Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ: Είναι αυτό επιβεβαίωση ότι έρχεται πόλεμος;


Επίσης: Η χώρα κατακλύζεται από άνδρες σε ηλικία στράτευσης από την κυβέρνηση. (Βίντεο)


Από τους Wall Street Apes (https://twitter.com/WallStreetApes)

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας του 2024 ενημερώθηκαν με ΝΕΕΣ εξαιρέσεις και έξοδα που δεν καλύπτουν «Θεραπεία τραυματισμού ή ασθένειας, η οποία οφείλεται σε πόλεμο, κηρυγμένο ή ακήρυχτο, ταραχή ή εξέγερση».

"Όλοι πρέπει να ελέγξετε τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά σας. Ακούστε αυτό. Αυτό είναι κάτι που με έκανε να φύγω, όπως ίσως γνωρίζετε, είχα την ασφαλιστική μου άδεια στην πολιτεία της Καλιφόρνια για πάνω από μια δεκαετία. Και όταν εξέταζα τις πολιτικές για το 2024, παρατήρησα αυτόν τον νέο αποκλεισμό. Κοιτάξτε εδώ.

Αυτό ισχύει για εξαιρέσεις και δαπάνες που δεν καλύπτονται από μια πολιτική υγείας Cigna 2024. Θεραπεία τραυματισμού ή ασθένειας, που οφείλεται σε πόλεμο, κηρυγμένο ή ακήρυχτο, ταραχή ή εξέγερση. Αυτό δεν είναι τυπικό. Αυτό είναι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο από τη United πέρυσι για το 2023 και η γλώσσα συνήθως διαβάζεται έτσι. Τι συμβαίνει με την κάλυψή μου σε έκτακτες περιστάσεις;

Και λέει σε περιπτώσεις καταστροφής, επιδημίας, πολέμου, ταραχών, εξέγερσης, ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να παρέχουν τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Αλλά τώρα ρίξτε μια ματιά στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας της United για το 2024, έναν άλλο αποκλεισμό, για πόλεμο. Δεν καλύπτουμε ασθένεια, θεραπεία ή ιατρική κατάσταση λόγω πολέμου που έχει κηρυχθεί ή δεν έχει κηρυχθεί. Η Cigna και η United δεν είναι οι μόνες που έχουν αλλάξει τη γλώσσα τους, αποκλείοντας τον πόλεμο από τις πολιτικές τους. Η Anthem το έχει κάνει επίσης αυτό, και σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί στον κόσμο θα συνέβαινε αυτό;»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

https://rumble.com/v49bqlr-the-country-is-being-flooded-with-military-age-men-by-the-govt.-civilwar.html

(διάρκεια: 11:52)



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/extremely-concerning-does-this-confirm?publication_id=581065&post_id=141168037&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!