Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Παγκόσμιος Οργανισμός Υποκρισίας: Όσοι δεν συμμορφώνονται με τη ΝΔΤ θα σκοτωθούν από την «ασθένεια Χ»! (Μπρρρρρρρρ!!!!!! Μη τα πετάς έτσι απότομα, καλέ!)

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ προειδοποίησε τα κυρίαρχα έθνη ότι τα κράτη που αρνούνται να συμμορφωθούν με τη «Νέα Τάξη» των παγκοσμιοποιητών θα πληρώσουν το τίμημα όταν εξαπολυθεί η λεγόμενη «Ασθένεια Χ» στο κοινό.




σε ένταση πάνω στο δούλεμα, ε..., συγγνώμη πάνω στη δουλειά


θα μπορούσε να είναι σε κάπως πιο ξέγνοιαστες στιγμές



Από τον Hunter Fielding

29 Ιανουαρίου 2024


Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποίησε τα κυρίαρχα έθνη ότι τα κράτη που αρνούνται να συμμορφωθούν με τη «Νέα Τάξη» των παγκοσμιοποιητών θα πληρώσουν το τίμημα όταν η λεγόμενη «Ασθένεια Χ» εξαπολυθεί στο κοινό.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus, η «Νέα Παγκόσμια Τάξη» θα εγκαινιαστεί όταν τα κράτη υπογράψουν τη «Συνθήκη Πανδημίας» του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την «υγεία».

Με την υπογραφή της συνθήκης, οι χώρες θα επιτρέψουν στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και στον ΠΟΥ να δημιουργήσουν μια μη εκλεγμένη ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση.


Υπό τον όρο της συνθήκης, τα έθνη θα πρέπει να παραδώσουν τις εξουσίες τους στον ΟΗΕ για χάρη της «Νέας Τάξης».


Ο ΠΟΥ απαιτεί τώρα από όλα τα κράτη μέλη να υπογράψουν τη συνθήκη προκειμένου να «προστατευτούν» από την «ασθένεια Χ».

Όσοι δεν συμμορφωθούν θα υπογράψουν θανατική καταδίκη για τους πολίτες τους, προειδοποιεί ο Tedros.


Ο Steve Watson και ο καθηγητής Michel Chossudovsky ανέπτυξαν αυτή τη συνωμοσία σε ένα άρθρο της 25ης Ιανουαρίου που δημοσιεύθηκε από το Κέντρο Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση.

Ανέφεραν ένα άρθρο του Forbes σχετικά με την ασθένεια Χ, η οποία χρησιμοποιείται από ιατρικούς τυράννους για να «ενθαρρύνει την ανάπτυξη αντιμέτρων, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων και δοκιμών, για ανάπτυξη σε περίπτωση μελλοντικής επιδημίας».

Σύμφωνα με το άρθρο, ο ΠΟΥ συγκάλεσε μια ομάδα περισσότερων από 300 επιστημόνων τον Νοέμβριο του 2022 για να μελετήσει τη νόσο Χ.


Αυτή η ασθένεια, που προκαλείται από ένα «άγνωστο παθογόνο που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή διεθνή επιδημία», φέρεται να έχει ποσοστό θνησιμότητας «20 φορές μεγαλύτερο από αυτό του [κοροναϊού της Γουχάν] (COVID-19)».


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του παγκοσμιοποιημένου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας, ο Tedros τόνισε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να προετοιμαστούν για το ξέσπασμα της νόσου Χ.

Ωστόσο, ο επικεφαλής του ΠΟΥ παραδέχθηκε ότι η δυναμική αυτής της προετοιμασίας «είχε επιβραδυνθεί από παγιωμένες θέσεις και έναν χείμαρρο ψευδών ειδήσεων, ψεμάτων και θεωριών συνωμοσίας».


Ωστόσο, σύμφωνα με τους Watson και Chossudovsky, αυτή η υποτιθέμενη προετοιμασία δεν είναι για την υποθετική ασθένεια X - αλλά για τα μεγαλύτερα σχέδια των παγκοσμιοποιητών μέσω της Συνθήκης Πανδημίας.


Σύμφωνα με αυτή τη συνθήκη, το σύνολο των οκτώ δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο θα δει τα δεδομένα τους να ψηφιοποιούνται και να συνδέονται με την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας.

«Τριακόσιοι επιστήμονες να μελετήσουν κάτι 


που είναι άγνωστο και υποθετικό;» έγραψαν οι δυο τους.


«Ο θόρυβος προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης, παραθέτοντας "επιστημονική άποψη", είναι [ότι] "η ασθένεια Χ είναι 20 φορές πιο επικίνδυνη από την COVID-19".


