματικά δίκτυα διευθυντών κηδειών. Έστειλε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ενσωματωμένους συνδέσμους έρευνας στους προέδρους 50 κρατικών και εθνικών οργανισμών ζητώντας τους να διαδώσουν το ερωτηματολόγιο στα εκατοντάδες γραφεία κηδειών μελών τους.

Ταυτόχρονα, ο Haviland έστειλε απευθείας email σε περισσότερες από 1.700 μεμονωμένες διευθύνσεις γραφείων τελετών που αποκτήθηκαν μέσω διαδικτυακών αναζητήσεων, στοχεύοντας μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές στις 30 πολυπληθέστερες πολιτείες των ΗΠΑ και διευθυντές κηδειών στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Αυτή η διττή στρατηγική προσέγγισης είχε ως στόχο να ενθαρρύνει την ανώνυμη διεξαγωγή ερευνών χωρίς την πίεση των εργοδοτών, είπε.

Για να αποφευχθεί η εισαγωγή μεροληψίας, ούτε η επιστολή πρόσκλησης για έρευνα ούτε η ίδια η έρευνα ανέφεραν τη νόσο COVID-19 ή τα εμβόλια.

«Προσπάθησα να το κάνω όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτα», είπε ο Haviland. «Έστειλα την έρευνα σε τόσες «μπλε πολιτείες» όπως η Καλιφόρνια, το Ιλινόϊς, η Νέα Υόρκη και η Μασαχουσέτη, όσες και σε «κόκκινες πολιτείες» όπως το Οχάϊο, το Τέξας και η Φλόριντα».

«Αν μη τι άλλο, η έρευνά μου μπορεί να είναι ελαφρώς "μπλε"», είπε, επειδή τα περισσότερα από τα γραφεία τελετών που ζήτησε βρίσκονταν σε μεγάλες πόλεις όπως το Λος Άντζελες, το Τορόντο, το Λονδίνο και το Σίδνεϋ, τα οποία είπε ότι «συνήθως είναι άπαχα "μπλε"».

Ο Haviland αντιμετώπισε διστακτικότητα κατά τη διανομή της έρευνας, συγκεντρώνοντας αρχικά μόνο 14 απαντήσεις. Υποπτευόμενος ότι πολλοί διευθυντές κηδειών περιόριζαν τη συμμετοχή για να αποφύγουν τις αντιδράσεις, ο Haviland επικοινώνησε απευθείας με τους επικεφαλής των κρατικών ενώσεων.

Αφού μίλησαν με την Ένωση Διευθυντών Κηδειών της Πενσυλβάνια για να διασφαλίσουν ότι κυκλοφόρησαν το ερωτηματολόγιό του, ταριχευτές από την πολιτεία ανέβασαν ξαφνικά 126 απαντήσεις σε δύο ημέρες.

«Μου είπαν ότι οι ταριχευτές θέλουν πραγματικά να σας πουν τι βλέπουν στην αίθουσα ταρίχευσης, αν αισθάνονται ότι έχουν άδεια» από τον άμεσο προϊστάμενό τους ή την κρατική ένωση διευθυντών κηδειών, δήλωσε ο Haviland.

Ο Hirschman είπε στο The Defender ότι μέρος της επιφυλακτικότητας μπορεί να οφείλεται σε κοινωνικά ταμπού γύρω από το να μιλάμε για τους νεκρούς.

«Ήταν δύσκολο για μένα, ακόμη και στην αρχή, να μιλήσω επειδή διδασκόμαστε στο νεκροτομείο ότι τα πράγματα που βλέπουμε στην αίθουσα ταρίχευσης είναι κάπως ιερά», δήλωσε ο Hirschman.

Αν και οι περισσότερες ενώσεις αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην έρευνα του Haviland, η στρατηγική προσέγγισης της βάσης τελικά απέδωσε περισσότερες απαντήσεις.

«Υπάρχει καταστολή στα ανώτερα επίπεδα», δήλωσε ο Haviland, επισημαίνοντας παραδείγματα από τον πρόεδρο των ενώσεων διευθυντών κηδειών στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι απλώς του είπαν ότι δεν επρόκειτο να συμμετάσχουν.

