Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Η Ουκρανία πουλάει την ψυχή της στο WEF: Εγκαινιάζει πρόγραμμα για την πλήρη ψηφιοποίηση των πολιτών σε συνεργασία με το παγκοσμιοποιημένο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.


Ο δρόμος προς τη Νέα Παγκόσμια Τάξη 


περνά μέσα από την Ουκρανία

Από τον Leo Hohmann
Global Research, 29 Ιανουαρίου 2024
Leo's Newsletter 28 Ιανουαρίου 2024


***

Η Ουκρανία μπορεί να βρίσκεται σε πόλεμο, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ψηφιοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Υπουργείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας ανακοίνωσαν το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους για τη δημιουργία ενός Κέντρου για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (C4IR) στην Ουκρανία, με έμφαση στις κυβερνητικές και εταιρικές τεχνολογίες.

Όπως αναφέρθηκε από το Smart Cities World, η επιστολή προθέσεων για τη δημιουργία του κέντρου GovTech στο Κίεβο υπογράφηκε από τον Børge Brende, πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και τον Mykhailo Fedorov, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για την καινοτομία, την ανάπτυξη της εκπαίδευσης, της επιστήμης και της τεχνολογίας και υπουργό ψηφιακού μετασχηματισμού της Ουκρανίας.

Το λεγόμενο πρόγραμμα "GovTech" είναι το σχέδιο του WEF για την παγκόσμια κυβέρνηση υπό ψηφιακή επαναφορά και έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλές χώρες. Το παραδέχονται αυτό στη δική τους ιστοσελίδα σε ένα άρθρο με τίτλο: «Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εγκαινιάζει το Παγκόσμιο Κυβερνητικό Τεχνολογικό Κέντρο στο Βερολίνο».

Υπάρχουν χώρες GovTech, πόλεις και ακόμη και ψηφιακές κομητείες GovTech.



Η ανακοίνωση της συμμετοχής της Ουκρανίας στο "GovTech" έγινε στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2024 νωρίτερα αυτό το μήνα στο Νταβός της Ελβετίας, με θέμα "Rebuilding Trust".

Κανόνας νούμερο ένα για κάθε λογικό άτομο που εκτιμά την ατομική ελευθερία: Ποτέ μην εμπιστεύεστε έναν παγκοσμιοποιητή. Και ένας παγκοσμιοποιητής του WEF είναι το χειρότερο είδος παγκοσμιοποιητή. Βγάζει περισσότερο νόημα τώρα γιατί οι ηγέτες μαριονέτες του WEF στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο, την Οτάβα, το Παρίσι, τη Γενεύη και το Βερολίνο είναι τόσο αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την Ουκρανία ενάντια στη ρωσική «επιθετικότητα». Η σωρευτική Δύση υπό την ηγεσία της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου έχει επενδύσει στην πρόκληση αυτής της επιθετικότητας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ο Τζωρτζ Μπους άρχισε να προσελκύει την Ουκρανία στη δυτική τροχιά του ΝΑΤΟ.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη διατρέχει την Ουκρανία. Είναι ένα από τα κύρια νευραλγικά κέντρα της παγκοσμιοποίησης, της εμπορίας σεξ, των ελεγχόμενων από τις ΗΠΑ βιολογικών εργαστηρίων και του ξεπλύματος χρήματος για τους πλούσιους και ισχυρούς. Δεν μπορούν να την χάσουν και θα στείλουν εκατομμύρια δικούς τους ανθρώπους στην κρεατομηχανή για να πεθάνουν υπερασπιζόμενοι την. Μόλις περάσουν ό,τι έχει απομείνει από τους Ουκρανούς μέσω αυτής της κρεατομηχανής, θα τους δείτε να στέλνουν Αμερικανούς, Βρετανούς, Γερμανούς και Γάλλους. Ποντάρετε σε αυτό.