«Έχει ξεκινήσει μια ανανεωμένη εκστρατεία 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα φόβου, αναφέροντας ένα υποτιθέμενο νέο κύμα θανάτων COVID-19, αγνοώντας εντελώς την παλίρροια της υπερβάλλουσας θνησιμότητας που προκύπτει από το "εμβόλιο" COVID-19».


Σύμφωνα με τους δύο, η ιδέα της νόσου X αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ αποτελούμενη από ιολόγους και εμπειρογνώμονες ασθενειών μεταξύ 2017 και 2018.

Στη συνέχεια, προβλέφθηκε σε δύο εκδηλώσεις τον Μάϊο του 2018 και τον Οκτώβριο του 2019.


Οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Johns Hopkins Center for Health Security (JHCHS), με την υποστήριξη του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates (BMGF).

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ συνεδρίασε στη Γενεύη στις αρχές του 2018, κατηγοριοποιώντας την ασθένεια Χ ως «παγκόσμια απειλή».


Αυτό ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιτραπέζιας προσομοίωσης τον Μάιο του 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον, DC με τίτλο "Parainfluenza Clade X".

Σύμφωνα με την περιγραφή του γεγονότος, «το σενάριο ξεκινά με ένα ξέσπασμα ενός νέου ιού παραγρίπης που είναι μέτρια μεταδοτικός και μετρίως θανατηφόρος και για τον οποίο δεν υπάρχουν αποτελεσματικά ιατρικά αντίμετρα».

Αργότερα, η ιδέα της Ασθένειας Χ επανήλθε για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια της επιτραπέζιας προσομοίωσης "Event 201".


Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, προσομοίωσε το ξέσπασμα μιας θανατηφόρας πανδημίας κορωνοϊού.

Αυτό το ξέσπασμα έγινε εν μέρει πραγματικότητα πέντε μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2020, όταν ο ΠΟΥ κήρυξε την πανδημία COVID-19.


«Αναμένω πλήρως ότι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια ταχέως εξελισσόμενη πανδημία», δήλωσε ο Δρ Mike Ryan, εκτελεστικός διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης για την Υγεία του ΠΟΥ.

Ακόμη και ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates, ο οποίος μοιράζεται στενούς δεσμούς με τον Τέντρος, προειδοποίησε για το ίδιο.

Ο τεχνοκράτης τόνισε ότι ενώ οι κίνδυνοι σοβαρής νόσου από το COVID-19 «έχουν μειωθεί δραματικά», μια άλλη πανδημία «είναι σχεδόν βέβαιη».



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/the-world-hoax-organization-those



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΡΟΜΟΥ!

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!!

Ο ΠΟΥ πρόκειται να δώσει διαδικτυακό σεμινάριο επιμένοντας ότι οι «νέες παραλλαγές» του Covid επέστρεψαν! 
"Διαδικτυακό σεμινάριο EPI-WIN: Ενημέρωση του ΠΟΥ για τον COVID-19" 1 Φεβρουαρίου 2024 

ΠΟΥ: «Ο COVID-19 παραμένει μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας. Οι εμπειρογνώμονες του ΠΟΥ θα εξετάσουν ποιες παραλλαγές κυκλοφορούν, τον κίνδυνο και τον αντίκτυπό τους και τι μπορεί να γίνει για την πρόληψη και την προστασία από λοιμώξεις».

Εγγραφείτε τώρα στο "Χεστείτε επάνω σας". 
https://interestofjustice.substack.com/p/who-about-to-give-webinar-insisting



Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό: τα εμβόλια COVID ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ άνοια
Υπάρχει NFW που μπορείτε να έχετε αύξηση 1,000X στις αναφορές συμβάντων εάν το εμβόλιο COVID δεν το προκαλεί αυτό. Το CDC απλά «ξέχασε» να προειδοποιήσει τους ανθρώπους γι 'αυτό.
https://kirschsubstack.com/p/no-doubt-about-it-the-covid-vaccines?publication_id=548354&post_id=141183090&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Ο Elon Musk αποκαλύπτει ότι ο πρώτος άνθρωπος έλαβε εγκεφαλικό εμφύτευμα από τη Neuralink «και αναρρώνει καλά»
https://endtimeheadlines.org/2024/01/elon-musk-reveals-first-human-has-received-brain-implant-from-neuralink-and-is-recovering-well/



