Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

PRIONS: Προηγουμένως ψυχικά ισορροπημένοι άνθρωποι τώρα χαμογελούν ενώ δολοφονούν αυθόρμητα άλλους;

Επίσης γνωστή ως ασθένεια των "τρελλών αγελάδων" ή σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια - που προκαλείται από εμβόλια



"Ο τρελλός που γελά", Jacob Cornelisz. van Oostzanen, περίπου 1500 μ.Χ.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Laughing_Fool.jpg

JOY LUCETTE GARNER
23 ΙΑΝ 2024


Στις 22-1-2024, το OC Register ανέβασε τον τίτλο:

Μητέρα καταθέτει ότι ο δράστης στον αυτοκινητόδρομο 55 της χαμογελούσε προτού πυροβολήσει και σκοτώσει το 6χρονο αγόρι.

Και ο τύπος είπε ότι δεν είχε ιδέα γιατί το έκανε. Δεν είδα καμμία αναφορά σε ποινικό μητρώο για τον χαμογελαστό σκοπευτή.

Είχα μια περίεργη μέρα πριν από μερικές εβδομάδες, όπου είδα άλλους τυχαίους οδηγούς κυριολεκτικά να μου χαμογελούν απευθείας καθώς προσπαθούσαν να με εμβολίσουν από τη δεξιά πλευρά των δρόμων στους οποίους βρισκόμουν. Στην πραγματικότητα περίμεναν μέχρι το σωστό δευτερόλεπτο για να γκαζώσουν και να εμβολίσουν το αυτοκίνητό μου. 

Είμαι ένας απίστευτα αμυντικός οδηγός, οπότε κάθε φορά που κάποιος περιμένει να μπει στην κυκλοφορία, τείνω να βεβαιωθώ ότι έχω μια «απόδραση» πρόχειρη για να τον αποφύγω, σε περίπτωση που κάνει μια χαζή κίνηση. Αν δεν υπήρχε αυτή η συνήθεια, δεν θα είχα καταφέρει να επισκεφθώ τον εγγονό μου εκείνη την ημέρα.

Το πιο ανατριχιαστικό πράγμα σε αυτά τα επαναλαμβανόμενα οδηγικά «γεγονότα» εκείνης της ημέρας, είναι η ανάμνηση των χαμογελαστών προσώπων τους. Τα χαμόγελα ενεργοποιούνταν μόλις πλησίαζα αρκετά κοντά για να δω τα μάτια τους. Και τότε ξαφνικά γκάζωναν, ακριβώς όπως ήμουν αρκετά κοντά για να τους χτυπήσω. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι να μην με είδαν ή να μην ήξεραν τι έκαναν. Με κοιτούσαν ευθέως στα μάτια και χαμογελούσαν. Και όλοι είχαν αρκετό χρόνο να αντιδράσουν προτού φτάσω κοντά τους. Αλλά όλοι περίμεναν. Τα χαμόγελα ήταν κακόβουλα.

Μόλις σήμερα το πρωί έπεσα πάνω στο πραγματικό «σχέδιο» για τα εμβόλια (εκτός από το θάνατο) που σχεδιάστηκε ειδικά από το Υπουργείο Άμυνας. Ήταν ένας απολογισμός των «πληροφοριοδοτών» για το πώς το Υπουργείο Άμυνας είχε σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό να κάνει ένεση στους Αμερικανούς με «πριόν» για να μας κάνει όλους να τρελλαθούμε, προκαλώντας πρωτοφανή πολιτική αναταραχή και, ως εκ τούτου, πλήρη αιτιολόγηση για μια πολύ βίαιη και ξαφνική «τελική λύση». Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο αμερικανικός λαός αναγνωρίζεται επίσημα ως «εχθρός» της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, ιδιαίτερα όσοι από εμάς τολμούν να προτείνουν ότι έχουμε οποιαδήποτε «δικαιώματα».

Μια αποκάλυψη ζόμπι, άρα γε; Αυτό είναι ακριβώς το πράγμα για το οποίο το Υπουργείο Άμυνας άρχισε να εκπαιδεύεται πριν από πάνω από μια δεκαετία. Και ναι, χρησιμοποίησαν πραγματικά τις λέξεις "αποκάλυψη ζόμπι" στο επίσημο εγχειρίδιο εκπαίδευσής τους. Δείτε μια ωραία ιστορία σχετικά με αυτό, μαζί με το εγχειρίδιο, ΕΔΩ (https://allthatsinteresting.com/conop-8888)

Ποιος άλλος βλέπει φρικαρισμένους «ανθρώπους-ρομπότ» να κάνουν πολύ περίεργα (ή ακόμα και θανατηφόρα) πράγματα; Γιατί χαμογελούν; Τί στο καλό συμβαίνει; Δεν μπορεί εγώ να είμαι ο μόνος που αντιλαμβάνεται αυτό το νέο στρώμα παράνοιας. Έκαναν ένεση σε πάνω από το 70% των Αμερικανών με κάτι που τελικά θα τους τρελλάνει όλους; Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επηρεαστούν τα περισσότεροι ή ακόμα και όλοι; Υπάρχει κάποιος τύπος συστήματος "τηλεχειρισμού" ενσωματωμένος και σε αυτό; Βλέπω απλή τρέλλα ή έναν συνδυασμό τρέλλας και απομακρυσμένων «εντολών»;

Κανείς καμμία ιδέα; Χρειάζομαι κάποιες ιδέες εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι ΔΕΝ βλέπω αυτή την καταστροφή να αρχίζει να εκτυλίσσεται, (ακριβώς όπως την έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Άμυνας). Αλλά είναι όπως η αρχή με το ξυράφι του Όκαμ (*) εδώ. Η πιο προφανής απάντηση είναι ίσως και η σωστή;-)

Τι βλέπουν οι άλλοι γύρω τους ως προς αυτό το ζήτημα; ΠΑΡΑΚΑΛΩ να με βοηθήσετε εδώ.

Ο Θεός μαζί σας!

Joy


(*)Το ξυράφι του Όκαμ  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9E%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B9_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%8C%CE%BA%CE%B1%CE%BC


ΠΗΓΗ: https://ghostofjfk.substack.com/p/prions-previously-stable-people-now?publication_id=318821&post_id=140976212&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



(ακούγεται απίστευτο; δείτε εδώ)

Τα εμβόλια mRNA περιέχουν περιοχή πρίον, μπορεί να συνδέονται με ασθένειες που μοιάζουν με πρίον
Καθώς συσσωρεύονται παθογόνα πρίον, οι άνθρωποι μπορεί να αρχίσουν να αναπτύσσουν ασθένειες πρίον όπως η νόσος Creutzfeldt-Jakob και η ασθένεια των τρελλών αγελάδων.
https://www.theepochtimes.com/health/mrna-vaccines-contain-prion-region-may-be-linked-to-prion-like-diseases-5573131?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2024-01-25&src_cmp=mb-2024-01-25&utm_medium=email&est=j2NeK92Uh%2B5yv5DF%2BkivWbiNbm4JLApMlbzZroiGjVZvrkzLlFLspC3VXm0%3D)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Γιατί οι εμβολιασμένοι είναι πιο επιρρεπείς στη μόλυνση
Συγχαρητήρια στον Igor Chudov, ο οποίος πρόσφατα έφερε στο φως περισσότερα στοιχεία ότι η επαναλαμβανόμενη έκθεση σε «εμβόλια» mRNA θα μπορούσε να αυξήσει τα ποσοστά μόλυνσης
https://madhavasetty.substack.com/p/why-the-vaccinated-are-more-more?publication_id=1279410&post_id=141006599&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!