Το 20% των ταριχευτών επισήμαναν αυξημένους θανάτους βρεφών σε σχέση με το 2019

Οι έρευνες ταριχευτών του 2022 και του 2023 καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό συνεπή ευρήματα περίεργων φαινομένων πήξης του αίματος που ξεκινούν στα μέσα του 2021 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Στην έρευνα του Haviland του 2023 που έκανε δημοσκόπηση σε 269 ταριχευτές παγκοσμίως, περισσότερο από το 70% ανέφερε ότι είδε λευκούς ινώδεις θρόμβους κατά μέσο όρο στο 20% των πτωμάτων.

Ο Hirschman είπε ότι άρχισε να βλέπει θρόμβους στις αρχές του 2021 και μέχρι σήμερα συνεχίζει να τους βλέπει περίπου στα μισά από τα σώματα που ταριχεύει. «Όσο μεγαλύτερος είναι ο άνθρωπος, τόσο περισσότερους βλέπω».

Πίστωση: Richard Hirschman



Σχεδόν το 80% των ερωτηθέντων στην έρευνα ανέφεραν μικροπήξη σε περίπου 25% των νεκρών κατά μέσο όρο, όπως αποδεικνύεται από υλικό που μοιάζει με «κόκκους καφέ» στην αποστράγγιση του αίματος. Μερικοί ταριχευτές είδαν αυτούς τους θρόμβους σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σορών.

Μικροθρόμβωση παρατηρήθηκε πολύ σπάνια (λιγώτερο από 5%) σε νεκρούς πριν από τα εμβόλια COVID-19 ή COVID-19, σύμφωνα με τους ερωτηθέντες της έρευνας.

Οι ταριχευτές ανέφεραν συνολική αύξηση όλων των τύπων πήξης σε όλες τις ηλικιακές ομάδες - αλλά ειδικά στις ηλικίες 36 ετών και άνω - απηχώντας πραγματικά δεδομένα από τις τάσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας που δείχνουν αυξημένες πληρωμές επιδομάτων θανάτου για νεότερους ανθρώπους, δήλωσε ο Haviland.

«Είμαι ταριχευτής εδώ και 23 χρόνια και στα πρώτα 20 χρόνια εμπειρίας μου, δεν είχα δει ποτέ θρόμβους σαν αυτούς», δήλωσε ο Hirschman.

Επιπλέον, περίπου το 20% των ταριχευτών επισήμαναν αυξημένους θανάτους βρεφών σε σχέση με το 2019, περίπου 25% αύξηση σύμφωνα με τους ερωτηθέντες που σημείωσαν την τάση.

«Μπορώ να σας πω ότι έχω δει μια αύξηση στους θανάτους εμβρύων, βλέποντας μωρά, πρόωρα μωρά», δήλωσε ο Hirschman. «Έχω δει επίσης αρκετούς ανθρώπους που πεθαίνουν από καρκίνο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Πίστωση: Thomas Haviland, 2023 Embalmers Survey

Η έρευνα του Haviland περιελάμβανε ένα προαιρετικό πεδίο για την προσθήκη σχολίων. Εδώ είναι μια μικρή επιλογή από το τι έγραψαν διαφορετικοί ταριχευτές:

«Έχω δει μεγαλύτερη αύξηση σε αυτούς τους μεγάλους ινώδεις θρόμβους από τότε που βγήκε το εμβόλιο COVID».

«Σχεδόν όλοι που εμβολιάστηκαν, έδειξαν αυτούς τους θρόμβους, μαυρισμένα δάχτυλα, μαυρισμένα δάχτυλα των ποδιών, κηλιδωμένο δέρμα».

"Οι δομές που αφαιρούνται από τη δική μου οπτική γωνία φαίνονται αδύνατο για το ανθρώπινο σώμα να τις δημιουργήσει από μόνο του. Επίσης, προσπάθησα να λεκιάσω και να παρατηρήσω κάτω από ένα μικροσκόπιο «αίμα» από μία από τις δομές που δεν απορροφούν λεκέδες όπως είναι χαρακτηριστικό του αίματος».

«Το 2022 η εταιρεία μας είχε περισσότερους θανάτους βρεφών από ποτέ. Το 2023 παρατήρησα περισσότερους λευκούς ινώδεις θρόμβους από ό, τι είχα δει ποτέ, κυρίως σε ηλικιωμένους».