Σύμφωνα με το άρθρο Smart Cities World που αναφέρθηκε παραπάνω, τα τελευταία χρόνια,

«Σύμφωνα με το WEF, η Ουκρανία έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια δύναμη GovTech, καθιστώντας την πρώτη χώρα με σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το έθνος και την τέταρτη στην Ευρώπη που ξεκίνησε μια βιομετρική ψηφιακή άδεια οδήγησης».

Η Ουκρανία αναφέρει ότι σύμφωνα με τον στόχο της να καταστήσει το 100% των δημόσιων υπηρεσιών διαθέσιμες στο διαδίκτυο, σχεδόν 20 εκατομμύρια Ουκρανοί χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή Diia, η οποία τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε βασικά έγγραφα και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο λόγος για την ίδρυση ενός τέτοιου κέντρου στο Κίεβο, αναφέρει το άρθρο, θα ήταν «να παρέχει μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη κυβερνητικών τεχνολογιών ενώνοντας επιστήμονες, επιχειρήσεις, εταιρείες τεχνολογίας, τον δημόσιο τομέα και τις παγκόσμιες κοινότητες του φόρουμ. Η θεματική του εστίαση θα είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της κυβέρνησης, η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ο ευρέως διαδεδομένος ψηφιακός γραμματισμός».

Ο Jeremy Jurgens, διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε:

«Επαινούμε το εμπνευσμένο έργο του Υπουργείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας, καθώς εφαρμόζει μια ισχυρή ατζέντα ψηφιοποίησης υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Αυτό δεν αποδεικνύει μόνο την ανθεκτικότητα της κυβέρνησης και των πολιτών της Ουκρανίας, αλλά και την ψηφιακή υποδομή της χώρας. Η δημιουργία ενός νέου κέντρου στην Ουκρανία θα βοηθούσε αναμφίβολα την Ουκρανία να αναπτύξει νέες συνεργασίες και να ενισχύσει την ατζέντα της GovTech».

Μην κάνετε κανένα λάθος: η ατζέντα "GovTech" είναι η ίδια με την "εωσφορική ατζέντα" για τη δημιουργία μιας ολιγαρχίας υψηλής τεχνολογίας σε παγκόσμια κλίμακα.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Ο Leo Hohmann είναι ένας εντελώς ανεξάρτητος ρεπόρτερ ειδήσεων και αναλύσεων που δεν εξαρτάται από κανένα κυβερνητικό ή εταιρικό χρήμα. Εάν εκτιμάτε το έργο μου και θέλετε να το υποστηρίξετε, μπορείτε να στείλετε μια δωρεά οποιουδήποτε μεγέθους c/o Leo Hohmann, P.O. Box 291, Newnan, GA 30264, ή μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω του GiveSendGo, ενός χριστιανικού ιστότοπου crowd-funding.


Η προτεινόμενη εικόνα είναι από την Armstrong Economics





ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/ukraine-sells-soul-wefers-launches-program-fully-digitize-citizenry-partnership-globalist-world-economic-forum/5847877



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Χρηματοδοτούν οι ΗΠΑ ένα πείραμα ψηφιακού ελέγχου στην Ουκρανία;
https://magnetrack.klangoo.com/v1.1/track.ashx?e=AP_RA_CLK&p=5847877&d=5812090&c=c787d455-1fd6-444b-abe0-3f9cf6dff8ef&u=6953fb8e-7dd6-44f2-ac87-2bb236f44947&l=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fukraine-sells-soul-wefers-launches-program-fully-digitize-citizenry-partnership-globalist-world-economic-forum%2F5847877&redir=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fus-funding-experiment-digital-control-ukraine%2F5812090%3Futm_campaign%3Dmagnet%26utm_source%3Darticle_page%26utm_medium%3Drelated_articles

1 σχόλιο:

  1. R. Werner: «Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης μου είπε πως θα είναι το τσιπάκι» – ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα»
    Σε νέο βίντεο αναφέρει πως οι τράπεζες θα ζητήσουν από τους ανθρώπους να βάλουν τσιπάκι στο χέρι!

    https://www.el.gr/nea-taxh/r-werner-eyropaios-kentrikos-trapezitis-mo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!