Ιταλία: Γυναίκα λαμβάνει ισόβια αποζημίωση για παρενέργειες του εμβολίου
Το θύμα από το Παλέρμο έχει υποστεί, μεταξύ άλλων, μυοκαρδίτιδα μετά από μία ένεση με το AstraZeneca και δύο με το παρασκεύασμα Pfizer. Η ιατρική επιτροπή του νοσοκομείου στη Μεσσήνη επιβεβαίωσε τη σύνδεση με τους «εμβολιασμούς».
https://transition-news.org/italien-frau-erhalt-lebenslange-entschadigung-fur-impfnebenwirkungen



Στοιχεία που υποστηρίζουν >100.000 επιπλέον θανάτους στις ΗΠΑ από το εμβόλιο COVID σε 3 μήνες
Η συνέντευξή μου με τον Γερμανό επιστήμονα δεδομένων Fabian Spieker σχετικά με το τι δείχνουν τα στοιχεία των ΗΠΑ. Κάνει την υπόθεση για πάνω από 100.000 επιπλέον θανάτους σε μόλις 3 μήνες.
https://kirschsubstack.com/p/evidence-supporting-100000-excess?publication_id=548354&post_id=141140819&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Έκθεση του Πενταγώνου προβλέπει νέα εποχή βιολογικών όπλων Covid και πολέμου εγκεφαλικών τσιπ
Το «BBC» «παραποιεί» τον κίνδυνο Covid για να υποστηρίξει τα lockdown. Θα ενεργοποιηθεί η ασθένεια Χ το 2025; – καθώς και άλλες ειδήσεις από αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης.
https://transition-news.org/pentagon-bericht-sagt-neues-zeitalter-von-covid-biowaffen-und-brain-chip



Χάρτινα καλαμάκια - περιέχουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΞΙΚΑ
Αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο φιλικά προς το περιβάλλον όσο νομίζετε...
https://petersweden.substack.com/p/paper-straws-suck-contains-toxic?publication_id=547128&post_id=141131538&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός βασίστηκε σε μαθηματικά μοντέλλα!!
Τα ανεμβολίαστα παιδιά στέλνονταν στο σπίτι από το σχολείο καθώς είχε κηρυχθεί «εθνικό περιστατικό». Αυτό συνέβη στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα τελευταία τρία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν για τους εμβολιασμούς ενόψει των τερατωδών πανωλεθριών που προκαλούνται από παρενέργειες και θανάτους από τους εμβολιασμούς Covid. Συγκεκριμένα, ο αυξανόμενος αριθμός περιπτώσεων αυτισμού στα παιδιά λόγω της υπερβολικής αύξησης των συνιστώμενων εμβολιασμών αναγκάζει τους γονείς να το ξανασκεφτούν.
https://tkp.at/2024/01/29/impfzwang-basierend-auf-mathematischen-modellen/



Εκστρατεία αλληλογραφίας σε τοπικά συμβούλια σε όλη την Αυστρία για την συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ
Η ομάδα «Δικηγόροι για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα – Δικηγόροι για την Ενημέρωση» ξεκίνησε αυτή την εκστρατεία για να επισημάνει στους τοπικούς πολιτικούς ότι η σχεδιαζόμενη συνθήκη πανδημίας σημαίνει καταπάτηση της κυριαρχίας της Αυστρίας - σε όλα τα επίπεδα, είτε είναι ομοσπονδιακό, κρατικό ή δημοτικό.
https://transition-news.org/who-mailaktion-an-gemeinderate-in-ganz-osterreich



Η αύξηση των θανάτων προβληματίζει τους ασφαλιστές του Ηνωμένου Βασιλείου
Μια έκθεση του Bloomberg Intelligence σημειώνει ένα ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των μεσήλικων Βρετανών. Δεν υπάρχουν λόγοι για αυτό, αλλά υπάρχει κίνδυνος για τους ασφαλιστές.
https://transition-news.org/anstieg-der-todesfalle-stellt-britische-versicherer-vor-ratsel



Ιαπωνία, Μαλαισία, Φιλιππίνες: Τα «εμβόλια» πρέπει να αποσυρθούν αμέσως από την αγορά!
Ασιάτες ειδικοί ζητούν την άμεση διακοπή των ενέσεων γονιδίων mRNA κατά του «Covid». Επισημαίνουν αναφορές σοβαρών παρενεργειών και εξαιρετικά υψηλής υπερβάλλουσας θνησιμότητας.
https://transition-news.org/japan-malaisia-philipinen-impfung-muss-sofort-vom-markt-genommen-werden



Εμβολιασμένοι, κατεστραμμένοι – εγκαταλελειμμένοι
Ο αόρατος πόνος χιλιάδων
https://reitschuster.de/post/geimpft-geschaedigt-im-stich-gelassen/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!