«Σπάνια έχω σώμα χωρίς πήξη στις μέρες μας. Τα περισσότερα από τα μικρά δεν ταριχεύονται, ειδικά ο εμβρυϊκός θάνατος. Περίπου κάθε ταριχευτής και διευθυντής κηδειών που γνωρίζω ανησυχεί για τα θέματα πήξης. Αισθάνονται σαν να συνδέονται με το πειραματικό εμβόλιο το οποίο πολλοί από αυτούς το πήραν οι ίδιοι».

«Σημειώθηκε ότι εκείνοι που θεωρούνταν υγιείς εξακολουθούσαν να παρέχουν αυτούς τους θρόμβους και το ηλικιακό πλαίσιο ήταν υψηλότερο στις ηλικίες 50 έως τις αρχές της δεκαετίας των 60 ετών. Είμαι ευγνώμων που γίνεται μια μελέτη σχετικά με αυτό, καθώς φαίνεται ένα μυστήριο γιατί αυτό συμβαίνει ξαφνικά χωρίς αλλαγή χημικών, τεχνικής ή χρονοδιαγράμματος όταν οι ταριχεύσεις γίνονται αμέσως μετά το θάνατο (λιγώτερο από 5 ώρες)».

«Έχω παρατηρήσει κάθε είδους διαφορετικούς θρόμβους αίματος τα τελευταία χρόνια... Ένας συγκεκριμένος θρόμβος στην πραγματικότητα με απασχολεί ... Είναι ινώδης με γάγγλια, σχεδόν μοιάζει με χταπόδι ή καλαμάρι στην εμφάνιση. Μια συμπαγής ινώδης δομή σαν τσαμπί με τρύπες ή χορδές που διακλαδίζονται από διαφορετικές κατευθύνσεις.

«Νομίζω ότι οι περισσότερες από όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν ήταν οι υψηλότερες το 2020 έως το 2022. Και όλα τα βρέφη / αποβολές ήταν 100% αποτέφρωση. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους θρόμβους, μπορούν να εμφανιστούν σε έναν νεκρό που έχει πεθάνει για 20 λεπτά, γεγονός που το καθιστά τόσο περίεργο».

«Ως ταριχευτής για πάνω από 20 χρόνια, αυτοί οι τύποι θρόμβων υπήρχαν πάντα. Αυτό το θέμα έχει πολιτική κλίση κατά τη γνώμη μου. Ο COVID είναι πραγματικός, το εμβόλιο απαραίτητο. Όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν».

Προοπτικές σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, την αιτιώδη συνάφεια των θρόμβων

Οι περισσότεροι από τους ταριχευτές που ο Haviland εξέτασε και πήρε συνέντευξη επέμειναν ότι οι ανωμαλίες πήξης αναπτύσσονταν πριν από το θάνατο και όχι μετά τη νεκροψία, αναφέροντας περιπτώσεις θρόμβων σε σώματα που έφθασαν λίγο μετά τον θάνατό τους.

«Οι ταριχευτές με τους οποίους είμαι σε επαφή επιμένουν ότι συμβαίνει πριν από το θάνατο, αλλά υπήρξε κάποια διαμάχη σχετικά με αυτό», δήλωσε ο Haviland. «Μερικοί ταριχευτές είπαν, 'ναι, ο θρόμβος σχηματίστηκε, αλλά πιστεύουμε ότι συμβαίνει αμέσως μετά το θάνατο'».

«Το σώμα ψύχεται μετά θάνατον και το αίμα αρχίζει να πήζει και στη συνέχεια τα πράγματα αρχίζουν να διαχωρίζονται», εξήγησε ο Haviland.

Αλλά οι ταριχευτές με τους οποίους μίλησε του είπαν ότι νόμιζαν ότι η πήξη έπρεπε να συμβεί πριν από το θάνατο, επειδή έβρισκαν τους τεράστιους λευκούς ινώδεις θρόμβους σε νεκρούς που ήταν μόνο μία ή δύο ώρες μετά τον θάνατο και ακόμα ζεστά.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να σχηματίστηκαν μόνο σε μία ή δύο ώρες, όταν το σώμα ήταν ακόμα ζεστό», δήλωσε ο Haviland.

