Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Οι κυβερνήτες στέλνουν στρατεύματα στο Τέξας εν μέσω φόβων για «εμφύλιο πόλεμο».


Από Mac Slavo

Μέλη της άρχουσας τάξης ορισμένων πολιτειών έχουν στείλει στρατεύματα στο Τέξας σε περίπτωση που ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος με την ομοσπονδιακή άρχουσα τάξη. Έχουν χαραχθεί γραμμές και οι αφελείς σκλάβοι ήδη συντάσσονται με το ποιον αφέντη θέλουν να τους κυβερνά.

Οι κυβερνήτες πολλών πολιτειών άρχισαν να στέλνουν προσωπικό και πόρους πριν από μήνες για να καταπολεμήσουν τις αυξημένες ροές μεταναστών στα σύνορα Ηνωμένων Πολιτειών-Μεξικού, με μια πολιτεία να λέει ότι «τίποτε δεν είναι εκτός τραπεζιού» καθώς οι εντάσεις απειλούν να ξεσπάσουν μεταξύ του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ και της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Μην ξεχνάτε ότι ούτε ο Άμποτ ούτε ο Μπάιντεν θα πολεμήσουν ο ένας τον άλλον σωματικά κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, αν φτάσει τόσο μακριά. Και οι δύο κοινωνιοπαθείς θα απαιτήσουν από τους άλλους να υπακούσουν στις εντολές τους και να πάνε στον πόλεμο γι' αυτούς.

Την Πέμπτη, 25 Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες υποστήριξαν τον Άμποτ και «τη συνταγματική εξουσία του Τέξας να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τον εαυτό του» από αυτό που έχει αποκαλέσει «εισβολή» μεταναστών στην πολιτεία του. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η κατάσταση κλιμακώνεται προς έναν εμφύλιο πόλεμο και η χρήση του όρου από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης φαίνεται να επιδεινώνει την ιδέα.

Η κοινή δήλωση των συντηρητικών κυβερνητών έχει ως εξής:

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον συνάδελφό μας κυβερνήτη, Γκρεγκ Άμποτ, και την Πολιτεία του Τέξας στη χρήση κάθε εργαλείου και στρατηγικής, συμπεριλαμβανομένων των συρματοπλεγμάτων, για την ασφάλεια των συνόρων. Το κάνουμε εν μέρει επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνείται να επιβάλει τους νόμους για τη μετανάστευση που υπάρχουν ήδη στα βιβλία και επιτρέπει παράνομα τη μαζική αποφυλάκιση υπό όρους σε όλη την Αμερική των μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας».

Η κυβερνήτης του Αρκάνσας Σάρα Χάκαμπυ Σάντερς ανέπτυξε 80 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς του Αρκάνσας μεταξύ 24 Ιουνίου και 5 Αυγούστου. Θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότεροι που θα κατέβουν νότια στο μέλλον.

«Η κυβερνήτης Σάντερς υποστηρίζει τις προσπάθειες του κυβερνήτη Άμποτ να εξασφαλίσει τα νότια σύνορα και τίποτε δεν είναι εκτός τραπεζιού για να βοηθήσει το Τέξας στις προσπάθειές του να καταπολεμήσει την αποτυχία του Μπάιντεν», δήλωσε η εκπρόσωπος της Σάντερς Αλέξα Χένινγκ στο Newsweek μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Πέμπτη.

«Θα συνεχίσει να εκφράζει ανησυχία για την ανθρωπιστική κρίση και την κρίση ασφάλειας, την εμπορία ανθρώπων και τη διακίνηση ναρκωτικών που επηρεάζουν κάθε πολιτεία του έθνους λόγω των καταστροφικών πολιτικών ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης Μπάιντεν». -Newsweek

Ο κυβερνήτης της Οκλαχόμα Kevin Stitt, ένας από τους 25 που υπέγραψαν την επιστολή, δήλωσε στο Newsmax την Πέμπτη:

«Εννοώ ότι αυτή τη στιγμή έχετε τους ομοσπονδιακούς πράκτορες που κόβουν το σύρμα και στη συνέχεια έχετε την Εθνική Φρουρά του Τέξας με εντολές να τοποθετήσει σύρμα, αυτή είναι μια πυριτιδαποθήκη που αξίζει ένταση. Είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, σίγουρα στεκόμαστε στο πλευρό του Τέξας στο δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του».


Πηγή: SHTFplan


ΠΗΓΗ: https://www.activistpost.com/2024/01/rulers-send-troops-to-texas-amid-civil-war-fears.html



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Συνταγματικά μιλώντας, το Τέξας επιτρέπεται νόμιμα να διεξάγει πόλεμο εναντίον της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να προστατευθεί από επικείμενες εισβολές στα ανοιχτά σύνορα
Σε μια κίνηση που σόκαρε πολλούς, το τυπικά συντηρητικό Ανώτατο Δικαστήριο συντάχθηκε με το καθεστώς Μπάιντεν επιτρέποντας στους ομοσπονδιακούς πράκτορες να διαλύσουν...
https://www.naturalnews.com/2024-01-29-texas-can-wage-war-government-open-borders.html



Ο SCOTUS αφαιρεί τα δικαιώματα των κρατών να προστατεύουν τα σύνορα, καθώς τρεις πρώην πρόεδροι χρηματοδοτούν πτήσεις για να φέρουν περισσότερους παράνομους αλλοδαπούς
Οι πατριώτες δεν μπορούσαν παρά να αισθάνονται προδομένοι για τον τρόπο με τον οποίο το Υπουργείο Δικαιοσύνης του προέδρου Τζο Μπάιντεν χειρίστηκε τη διαμάχη μεταξύ των τελωνείων και των συνόρων των ΗΠΑ.
https://www.naturalnews.com/2024-01-29-scotus-takes-away-states-rights-protect-border.html



25 πολιτείες υποστηρίζουν το Τέξας καθώς διεκδικεί το δικαίωμα στην αυτοάμυνα και εγκαθιστά περισσότερα συρματοπλέγματα
Ως το επίκεντρο της αμείλικτης εισροής παράνομων μεταναστών που διασχίζουν τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, το Τέξας προσπαθεί απεγνωσμένα να προστατευθεί.
https://www.naturalnews.com/2024-01-28-states-support-texas-right-self-defense.html



Ο Τραμπ καλεί τις πολιτείες να αναπτύξουν στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς στο Τέξας για την προστασία των συνόρων εν μέσω διαμάχης Άμποτ-Μπάιντεν
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στη διαμάχη μεταξύ του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ και του προέδρου Τζο Μπάιντεν, καλώντας όλες τις πολιτείες να...
https://www.naturalnews.com/2024-01-28-trump-states-deploy-national-guard-texas-border.html



ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ; Δύο μέλη της απόφασης μάχονται
Ο Τζο Μπάιντεν δίνει τελεσίγραφο 24 ωρών στον κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ καθώς εντείνεται η αντιπαράθεση στα σύνορα
https://www.shtfplan.com/headline-news/joe-biden-gives-governor-greg-abbott-a-24-hour-ultimatum-as-the-border-standoff-intensifies



ΗΠΑ: Η αύξηση των συνόρων τον Δεκέμβριο θέτει ανησυχητικό ρεκόρ: 371.000 παράνομες διελεύσεις
Ένας αριθμός ρεκόρ παράνομων μεταναστών διέσχισε τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε την Παρασκευή η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBP), καθώς η συνοριακή κρίση συνεχίζει να μαίνεται χωρίς ορατό τέλος.
https://www.zerohedge.com/political/december-border-surge-sets-alarming-record-371000-illegal-crossings



«Θα μετατραπεί αυτό σε εμφύλιο πόλεμο;» Ο αντικυβερνήτης του Τέξας επικρίνει τον Μπάιντεν για την αποτυχία του να σταματήσει την «εισβολή» των μεταναστών και τους αποκαλεί «στρατό καρτέλ» - καθώς ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της Εθνικής Φρουράς του Τέξας και της Συνοριακής Περιπολίας
Οι δύο πλευρές μάχονται στα δικαστήρια για την πρόσφατη κατάληψη του Shelby Park κοντά στο Eagle Pass, την αφαίρεση του συρματοπλέγματος που ανεγέρθηκε από το Τέξας και την τοποθέτηση σημαδούρων στο Ρίο Γκράντε.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13017895/civil-war-texas-border-Dan-Patrick-maria-bartiromo.html



Η παρουσιάστρια του Fox News Maria Bartiromo απαίτησε να μάθει πού κατευθύνεται η διαμάχη καθώς αμφισβήτησε τον Patrick στο Sunday Morning Futures. «Τι πρόκειται να μετατραπεί αυτό σε εμφύλιο πόλεμο; Θέλω να πω, έχετε τα δικαιώματα του Τέξας έναντι των ομοσπονδιακών δικαιωμάτων, και οι δύο πλευρές με όπλα;"

Πολεμικές εντάσεις: Η αυτοκινητοπομπή του «Στρατού του Θεού» κατευθύνεται προς τα νότια σύνορα
Οι πολεμικές εντάσεις επεκτείνονται. Η αυτοκινητοπομπή του «στρατού του Θεού» κατευθύνεται προς τα νότια σύνορα, καθώς αυξάνονται οι εντάσεις μεταξύ του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ.

Ο «στρατός του Θεού» είναι ένα κομβόι φορτηγατζήδων που συντάσσονται με τον Γκρεγκ Άμποτ. Αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα ταξίδι από διάφορες τοποθεσίες κατά μήκος του Lower 48 στα νότια σύνορα, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται μεταξύ της πολιτείας του Τέξας και της κυβέρνησης Μπάιντεν.
https://www.activistpost.com/2024/01/war-tensions-army-of-god-convoy-heads-to-southern-border.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!