Πίστωση: Thomas Haviland

Ο Hirschman είπε ότι έχει δει έναν ινώδη θρόμβο που αφαιρέθηκε από ένα ζωντανό άτομο, αλλά ότι έχει επίσης δει επιπλέον σχηματισμό υλικού από το αίμα σε ένα σωλήνα ECMO (ένα μηχάνημα που οξυγονώνει το αίμα έξω από το σώμα) μετά θάνατον. Το σώμα που ετοίμαζε είχε έναν θρόμβο που έτρεχε κατά μήκος του ποδιού.

Ο Hirschman υπέθεσε ότι το υλικό σχηματισμού θρόμβων που προκαλείται από τα εμβόλια θα μπορούσε να κυκλοφορεί σε υγρή μορφή στο αίμα έως ότου κάποια άγνωστη ακόμη διαδικασία το προκαλέσει να στερεοποιηθεί στη σκληρυμένη μορφή που βρίσκεται από τους ταριχευτές.

Ο Hirschman δήλωσε ότι οι επιστήμονες με τους οποίους είναι σε επαφή εργάζονται για την ανάπτυξη διαγνωστικών εξετάσεων για να προσδιορίσουν τι υπάρχει στο αίμα που προκαλεί τους θρόμβους. «Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να ελέγξουν αν οι άνθρωποι το έχουν αυτό να κυλάει στο σώμα τους», είπε.

Ο Δρ Ryan Cole, κλινικός παθολόγος με το δικό του διαγνωστικό εργαστήριο, σε πρόσφατη συνέντευξή του διευκρίνισε τη διαφορά μεταξύ θρόμβων που σχηματίζονται ενώ ένα άτομο είναι ζωντανό και εκείνων που σχηματίζονται μετά το θάνατο.

«[Σε] μεταθανάτιους θρόμβους... Μπορείτε να δείτε σχεδόν ένα μοτίβο στρωματοποίησης και μπορείτε να πείτε ότι η πήξη συνέβη καθώς το σώμα ψύχθηκε και όλες αυτές οι πρωτεΐνες πήζουν», δήλωσε ο Cole. «Μοιάζει σχεδόν με δακτυλίους δέντρου».

Αλλά το ίδιο μοτίβο εναπόθεσης δεν βρίσκεται σε θρόμβους που σχηματίζονται ενώ ένας ασθενής είναι ζωντανός, δήλωσε ο Cole, όπως οι ινώδεις θρόμβοι που αναφέρθηκαν από ταριχευτές.

«Μπορεί κανείς να αναλύσει και να διακρίνει αυτή τη διαφορά», δήλωσε ο Cole. «Ήταν στον ασθενή προθανάτια και αυτοί οι ασθενείς πέθαναν με αυτούς τους θρόμβους μέσα τους».

Οι επικριτές του ντοκυμανταίρ «Died Suddenly» επαναλαμβάνουν κυρίως την κοινοτοπία ότι «η συσχέτιση δεν είναι αιτιώδης συνάφεια», υποστηρίζοντας ότι όσοι προσπαθούν να συνδέσουν τους θρόμβους με τη διάθεση του εμβολίου είναι αντιεμβολιαστές ή λέγοντας ότι ο ιός SARS-CoV-2 θα μπορούσε να είναι ο ένοχος.

Ωστόσο, οι μακροχρόνιοι επαγγελματίες της βιομηχανίας κηδειών που μίλησαν με τον Haviland συσχετίζουν την εμφάνιση των ινωδών θρόμβων με την ανάπτυξη των εμβολιασμών COVID-19 και όχι με τον ίδιο τον ιό.

«Δεν έχουν τα προσόντα, προφανώς, να πουν γιατί ή πώς σχηματίζονται οι θρόμβοι», δήλωσε ο Haviland. «Αλλά μπορούν να σας πουν πότε έχουν δει κάτι που δεν έχουν δει ποτέ πριν... Και η έκρηξη της πήξης πραγματοποιήθηκε για αυτούς από το 2021 μετά την κυκλοφορία των τρυπημάτων».

Θεωρίες για το πώς σχηματίζονται ινώδεις θρόμβοι

Ο Haviland τόνισε ότι η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου mRNA έχει βρεθεί σε όργανα και ιστούς σε όλο το σώμα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, έως και έξι μήνες μετά τον εμβολιασμό.

Ο Δρ Peter McCullough ανέφερε πήξη σε ασθενείς χωρίς προηγούμενο οικογενειακό ιστορικό ή προσωπικό ιστορικό πήξης για δύο χρόνια μετά τις βολές.

Ο Haviland μοιράστηκε μια θεωρία ότι οι πρωτεΐνες ακίδας που προκαλούνται από το εμβόλιο βλάπτουν το ενδοθήλιο - ένα μόνο στρώμα κυττάρων σε όλο το σώμα που διαχωρίζει τους ιστούς από το κυκλοφορούντα αίμα - προκαλώντας αποκρίσεις πήξης του αίματος ή, μέσω ρήξης, επιτρέποντας υλικό στην κυκλοφορία του αίματος που οδηγεί σε πήξη.

Ο Δρ Lewis Coleman, αναισθησιολόγος και συγγραφέας του "50 Years Lost in Medical Advance", ο οποίος μοιράστηκε τη θεωρία του για το σύνδρομο λευκών πνευμόνων με το The Defender, δήλωσε ότι η πρωτεΐνη ακίδα του mRNA διαταράσσει το αγγειακό ενδοθήλιο, με αποτέλεσμα τη "διαρροή" του ιστικού παράγοντα από τους συνδετικούς ιστούς, το λίπος, τους μυς και τους ιστούς οργάνων στην κυκλοφορία του αίματος.

Μέσω πολλών πολύπλοκων αλληλεπιδράσεων, αυτή η διαρροή μεταβάλλει τον τρόπο με τον οποίο παράγονται η θρομβίνη, το διαλυτό ινώδες και το αδιάλυτο ινώδες (όλοι οι παράγοντες πήξης) και αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος του μυοκαρδίου, εγκεφαλικού επεισοδίου και θρόμβωσης (πήξη), σύμφωνα με τον Coleman.

Η πήξη που προκαλείται από το εμβόλιο έχει συνδεθεί με τα εμβόλια COVID-19 σε πολυάριθμες μελέτες και ανέκδοτες αναφορές.

Ο Haviland είπε: «Αυτοί οι λευκοί ινώδεις θρόμβοι φαίνεται να αποτελούνται από αιμοπετάλια ινώδους και αυτό που ονομάζεται αμυλοειδής πρωτεΐνη, η οποία είναι βασικά ένας φανταχτερός όρος για μια παραμορφωμένη, λανθασμένα αναδιπλωμένη πρωτεΐνη, η οποία στη συνέχεια γίνεται δύσκολο για το σώμα μας να διασπαστεί».

Ο Cole ισχυρίστηκε ότι οι θρόμβοι σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA, την πρωτεΐνη ακίδα και τη μόλυνση του DNA που «κωδικοποιεί μια πολύ κολλώδη πρωτεΐνη», προσθέτοντας, «Είναι μια πρωτεΐνη τύπου αμυλοειδούς, όχι ένα παραδοσιακό αμυλοειδές».

Ο Cole πιστώνει τη Resia Pretorius Ph.D., ερευνήτρια από το Πανεπιστήμιο Stellenbosch στη Νότια Αφρική και τον καθηγητή Douglas Kell από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έδειξαν πώς η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να προκαλέσει τη συσσώρευση πρωτεϊνών στο αίμα απουσία αιμοπεταλίων.

Ένας χαμηλός αριθμός αιμοπεταλίων ή θρομβοπενία είναι μια άλλη καλά τεκμηριωμένη παρενέργεια του εμβολίου mRNA COVID-19.

O Cole δήλωσε τα εξής:

«Γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να προκαλέσει οδούς πήξης. Μπορεί να προκαλέσει ασυνήθιστες συστάδες πρωτεϊνών και σακχάρων και πρωτεϊνών και σακχάρων. Σχεδόν μεταξωτά μοτίβα αλληλένδετων, αλληλένδετων παραγόντων αίματος που εσείς και εγώ κυκλοφορούμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είναι εκεί. Όλοι έχουν ένα ρόλο και μια λειτουργία.

«Αλλά όταν υπάρχει μπλοκάρισμα σε έναν δρόμο, όλοι κολλάνε πίσω από αυτό. Και αυτό βλέπουμε και με αυτούς τους θρόμβους. Αυτά τα ασυνήθιστα αμυλοειδή - ινώδη που είναι δύσκολο να διασπαστούν - τα βρίσκουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού θα έπρεπε να είχαν διασπαστεί».

«Είναι δύσκολο να βρεις πρόβλημα αν δεν ψάξεις»

Εάν μπορεί να τεκμηριωθεί ότι τα εμβόλια COVID-19 υποκινούν αυτήν την κρίση θρόμβων αίματος, ο Haviland προέτρεψε να σταματήσει αμέσως η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού έως ότου οι ειδικοί αποκλείσουν οριστικά τους κινδύνους.

«Νομίζω ότι θα ήταν σοφό σε αυτό το σημείο να αποσύρουμε όλα τα φιαλίδια από τα ράφια για να βεβαιωθούμε ότι κανείς δεν λαμβάνει πλέον αυτά τα εμβόλια», είπε, προσθέτοντας:

Ο Haviland υποστηρίζει αλλαγές πολιτικής που εδραιώνουν το δικαίωμα στην ενημερωμένη συναίνεση και αποτρέπουν τον εξαναγκασμό για λήψη εμβολίων ή φαρμάκων οποιουδήποτε είδους.

Οι ευρύτερες ελπίδες για τη Haviland επικεντρώνονται στις μεταρρυθμίσεις διαφάνειας και στην υπέρβαση της θεσμικής αντίστασης στην αντιμετώπιση των αποδεικτικών στοιχείων για βλάβες στα εμβόλια.

«Είναι δύσκολο να βρεις ένα πρόβλημα αν 

δεν ψάξεις», δήλωσε ο Haviland.

Εν μέσω ανησυχιών αξιοπιστίας γύρω από τις υγειονομικές αρχές, η ευαισθητοποίηση του κοινού παρέχει την τελευταία γραμμή άμυνας, σύμφωνα με τον Haviland. Είπε:

«Εάν το Συνέδριό μας δεν κάνει τίποτα, εάν οι ρυθμιστικές υπηρεσίες μας, όπως ο FDA και το CDC, σιωπήσουν σχετικά με αυτό και η Big Pharma συνεχίσει να προωθεί προϊόντα με βάση το mRNA χρησιμοποιώντας τεχνολογία νανοσωματιδίων λιπιδίων στο μέλλον, απομένει μόνο μία τελευταία γραμμή άμυνας - είμαστε 

εμείς, ο πολίτης».

«Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι 

Αμερικανοί έχουν σταματήσει να παίρνουν 

τα τρυπήματα», είπε. «Έτσι οι Αμερικανοί 

ξυπνούν».


-

Ο John-Michael Dumais είναι συντάκτης ειδήσεων για το The Defender. Υπήρξε συγγραφέας και οργανωτής κοινότητας σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της θανατικής ποινής, του πολέμου, της ελευθερίας της υγείας και όλων των πραγμάτων που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19.


ΠΗΓΗ: https://childrenshealthdefense.org/defender/blood-clots-embalmers-report-mid-2021-covid-vaccines/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Έκκληση για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων για την «πανδημία»

Όλοι όσοι αισθάνονται ζημιωμένοι από τα μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια ή που θέλουν να στηρίξουν την εκστρατεία μπορούν να συμμετάσχουν στην ελεύθερη, διακρατική ποινική καταγγελία με τη βοήθεια της «Εταιρείας Ιατρών και Επιστημόνων για την Υγεία, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία».

https://transition-news.org/europaweiter-aufruf-zur-einreichung-von-strafanzeigen-gegen-die-pandemie


Ελβετοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν μηχανισμό που οδηγεί σε «Long Covid»

Σύμφωνα με τη μελέτη τους, το σύστημα του συμπληρώματος, ένα μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος, είναι υπεύθυνο για αυτό. Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν ότι οι ασθενείς με «Long Covid» ήταν πιο πιθανό να έχουν προϋπάρχουσες παθήσεις από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Ήταν επίσης πιο πιθανό να λάβουν φάρμακα κατά του Covid, όπως η ρεμδεσιβίρη.

https://transition-news.org/schweizer-forscher-wollen-ursache-von-long-covid-entdeckt-haben

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!